Ben de 30 haftalık doğum yaptım.19 mayısta.Şu an bebeğim 7 aylık düzeltilmiş 4,5-5 aylık.Ek gıdalara yeni başladık.Doktorumuz geçebileceğimizi söyledi.Düzeltilmiş 3,5 aylıkken verdiğimiz nesnelere uzanmaya başladı,15-20 gündür de dönüyor.Çok şükür sağlığı iyi ama kilosu az bana göre.9 kasımda 6kiloydu.
teşekkür ederim.benimkilerde uzanmıyor diye dert ediniyordum kendime bizde düzeltilmiş 2,5 aylığız şimdi o zaman normal heralde
saglıkla buyusun bebeşler ınş..........edıka bende 29 haftalkık yaptım dogumu.............bır ay oldu sanırım daha beklıcem ınş saglıkla alırım sonrada sana nasıl basa cıktın dıye sorarınm ınş.........senın cınsıyetlerı ve kıloları neydı
merhaba bende 30 haftalık doğum yaptım 19 gündür bebiğim küvezde yaşam mücadelesi veriyor gerçekten çok büyük sabırla bekliyoruz umarım sağlıklarına bir an önce kavuşur bebişlerimiz ve kucağımıza alabilirz benim meleğimin durumu çok kiritikti şuanda allah bize bağışladı ve düzelmeye başladı tarif bile edemiyom kızımın sıkıntılarını biir ara göz atarsanız aynı sorunu yaşayanlar için yardımcı olur belki bu tedavi yöntemi çünkü hiç bir hastanede uygulanmayan bir tedavi link yasak olduğu için eklyemedim linki google berrak dogan diye yazarsanız ilgili dökümnlara ulaşabilirsiniz allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız hep meleklerimiz için olsun
merhaba bende 30 haftalık doğum yaptım 19 gündür bebiğim küvezde yaşam mücadelesi veriyor gerçekten çok büyük sabırla bekliyoruz umarım sağlıklarına bir an önce kavuşur bebişlerimiz ve kucağımıza alabilirz benim meleğimin durumu çok kiritikti şuanda allah bize bağışladı ve düzelmeye başladı tarif bile edemiyom kızımın sıkıntılarını biir ara göz atarsanız aynı sorunu yaşayanlar için yardımcı olur belki bu tedavi yöntemi çünkü hiç bir hastanede uygulanmayan bir tedavi link yasak olduğu için eklyemedim linki google berrak dogan diye yazarsanız ilgili dökümnlara ulaşabilirsiniz allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız hep meleklerimiz için olsun
selam edıka bende 23 kasımda 30 haftalık kızlarımı dunyayya getırıdm...benımde 1 bbegım 20 cc ye gecınce bıberona gectı...su anada kuvez dısında...kucuk bebk hala kuvezde...alah hepimiizn yardımcısı olsun...sen taburcu olduktan sonra nasl emzırdın...cok gucsuz zorlanıyor..ne yapmam gerekıor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?