Premature Bebekler 30 haftalık doğum yapan premature anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bebeğinin düzelmesine çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda yanında olur

bu arada canım ben 3 tane olduğu için hergün düzenli göğsümü veremadim belkide ondan alışamadılar bence her beslemeden önce göğsünü ver 1-2 dakikada olsa göğsüne alışsın

canım okudum meleğinin yazısın..:ecrin_bebek:
ne zaman çıkacak şuanki durumu ne )??
inşallah sende biran önce alırsın kuzunu kollarına..

canım makineden çekmeyi deniyorlar ama geçen hafta kusunca akciğerlerine ksumuk gitmiş parazit oluşmuş bus ebepten dolayı biraz tedavide zorlanıyorar solunumu yapamdığı için makinedençekemiyorlar beynineki kanama dün hafiften yeniden başlamış onu kontrol altına almaya çalışıyorlar çıkış tarihi le ilgili bişey diyemiyorlar her şey bebeğe bağlı çünkü sabırla o günün gelmesini bekliyoruz ama çok zor

Canım linki ben ekledim. Bu durumdaki diğer bebeklere de faydası olur inşallah. Tıptaki bu gelişmeler çok sevindirici. Bir de bütün bebekler için SGK karşılasa çok daha iyi olacak. İnşallah çok yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alıp evinize de çıkarsınız. Sevgilerimle...[/QUOTE]

saol canım allah yavrumun ve bizim yaşadıklarımızı hiç birimize tekrar yaşatmasın umarım bu durumda olan bebeklerimiz için faydalı olur tedavı kızım bu tedavi sayesinde hayata döndü allahın izni ile evet sgk küvez masrafı dışında hiç bişey karşılamıyor ek masarafalrı özel sigorta bile kapsam dışı bırakıyor sgk izinleri kesiyor erken doğum oldu diye doğum öncesi iznini doğum sonrasına bırakmıyor umarım bunlar düzenlemeye girer.
İnşallah bebeğim sağlığına tamamen kavuşur cnm o günü sabırsızlıkla bekliyorum...

allah yardimcin olsun arkadasim gercekten cok zor senin yazilarini okuyunca kendi yasadiklarim aklima geliyor benim oglumda 10 mgun bagli kaldi makinaya ve o 10 gun icinde oldum oldum dirildim allah biran once sagligina kavustusun bebegini
bide bu beyin kanamasi icin birsey demiyorlarmi yani ilerde ne olabilir bunun sonucu

saolasın cnm hepimizn yardımcısı olsun gerçekten tarifide çok zor yaşamasıda 19 gündür küvezde beyin kanamsı durdu o tedavi ile geçen hafta tekrar oluşmuş dünkü ultrasınlarında gerileme olduğu görülmüş şuanda bakalım herşey yolunda allah hepimizin melkelrini sağlığına kavuştursun

amiin canim yani benim bebegim kuvezdeyken hep en kotsunu soylerlerdi yok ilerde ozurlu olabilir kor olabilir sagir olabilir cok olumsuzlardi sizin doktorlariniz ne diyor

amiin canim yani benim bebegim kuvezdeyken hep en kotsunu soylerlerdi yok ilerde ozurlu olabilir kor olabilir sagir olabilir cok olumsuzlardi sizin doktorlariniz ne diyor

canım şuanda drlar bişey demiyor ilk başlarda yaşamaz ölür diyorlardı fakat aştık onalrı beyin kanaması şuanda gerilemeye başladı 2.evre olduğu için çok büyük hasar oluşturmamış 3 günde bir ultrason ve k. o yapıyorlar 34.haftada rop muaynesi yapılacak haftaya başka bir doktor yapacağı için yoğun bakım drı bişey söyleyemiyor bu konuda küvezden çıkınca bakalım ne gibi sorunlar ile karşıalcağız umarım çok ciddi sorunlar yaşamayız hiçbirimiz

rabbım hepsıne saglık versın kızlar beklemek ne zor her telefon calışta yurekler oynuyo..........ınş hersey ıyı gıderde alırız kucamıza saglıkla..........

edıka canım ya almadılarmı memenı.......ama nıye kesıldıkı sutun pompayla cekmeye devamm etseydın yınede kesılırmıydı............bende ıstemıyorum kesılsın canım ya .........ama saglıklı olsunlar muhım degıl gelsınler yeterkı ..........benım bı tanesı oncekı hafta baya sıkıntılıydı kan gazları cok yukselmıstı sımdı daha ıyı cok sukur.............
ozgecım hadı bı tanesı cıkar belkı...........ınş hepsı ıyı olur sher senınkı de canım ...........ve tum bebekler

canım soraya haklısın.........ınş saglıkla gelsınlerde bakalım ama gerscekten zor.........ıyı bak cıcı oğluna..............rabbım kolatylık versın tum anneleree

canım soraya haklısın.........ınş saglıkla gelsınlerde bakalım ama gerscekten zor.........ıyı bak cıcı oğluna..............rabbım kolatylık versın tum anneleree

gercektende saglikla gelsinlerde gerisi hic muhim degil isterse 5 tane olsunlar yeterki saglikli olsunlar insallah bir an once kavusursun uc tane prensesine

ewet canım bende ankaradayım zekai tahırdeler bebklerım benım.....senın demı orda kaldılar..

el muallim benimkiler hiç göğsümü almadılar verdiğimde çok feci ağlıyorlardı çekmesi zor geliyordu canım ben ilk 2 ay düzenli olarak sağdım azalma olmadı ancak bir ara 1 hafta boyunca çok yorucu geçti o ara bebişlerimde hiç durmuyordu inan tüm gün boyunca hiç vakit bulamıyordum sağmaya o ara azaldı sütüm

kızlar hepinize geçmiş olsun....bebişleriniz sağlıkla yanınıza en kısa zamanda gelirler..dua ediyourm....zor günler .hemde çok zor allah sabır versin...

bende bir premetüre annesiyim....29+4 günlükken bebeğimi acil aldılar..1070 gr olarak dünyaya geldi kızım....37 gün küvezde kaldı.....hafif beyin kanamaları ,kansızlık ve kalbinde 2 delik vardı...beyin kanamalsı ciddi bir sorun teşkil etmedi..şuan 11 aylık olacaz düzeltilmş yaş olarakda 8.ayımız bitecek...o günleri hala dün gibi hatırlıyorum....allah hepimize sabır versin....şuan kızımçok tatlı çok şeker bana gülüyor oynuyoruz oturup...ben onun o ilk gödüğümde hıçkıra hıçkıra ağladığımı hatırlıyorum...2. günde elimi değmişdim küçük elinee...o içimde ki acıyı anlatamam yaşayanlar bilir..şuan benim yaramaz kızım uyuyor mışıl mışıl...sizinde evinize melekleriniz gelince nasılda uyuyor mışıl mışıl diyeceksiniz..büyüyecekmi diyordum kii şimdide ne zaman yürüyecek diyorum:))))

kızlar iyi düşünüp herşey iyi olsun...her şey güzel olacak.

bebeklık ınş canım...........aynı bende senın gıbı dogurmusum ya............ama benımkıler 33 gun oldu ve sanırım daha kalırlar nıye böle kı.........senınkı erken cıkmış sayılır o zaman ............gule gule buyut canım ınş bızde alırız kucamıza ınşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…