merhaba bende 30 haftalık doğum yaptım 19 gündür bebiğim küvezde yaşam mücadelesi veriyor gerçekten çok büyük sabırla bekliyoruz umarım sağlıklarına bir an önce kavuşur bebişlerimiz ve kucağımıza alabilirz benim meleğimin durumu çok kiritikti şuanda allah bize bağışladı ve düzelmeye başladı tarif bile edemiyom kızımın sıkıntılarını biir ara göz atarsanız aynı sorunu yaşayanlar için yardımcı olur belki bu tedavi yöntemi çünkü hiç bir hastanede uygulanmayan bir tedavi link yasak olduğu için eklyemedim linki google berrak dogan diye yazarsanız ilgili dökümnlara ulaşabilirsiniz allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız hep meleklerimiz için olsun
selam edıka bende 23 kasımda 30 haftalık kızlarımı dunyayya getırıdm...benımde 1 bbegım 20 cc ye gecınce bıberona gectı...su anada kuvez dısında...kucuk bebk hala kuvezde...alah hepimiizn yardımcısı olsun...sen taburcu olduktan sonra nasl emzırdın...cok gucsuz zorlanıyor..ne yapmam gerekıor...
bebeğinin düzelmesine çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda yanında olur
canım okudum meleğinin yazısın..:ecrin_bebek:
ne zaman çıkacak şuanki durumu ne )??
inşallah sende biran önce alırsın kuzunu kollarına..
canım makineden çekmeyi deniyorlar ama geçen hafta kusunca akciğerlerine ksumuk gitmiş parazit oluşmuş bus ebepten dolayı biraz tedavide zorlanıyorar solunumu yapamdığı için makinedençekemiyorlar beynineki kanama dün hafiften yeniden başlamış onu kontrol altına almaya çalışıyorlar çıkış tarihi le ilgili bişey diyemiyorlar her şey bebeğe bağlı çünkü sabırla o günün gelmesini bekliyoruz ama çok zor
allah yardimcin olsun arkadasim gercekten cok zor senin yazilarini okuyunca kendi yasadiklarim aklima geliyor benim oglumda 10 mgun bagli kaldi makinaya ve o 10 gun icinde oldum oldum dirildim allah biran once sagligina kavustusun bebegini
bide bu beyin kanamasi icin birsey demiyorlarmi yani ilerde ne olabilir bunun sonucu
saolasın cnm hepimizn yardımcısı olsun gerçekten tarifide çok zor yaşamasıda 19 gündür küvezde beyin kanamsı durdu o tedavi ile geçen hafta tekrar oluşmuş dünkü ultrasınlarında gerileme olduğu görülmüş şuanda bakalım herşey yolunda allah hepimizin melkelrini sağlığına kavuştursun
amiin canim yani benim bebegim kuvezdeyken hep en kotsunu soylerlerdi yok ilerde ozurlu olabilir kor olabilir sagir olabilir cok olumsuzlardi sizin doktorlariniz ne diyor
canım soraya haklısın.........ınş saglıkla gelsınlerde bakalım ama gerscekten zor.........ıyı bak cıcı oğluna..............rabbım kolatylık versın tum anneleree
özge bana bebkler 2.500 gr.olana kadar emzirme biberonla ver dediler hastanede yoksa kilo verir dediler bende çıkınca emzirmedim sütümü sağıp verdim 2.5 kiloyu geçincede benim bebeklerim emmek istemediler biberona çoktan alışmışlardı hiç istemediler.emmedikleri içinde sütüm kesildi zaten.bende ankarada doğum yaptım sende ankaradasın heralde bebeklerin hangi hastanede
durunlari nasil bebislerininewet canım bende ankaradayım zekai tahırdeler bebklerım benım.....senın demı orda kaldılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?