Premature Bebekler 30 haftalık doğum yapan premature anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
edıka nasıl ya tek mı bakıyosun.........tek bakılır mı acaba............ozge sen nasıl bakacaksın ..........

muallim canım topikte okumuştum doğum yaptığını.allah küçüklerine sağlık versin canım.nasıllar.sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

el muallimcim umut aryosun burda umudunu kaybetme hic endiselenme gelicekler onlar sana bol bol uyu ben tek bebekle nobet tutuyorum 3 bebis o bızlıklar annelerini fır dondurecekler sut sagıyor ve artıyorsa mutlaka dolaba at buyudukce o 30-40 cc ler oluyo 120 cc bi de 3 bebek orda guvendeler onlar cok zor ama bekledigine degecek

muallim canım topikte okumuştum doğum yaptığını.allah küçüklerine sağlık versin canım.nasıllar.sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
canım ınş alıcam ınş...........cok sagol .........senın bebış nasıl ıyı bak ona ve dua et canım

sagol canım ........haklısın zor gunler beklıyo benı ama böle beklemek daha zor ........evet sagıp koymaya calısıyorum...........cook sagol .......rabbım hepımıze guzel gunler nasıp etsın...........

el muallim kuvezde olduklari surec bebege bagli canim benim bebegim 32 haftalik dogdu ve 41 gun kuvezde kaldi bak 29 haftalik bir bebekten bile daha fazla kaldi bebegin durumu iyi olsun da sonu saglikli olsunda varsin kalsinlar eninde sonunda cikacaklar insallah simdi nasil oksijen aliyorlar cpap la mi kuvez ici mi?kac cc iciyorlar kac kilo oldular?

canım haklısın ıyı ols razıyım tabı.........oksıjen alıyolar ama cok az dedı hemsıre.......kuvez ıçındeler 8 cc beslenıyolar..........ınş daha ıyı olurlar sagol canım

arkadaşlar bebklerinizin çıkması için hiç acele etmeyin çünkü çok küçükler ben tam taburcu oldu almaya gittim benim yanımda kötüleşti ordaki hemşire 10 dk önce gelip alsaydın bu bebek kurtulmazdı dedi o zaman o kadar şükrettim ki allahım iyiki eczaneye uğramışız diye eğer hastaneye gitmeden önce eczaneye uğramasaydım bebeğim belkide eve dönüş yolunda....... inşallah bebkleriniz hayırlı zamanda çıkarlar hiç çabuk çıksınlar diye dua etmeyin hayırlısı ne zamansa o zaman çıksınlar .

el muallim bebklerinin annesütü almasına dikkat et canım benim bebeklerim yoğun bakımdayken hiç mama almadılar sürekli süt sağmaya gittim hep anne sütü aldılar ordaki hemşire bana eğer anne sütü almasalardı bu kadar problemi atlatamazlardı demişti

haklısın canım ınş kesılmez ama azalıyo sankı ............bıde cıgerlerı ıyıce guçlense oksıjen kesılse tam olarak ıyı olucak haklısın canım ıyı olsunlarda tam ıyı olunca gelsınler tabı........

amin cnm hepiniz inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi şuanda durumları nasıl ufaklıkların...benim bebiş bugün makineden tamamen kurtuldu kızlar ve ben bebişimi ilk kez kucağıma aldım şükürer olsun birde emzirmeye başladığım gün gelince herşey yoluna girecek inşallah 20 gün sonra bebişimi kucağıma alabildim Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu...

Berrağım bebişim ile ilk kez temas attik teyzeleri bu gece bebişimi 3 dakikalığınada olsa kucağıma verdiler solunum makinesinden çıktı yavrum rahat nefes almaya başladı kabloalrdan hortumlardan acılardan kurtuldu yavrum sadec:enbuyukkk:e sonda ile besleniyor yavaş yavaş emme refleksini kazanınca ondanda kurtulacak 20.günde yavrumu kucağıma alıp kokusunu hissettim ama şimdi sütüm yok denmeycek kadar azaldı yavruma süt verememek canımı sıkıyor çok fazla sıvı tüketmeme rağmen sütüm az inaşşalh oda yoluna girer .....ALlah hepimizin yavrsunu meleğini kucağına almayı nasipsin sağlıkla evine getirmeyide....

sehercim çok sevindim berrakcığımızın solunum cihazından çıkmasına..hihoyyyt
canım o sondadan da kurtulacak merak etme..
en kısa zamanda kucağında bil...
sütünde gelecek 10 cc de gelsen sen 3 saate bir gece gündğüz sağ...

masallah canım bebısıne............cok ıyı ya ..........kucana almansa harıka.........yaa ben daha alamadım nıye vermıyolarr.............benımkıler su an ıyı ama yınede oksıjen alıyolar azda olsa tam cıksalar ınşş tam yapsalar solunumlarını rahat edıcemm.........dogum kılolarını azda olsa gecmışler.............11 cc ıle beslenıyoarmış...........rabbım kavustursun canım bızlere bebbışllerımızı hangı hastanede senınkı

saol teyzesi sürekli sağıyorum 2 saate bir sağıyordum drda olabilir bu aralar azalması normal dedi sürekli sağarak uyarmak gerekir dedi bizde sabırlaonu uyguluyoruz

canım oksijen ve serumlardan çıkınca benimkinide kucağıma 3 dakika kadara verdielr çok falza küvezdençıkarma taraftaraları değiller vücut sıcaklığı soğumasın diye sen yinede bir doktoruna sor belki izin verir sende o anı en kısa zamanda yaaşrsın inşallah bizimki ufaklı daha doğum kilosuna gelemedi .....medical park göztepe seninkiler nerede

ınş canım ya...........tamamen bı cıksalar oksıjenden ıyı olucak..............benımkıler dogum kılolarını azcık geçmışler kılo alınca ınlş cıgerleru daha guçlu olur .............ınşş........benımkıler camlıca medıcanada...........yakın bolgeler ..........ınş sıfa bebeklerımıze.............bende sagıyorum cok sık olmasada bazen sancı oluyo goguslerımde ..............11 cc alıyolar ınş guzel beslenır gelırler yuvalarına ............

canim benim cok sevindim ben 30 gun sonra tam anlamiyla kucagima alabilmistim bebisimi cok guzel bir duygu birdaha asla birakmiyacak gibi oluyorsun o oyle kucucuk
makineden kurtulduguna da cok sevindim insallah boyle devam eder de birdaha fenalasmaz senin adina cok ama cok sevindim

ınş ............rabbım ıyı etsın nerde varsa................kucaga almak sarıklmak nasıp etsın ınş

saol teyzesi sürekli sağıyorum 2 saate bir sağıyordum drda olabilir bu aralar azalması normal dedi sürekli sağarak uyarmak gerekir dedi bizde sabırlaonu uyguluyoruz

sher..benimde sütüm çok ama çok azdı,nerdeyse kesiliyodu..bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle metpamid kullanmaya başladım,şimdi arttı...doktoruna bi danış istersen bu ilacı

sher..benimde sütüm çok ama çok azdı,nerdeyse kesiliyodu..bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle metpamid kullanmaya başladım,şimdi arttı...doktoruna bi danış istersen bu ilacı

Arkadaşlar metpamid bildiğim kadarıyla mide ilacı ve emziren annelerin çok gerekmedikçe ilaç kullanmaması gerekir. Bu ilacı size bir doktor önermiş olsa da ilacın kullanımıyla ilgili birkaç doktora daha danışmanızı tavsiye ederim. İlacın içindeki etken maddeler sütünüz aracılığıyla bebeğinize geçip zarar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…