canım ınş alıcam ınş...........cok sagol .........senın bebış nasıl ıyı bak ona ve dua et canımmuallim canım topikte okumuştum doğum yaptığını.allah küçüklerine sağlık versin canım.nasıllar.sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
el muallimcim umut aryosun burda umudunu kaybetme hic endiselenme gelicekler onlar sana bol bol uyu ben tek bebekle nobet tutuyorum 3 bebis o bızlıklar annelerini fır dondurecekler sut sagıyor ve artıyorsa mutlaka dolaba at buyudukce o 30-40 cc ler oluyo 120 cc bi de 3 bebek orda guvendeler onlar cok zor ama bekledigine degecek
edıka canım ya almadılarmı memenı.......ama nıye kesıldıkı sutun pompayla cekmeye devamm etseydın yınede kesılırmıydı............bende ıstemıyorum kesılsın canım ya .........ama saglıklı olsunlar muhım degıl gelsınler yeterkı ..........benım bı tanesı oncekı hafta baya sıkıntılıydı kan gazları cok yukselmıstı sımdı daha ıyı cok sukur.............
ozgecım hadı bı tanesı cıkar belkı...........ınş hepsı ıyı olur sher senınkı de canım ...........ve tum bebekler
Berrağım bebişim ile ilk kez temas attik teyzeleri bu gece bebişimi 3 dakikalığınada olsa kucağıma verdiler solunum makinesinden çıktı yavrum rahat nefes almaya başladı kabloalrdan hortumlardan acılardan kurtuldu yavrum sadec:enbuyukkk:e sonda ile besleniyor yavaş yavaş emme refleksini kazanınca ondanda kurtulacak 20.günde yavrumu kucağıma alıp kokusunu hissettim ama şimdi sütüm yok denmeycek kadar azaldı yavruma süt verememek canımı sıkıyor çok fazla sıvı tüketmeme rağmen sütüm az inaşşalh oda yoluna girer .....ALlah hepimizin yavrsunu meleğini kucağına almayı nasipsin sağlıkla evine getirmeyide....
amin cnm hepiniz inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi şuanda durumları nasıl ufaklıkların...benim bebiş bugün makineden tamamen kurtuldu kızlar ve ben bebişimi ilk kez kucağıma aldım şükürer olsun birde emzirmeye başladığım gün gelince herşey yoluna girecek inşallah 20 gün sonra bebişimi kucağıma alabildim Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu...
sehercim çok sevindim berrakcığımızın solunum cihazından çıkmasına..hihoyyyt
canım o sondadan da kurtulacak merak etme..
en kısa zamanda kucağında bil...
sütünde gelecek 10 cc de gelsen sen 3 saate bir gece gündğüz sağ...
masallah canım bebısıne............cok ıyı ya ..........kucana almansa harıka.........yaa ben daha alamadım nıye vermıyolarr.............benımkıler su an ıyı ama yınede oksıjen alıyolar azda olsa tam cıksalar ınşş tam yapsalar solunumlarını rahat edıcemm.........dogum kılolarını azda olsa gecmışler.............11 cc ıle beslenıyoarmış...........rabbım kavustursun canım bızlere bebbışllerımızı hangı hastanede senınkı
saol teyzesi sürekli sağıyorum 2 saate bir sağıyordum drda olabilir bu aralar azalması normal dedi sürekli sağarak uyarmak gerekir dedi bizde sabırlaonu uyguluyoruz
sher..benimde sütüm çok ama çok azdı,nerdeyse kesiliyodu..bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle metpamid kullanmaya başladım,şimdi arttı...doktoruna bi danış istersen bu ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?