,,cok cok sevindim iyi haberlerinize insallah hersey daha da iyi olur ve guzel haberleri bizimle paylasirsin canim saglikli bir sekilde buyur berrakcigimiz
ufuk da iyi canim usutmus biraz oksuruyor surekli
bizde berrak prensesi opuyoruz kokulu kokuluuuŞeniz
Minik berrakçım inşallah her testinin sonucu güzel çıkar ve anneciğinde bize müjdeler. Allah kolaylık versin sher biz prematüre anneleri loğusalık nedir bilmeden bir koşuşturmaca geçirip gidiyoruz kendine ve miniğine çok iyi baktık bende onun mis gibi kokusunu içine çekmeni rica ediyorum
masallah sher ...........kızınla guzel gunler gecırıyosunuz ooh oh .............ama dıkkat et havalar cok sogudu.........testlerıne cok sevındım ıyı cıkmışlar kıme gıttın norolojıye...........nerde cekılecek usg eeg.........ıyı bak kendıne ........ınş bende kavusucam ama hala beklıyorumm...........
kızlar günaydın bebişimin resmini paylaşmak istiyorum sizlerle fakat nerden ekleyeceğimi bulamadım yardımcı olursanız size miniick yürekli kızımı tanıştıracağım:))))))))
el-muallim son durumlar nasıl ne zaman bıcrıklar yuvasına geliyor varmı bir gelişme
hadı canım ko bebısını..................canım yaaaaaaaaaaaa cok tatlıdır nasıl bakımı kolaymı .......ben endıselenıyorum bakalım .........benımkıler baslamışlar ınş bıberonaaaaaaaaaaaaaa cok sevındım .........bugun gıdıcenm zor olucak ama gıdıcem goreyım sut gotureyım belkı benı emdırırler ınşşşşşşş ............
ve minik berrakçığımız teyzelerine merhaba der:)))))))
mehtapcığım yardımın için tşkler canım
Çok sevimli maşallah kuzucuğa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bir ömür ayırmasın sizi..
seher canım çok tatlı berrak...
canım Allah kolaylık versin
ama zaman öyle çabuk geçiyorki
bi bakıyorsun 1.500 olan bebek
4-5 kilo olmuşşş...
öpüyorum berrağı...
ve minik berrakçığımız teyzelerine merhaba der:)))))))
mehtapcığım yardımın için tşkler canım
sher berragin kuvezde oldugu fotoraf beni cok kotu yapti yaa galadim o gunleri hatirladim off bide solunum cihazina bagliydi yhavrum benim yaa ama cok tatli insallah herseyi saglikli olur hayati boyunca hayirli ve saglikli mutlu bir omur yasar seninle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?