30 Haftasını doldurmuş veya dogum yapmis ikiz anneleri bakarmısınız?

Yeni doğan a veriliyor diye biliyorum aczacıya sorarsınız yinede ne olur ne olmaz. Benimkilerde öyleydi şimdi alıştılar ben yalnızken birini uyutup yada sakinleştirip diğerini yıkıyorum zaten yıkayıp giydirmesi en fazla 15 dk sürüyor o kadar sürede diğeri bir şekilde bekliyor eğer anakucağınız varsa orayada koyabilirdiniz oyalanır sırasını beklerken. Benimkiler gece kaka yapmıyor yatarken alıyorum altlarını birdaha sabah 4 yada 5 te kalktıklarında sessizce alıyorum.
Ne guzel siz duzene sokmussunuz. Insallah biz de yapabiliriz. Dediginizi yapmaya calisacagim, ama sallamayi kayinvalide cok yapiyor. Alistilar. Siz nasil unutturdunuz.

Emzik ben de aldım çeşit çeşit. Ama pek alMadıLar.damak li değilde diğer normal olan daha hoşlarina gitti gibi.aptamil 1 kullanio Duk. smilac önerdi doktor sonra o gaz yaptı gibi geldi aptamil e döndüm. Arada conformil veriyorum. Bebe lac çok şekerli die duydum. s m a deneyebilirim sma mama da ii diolar. bir de eoprotin aldım annesutune kaTIyor um.
Sma yi ben de deneyim. Bebelacin sekerli oldugunu bilmiyordum. 1 ay gecti, 2 ay da gecer Insallah. Biraz rahatlariz. Bu seferde az uyurlar, yorulmaya devam deriz artik.

Yeni doğan a veriliyor diye biliyorum aczacıya sorarsınız yinede ne olur ne olmaz. Benimkilerde öyleydi şimdi alıştılar ben yalnızken birini uyutup yada sakinleştirip diğerini yıkıyorum zaten yıkayıp giydirmesi en fazla 15 dk sürüyor o kadar sürede diğeri bir şekilde bekliyor eğer anakucağınız varsa orayada koyabilirdiniz oyalanır sırasını beklerken. Benimkiler gece kaka yapmıyor yatarken alıyorum altlarını birdaha sabah 4 yada 5 te kalktıklarında sessizce alıyorum.
Banyosu nu 3 kişi yaptiriyoruz ve baya yoruluyoruz:) siz Tekbaşiniza 2 sini mi yikiyorsunuz.bben de o günleri görür muyum acaba.

Back
X