Dimi :) ay kiz adam oyle seyler yazdiki sok oldum herkez oyle degildir genelleme yapmisti yaniAy kıyamam ya :) cinsellik şans işi bebeğim burada 25 yaşında yeni evlilerin de cinsel sorunlarını okuyoruz. Hiç belli olmaz o işler. Evde kalmadın ayrıca evlilik yaşı ilerledi. Ben 28 de evlendim iyi ki de öyle yapmışım. Erken evlenip ne istediğini bilmeden yaşayacağına istediğini bilerek evlen daha iyi.
Ergenlerin zatten aclik dönemi okdar iticiki :)Gram alakası yok . Kendine kılıf uydurmuş . Erkeklerde cinsellik 40 lı veya 50 li yaşları başında sadece 2 yıl için bir durgunluk geçiyor . Oda kişiden kişiye değişir .
( 25 yaşından sonra belli bir rutine oturduğunu var sayarsak ) K Hasta olanı vardır . Libi düşük olan vardır . Ama belli bir yaştan sonra ergenlikteki gibide olmaz
Erkekler cinsel manada bu konuda kadınlardan şanslı
bilim öyle diyor
Ah ah 15 yasinda oglum var. Kizlarda kizlar baska derdimiz yok :))Ergenlerin zatten aclik dönemi okdar iticiki :)
Evet koca meraklisiyim koca istiyoom varmi isterim de isterim iste ooohNe olacak sizin bu haliniz ? Yahu bu kadar koca meraklısı olunmaz. Olunur da bu kadar olunmaz hani.
Evet koca meraklisiyim koca istiyoom varmi diyeceginiz isterim de isterim iste oooh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?