30 lu yaslardaki erkekler

28 yasindasin 25 yasinda dusun sen de. 30 yaslarinda olacak diyen bir kaide mi var. Yalniz her derdin ayri bir aksiyon iceriyor.

Swarm ne yararli bir sey ise ben de kayit olayim.

Alakası yok 30lu yaslarda cinsellikte düsüs filan olmuyor gayette dipcik gibi olabiliyorlar. Kendi cinsel sorunlarini genellemiş. Cok takma.

Evde kalmadın kelebek bu psikolojiyi er ya da geç üzerinden at. Adam sallamış seninle cinsellik konuşmak istemiş oradan giriş yapayım demiş.

Ben seni anlıyorum. Herkes güçlü olmak zorunda değil, her şey kolaylıkla aşılmıyor fakat kendine zaman tanı. İstesen de istemesen de bir zaman sonra her şey hafifliyor.

Ay busefer kıyamadım sana ya çok içli yazmışsın :) bence eski nişanlın seni buyüzden terk etti kuzucum.abidik zubidik şeylere kafayı taktığın için :)
Kendini sal biraz ,akışına bırak ,ozaman herşey daha güzel olcak

Valla derdi rahmetli :) herseyi cok takiyon derdi

Kocanin performansini birak da sen kendi alacagin hazza odaklan. 28 yasinda aktif cinsel hayati olmayan kadınin atardamarlarindan biri eksiktir. Cinsellik candir, 20li yaslarin o delikanli coskularini tatmadan gecme.
Yani sevisiniz hanimlar, birgün gelecek sevismeden geçirdiğiniz hergün icin pisman olacaksiniz

Ne alakasi var ya, o kendine bahane bulmus.
Aksine erkekler 30 undan sonra daha deneyimli, daha kontrollu, daha az bencil yani ozetle daha basarili oluyorlar
30 da dibe vuran adam 20 de de zirvwyi gorememistir zaten, salla

Evlenemeden olmas canim eski kafayim ben.. ama ayni yere parmak basmisiz seninle..

Boyle yerlerden uzak dur ortam kotu cunku. Evlilik iside kumar gibidir sans isi. Kimse benim su huyum kotu demez

ben 28 yasimda evlendim halada pismanim 3 5 sene daha tadini cikarsaymisim keske.
herkes evlenmek zorunda degil bence yasinda gec degil.
cinsellige gelince performans kisiden kisiye degisir bu yas degil saglik sorunudur genelde bukadarda takilma bu duruma bir sure sonra bikiyosun zaten performans pekde umrunda olmuyo :))

Adam kendisi öyledir. Tüm 30 yaş üstü adamlara çamur atmış buyüzden olurda senle tanışır bişeyler yaşarsa "ben 37 yaşımdayım" diyecek

Ayy hiç alakası yok. Kişiden kişiye göre değişiyor. Kimisi bizim gibi 20'li yaşlarda cinselliğe veda ediyor kimisi de 60 yaşına geliyor hala genç delikanlı gibi Ayrıca bende izlemiştim o marketteki videoyu Yani kişiden kişiye göre değişiyor işte

Senin geçen bir konunu okudum orada yaşımda 28 oldu kimse almaz artık beni gibisinden birşeyler yazmıştın sanırım. Sen gerçekten kendi değerini bilmeyen kadınlığını önemsemeyen bir kişi olmuşsun bak yine burdada o eski nişanlıdan bahsediyosun. geçen günlerine yazık bak önüne bak kendine gücünü kesfet nedir yahu bu buhran

Sanmiyorum erkege gore degisir yani. Her kadin ayni olmadigi gibi.
Mesela benim libido hep düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…