simdi boyle bir konu actim diye kesin dalga gecenler cok olacak benimle kesin :)
bi adamla tanistim gecenlerle swarm denilen seyden gorusmedik konusmadik hic telefonumuda vermedim msj atiyordu sadece ordan yazistik 37 yasinda yani benden 9 yas buyuk.. bosanmis ve 5 yasinda bir cocugu var.. bosandigina da emin degilim ama neyse konu bu degil tanimam etmem ne dediyse he dedim ona inandim okudum yazdiklarini.. yalniz dedigi bisey kafama takildi ???
neden bosandin dedim anlasamiyorduk bu cinsel hayatimizada yansiyordu dedi sonra basladi anlatmaya kabak cicegi gibi acilinca cüs dedim engelledim kapandi mevzu
Simdi durum su:
Erkeklerde 3o lu yaslarda performans olarak düsüş oluyormus öyle dedi.. ben bunu hic hesaba katmadim :) benim zaten yasim 28 oldu bir mucize olur asik olur biri ile evlenirsem muhtemelen 30 yasin ustunde bi adam olur.. benim mutsuz isteksiz bi kocam mi olucak buraya ne konular aciyor cogunuz problemli cinselliklerden bahsediyorsunuz ne kadar zor bir durum oldugunu okudum burda bir cok konuda..
dunden beri aklima gelio bu dusunce iyice pisman oluyorum simdiye kadar evlenmedim diye. :)
Kizlar itiraf etmek gerekirse nisanlim beni terk edip gidince ben biraz evde kaldim piskolojine girdim cunku ona yillarimi vermistim artik yeniden toparlanmam sifirdan baslayip tekrar asik olup yeni bi hayat kurmam gerekiyor ya hani hani öyle yorumlariniz oldu ya hep bana eski konularsa hepiniz sagalun.. iste icten icede ikinci sansim cok zor diye karamsarlasiyorum.. simdi buraya yaziyorum ya kimileri yazio ciziyo laf sokuyo uzuluyorum ne gerek varki
sanki ben dunyanin en kotu insaniyim gibi kime ne yaptiysam ifademi edemiyor anlamiyorum nerdeyse oh diyecekler oluyor sasiriyorum... cok alakasiz bagladim suan farkindayim neyse ben sustum