30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

kızlar günaydın.

ben iyi değilim.

herkese günaydın

sanırım genel bir mutsuzluk var. bende hiç keyifli değilim. niye böyle oluyor ki

aa ölemi çok teşekkür ederım,çok memnun oldum,gençim kızz,hep gençler peşimde zaten :))

yalnızlık sizi de üzüyo mü? beni artık çok üzüyor. tamam ailemleyim çok şükür yalnız değilim ama hayatımdaki boşluğu hissediyorum dışarda yürürken hep çiftlere bakıyorum içim burkuluyo

hiççç ama hiç öle hislerim yok,yalnız değilim,tek başınayım,ve bununla çok mutluyum,öle çiftlere filan hiç özenmıyorum,perde arkasını bılıyorum,hiç takılma,hayat bıze güzel

herkese günaydın

sanırım genel bir mutsuzluk var. bende hiç keyifli değilim. niye böyle oluyor ki

Ayni duygulardayiz Ofelia. Tek farkimiz aile, ben de yalniz yasiyorum.
Ben de ozeniyorum hatta mutluluktan telefonda guldugum gunleri ariyorum. Ama gercekten sunu anladim, insan ben yapmam diyene daha cok guveniyormus ve sonu hayal kirginliği yalnizlik uzuntu vs vs vs

hiççç ama hiç öle hislerim yok,yalnız değilim,tek başınayım,ve bununla çok mutluyum,öle çiftlere filan hiç özenmıyorum,perde arkasını bılıyorum,hiç takılma,hayat bıze güzel

ne mutlu size ben neden öyle hissedemiyorum mesela yeni evlenen bir kuzenim var, hayatta evlenmez dediğim bir kızdı o bile evlendi yaşı benden küçük. o kadar neşeli zaman geçiriyor ki eşiyle. bence onun şansı iyi uysal biriyle karşılaşmış olması. çünkü kendisi çok delişmendir. niye benim karşıma bana hep değer vermeyen insanlar çıkıyor? bundan önce kısa bir süre görüşüp ayrıldığım kişi bir kere öğle arasında 2 kere üstüste aradım diye telefonu azarlayarak açtı. eşşekten düşmüşe döndüm. ama sonrasında ağzına s..tım. niye hiç aşık olunmadım ben niye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…