hoşbulduk,tabıkı de çokkk şükür hiç evlenmedımhoş geldin. hiç evlendin mi
pinoli hoşbulduk günaydın
hayirdir kötür birsey yoktur umarimben iyi değilim.
Nedenben iyi değilim.
hayirdir kötür birsey yoktur umarim
37 olurmu?yoksa benı dırek 40 yaş topiğinemı yolasınız :)ama hiç göstermıyorummm
aa ölemi çok teşekkür ederım,çok memnun oldum,gençim kızz,hep gençler peşimde zaten :))37 genç kiben sizin yorumlarınızı çok beğeniyodum ayrıca, gelmenize çok mutlu oldum
aa ölemi çok teşekkür ederım,çok memnun oldum,gençim kızz,hep gençler peşimde zaten :))
hiççç ama hiç öle hislerim yok,yalnız değilim,tek başınayım,ve bununla çok mutluyum,öle çiftlere filan hiç özenmıyorum,perde arkasını bılıyorum,hiç takılma,hayat bıze güzel
yalnızlık sizi de üzüyo mü? beni artık çok üzüyor. tamam ailemleyim çok şükür yalnız değilim ama hayatımdaki boşluğu hissediyorumdışarda yürürken hep çiftlere bakıyorum içim burkuluyo
yok kuzum ya, her şey üstüme üstüme geliyor sanki
herkese günaydın
sanırım genel bir mutsuzluk var. bende hiç keyifli değilim. niye böyle oluyor ki
yalnızlık sizi de üzüyo mü? beni artık çok üzüyor. tamam ailemleyim çok şükür yalnız değilim ama hayatımdaki boşluğu hissediyorumdışarda yürürken hep çiftlere bakıyorum içim burkuluyo
hiççç ama hiç öle hislerim yok,yalnız değilim,tek başınayım,ve bununla çok mutluyum,öle çiftlere filan hiç özenmıyorum,perde arkasını bılıyorum,hiç takılma,hayat bıze güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?