30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

sen nişanlından neden ayrldın

Benimde oyle arkadaslarim var zaten hep onlar onceden evleniyo niyeyse!!

Ben nisanli degildim ama evlenmeyi dusundugum biriydi

düşünce yanlış,ben kımsenın mutsuzluğu ile kıyas yapmam,yada mutluluğu ile,o halde sende çok daha kötüleri düşünsen daha mutlu olman lazım,nıye dıye sorma,bazı şeylerın nıyesi yok ve hayatın merkezıne evlilik aşk koyma,şimdi o böle mutlu olabılır,ama yarın bakarsın çok mutsuz olur,sen böle takılma,ve sakın untuma mutlu gördüğün ınsnalarında zaman zaman ne acılar çektığını,ne aşklar yaşadım ben,sakın unutma mutlulukda mutsuzlukda mısafir,gelip geçiyor,yeterki sne ıyı ol,

aaaaa nu ne yaa,kızlar kendınıze gelin,dunya batmış gıbı,yahu muson yağmurlarında herşeyını kayıp eden kadına herşeyını kayıp ettin dedıklerınde ben varım ya demiş,lütfen yaaa,dağlın bır,ne oluyor,içimi karartmayın,aaa güneş pırıl pırıl kızlar,gökyüzü masmaviii,peynır zeytın,domates çay,lütfne yaaa,sıcasık ekmek,hafif bir makyaj,biraz yuruyüş,bıraz flortuz bakışlar,lütfen benı böle ruhumu sıkarsanız kaçarımmm ona göree

Ama ne yapalim endulus senin gibi dusunmek isterdin ancak suan inan sartlarim el vermiyor. Kusura bakma

Benimde oyle arkadaslarim var zaten hep onlar onceden evleniyo niyeyse!!

Ben nisanli degildim ama evlenmeyi dusundugum biriydi

ben sanki bi yerde nişanlıydım ayrıldım gibi bişey dediğini okudum. acaba o pinoli miydi. karıştırmış olabilirim, kusura bakma :)

niye bitti

ben sanki bi yerde nişanlıydım ayrıldım gibi bişey dediğini okudum. acaba o pinoli miydi. karıştırmış olabilirim, kusura bakma :)

niye bitti
Yok demedim
Ne desem nerden baslasam ki hani boyle bir cocugun elinden cok sevdigi oyuncagini alirsin da oturur aglar ve hic bi oyuncak yerini tutmaz, onun gibi birsey. Sessiz sedasiz bitti birden bitti neyi anlatayim Ofeliacim.

aslında çok haklısın. görünen gerçek bazen göründüğü gibi olmuyor. ama ne bileyim.. artık mutlu olmak istiyorum.kaç yıldır tabaklarım tencerelerim duruyor bir köşecikte. bir metrekare yere hayallerimi sığdırdım ama hep hüsran. dışardan bakılınca kimse demez ki bu kız mutsuz. hep güleryüzlü hep cıvıl cıvıl dururum. ama içimde fırtınalar kopar.

endulus verdiğin örnek o kadar güzel ki. hani kadının ben varım ya demesi. muazzam bir felsefe. herkes gitse de biz varız değil mi? bazen ben de gitmekten korkuyorum. ölümün ne zaman geleceği belli olmaz. o zaman daha çok üzülüyorum. daha ne yaşadım ki hayatta diyorum. daha sevilmedim bile daha çocuğum bile olmadı. bi de daha bazı duyguları da tatmadım diyorum

bugün içim karanlık.. inşallah çabuk dağılır.

Yok demedim
Ne desem nerden baslasam ki hani boyle bir cocugun elinden cok sevdigi oyuncagini alirsin da oturur aglar ve hic bi oyuncak yerini tutmaz, onun gibi birsey. Sessiz sedasiz bitti birden bitti neyi anlatayim Ofeliacim.

sana acı verecekse hiç başa dönme. anladım çok yaralısın. ilk ayrıldığım zamanlar beni görseydin. 3 sene slov parça dinleyemedim. her yerde ağlıyodum. bir günbir kız arkadaşımın evinde ağladım bir anda oldu. anne babası herkes içerde. neye uğradıklarını şaşırdılar. ne üzüntüler çektim nasıl yandı ciğerlerim.ilk ve son sevdiğim odur. bir daha kimseyi sevemedim öyle. baya zaman sonra kalbim yeniden birine ısındı, o da benimle bir ilgilenir gibi oldu sonrası yok. bir hüsran da ordan. canı cehenneme diyorum!

Insanin ruh hali buhranli, bunalimli olunca öyle kolay kurtulamiyorsunki bu tarz düsüncelerden. TAbiki halimize sükür ac degiliz acikta degiliz ama anlatmasi zor.

Insanin ruh hali buhranli, bunalimli olunca öyle kolay kurtulamiyorsunki bu tarz düsüncelerden. TAbiki halimize sükür ac degiliz acikta degiliz ama anlatmasi zor.

evet bugünümüze bin şükür aslında. ama işte tarifsiz duygulardayım denir ya. böyle insanın yüreği darlanır, öyle bir sürece girdim

aksıne ben de cocugum oldugunda bana bısı olur dıye korkuyorum sımdıden sorsan koca bıle yok
bekarda olsam fazla sefkat var bende cocuklara karsı
hatta hayvanlara karsı da :))

Aynen oyle O -Ofelia , hani ilk kez kendimde durgunluk ve suskunluk hissediyorum geceleri yatarken zor uyurdum simdi uyumaya yakin gozyaslarim arada akiyor.
Insanin ici acimak neymis öğrendim
Belki de neler neler yasiyor insanlar dicekler ancak bazi hayaller 1 kere guzel oluyor o da tum omrunu etkileyebiliyor

evet bugünümüze bin şükür aslında. ama işte tarifsiz duygulardayım denir ya. böyle insanın yüreği darlanır, öyle bir sürece girdim

ben seni gercekten cok iyi anliyorum cünkü o ruh halini bende yasadim. Anlatamiyorsun malesef yasayanda anliyamiyor. Insaniz, kadiniz bazi hisslere, seylere ihtiyac duyuyoruz en azindan ben duygusal bir insanim bu bende böyle. Birde belli bir yastan sonra aradigin ask, sevgi, huzur birbaska olay evlenmekte degil.

ama bak atlatma dönemine girmişsin. biraz daha böyle olacak ve sonra çok çok arada aklına gelecek-hatırlatan bir nesne ya da bir isim vs olunca- için şöyle biranlık sızlayıp geçecek. hiçbir zaman tam iyileşemiyor insan, bunu anladım.

işte insanlar böyle deyince evlenme meraklısı sanıyor. olay evlenmek değil ki. eğer isteseydim mutlaka biriyle evlenirdim, en basiti zamanında bir komşumuz oğluna istemişti beni. olması için çok uğraştı ama ben abi diyordum oğluna. ve başka gözle bakamadım, o anlamda yüreğim ısınmadı. ben sadece sevdiğim sevildiğim güven duyguğum bir insanla hayatımı paylaşak istiyorum, çocuk sahibi olmak aile olmak istiyorum. herkes diyor ki bekarlık sultanlık. iyi de ben bir ailenin içinde daha mutlu olacağımı biliyorum. herkes anlayamıyor o duyguları malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…