önemli değil tatlım
işte insanlar böyle deyince evlenme meraklısı sanıyor. olay evlenmek değil ki. eğer isteseydim mutlaka biriyle evlenirdim, en basiti zamanında bir komşumuz oğluna istemişti beni. olması için çok uğraştı ama ben abi diyordum oğluna. ve başka gözle bakamadım, o anlamda yüreğim ısınmadı. ben sadece sevdiğim sevildiğim güven duyguğum bir insanla hayatımı paylaşak istiyorum, çocuk sahibi olmak aile olmak istiyorum. herkes diyor ki bekarlık sultanlık. iyi de ben bir ailenin içinde daha mutlu olacağımı biliyorum. herkes anlayamıyor o duyguları malesef.
nedir mutsuz eden ?Benim mutsuzluğum genel. Aşkla meşkle ilgili değil.
nedir mutsuz eden ?
Depresyona giriyorum sanırım. Kimse beni anlamıyor gibi geliyor.Annem babam dışında hiç kimseyi istemiyorum bazen.
Yorgunum.Hiçbir şey yapmaya gücüm yok.
şuan benimle birlikte birkac kisi de öyle. ben bile suan kimseyle yüzyüze gelmek istemiyorum. yalnizlik da iyi degil.
disari cik hava önerileri bos geliyor. insanin icinde huzur mutluluk olmadiktan sonra ictigim cayin tadi yok
neden küstün kiYakın iki tane arkadaşım vardı onlarla da küstüm.
Ben yaklaşmaya çalıştıkça kendilerini çekiyorlar.
Normalde de çok soğuk biriyimdir zaten. Zor ısınırım birilerine.
Evet olay zaten evlenmek olsaydi eminimki simdiye evlenmistik. Insan hayat arkadasini iyi secmeli. Bu cok zor bir karar. Zaten dogamiz geregi sevgiye, huzur ve aska ihtiyac duyuyoruz. Ben mesela yalnizligida severim ara sira. Zaten duygu yakalamasi olmayinca olmuyor bunu bende yasadim zamaninda. Evlenmek mesele degil bi nikah bir dugun ya sonrasi. Asil önemli olanda orada basliyor iste. Tabiki evliliginde, bekarliginda zor yanlari var. Ama sanmiyorumki dogru insanla yapilan bir evlilikte sultanliktan güzel olmasin :)
Benim mutsuzluğum genel. Aşkla meşkle ilgili değil.
neden küstün ki
Ben çıkıyorum kızlar akşam kursum var.Akşamları giremiyorum.
normal aramamalari cunku deger vermemisler baska aciklamasi yok .. hoscakal iyi derslerYeterli değeri görmediğimi düşündüm ki öyleymiş de. 4-5 aydır küsüz ne oldu diye sormadılar bile.
fazla olmadi 1 ay bile degil, sonra gittin degil mi sanki hic öyle bir anın yokmus gibi
normal aramamalari cunku deger vermemisler baska aciklamasi yok .. hoscakal iyi dersler
fazla olmadi 1 ay bile degil, sonra gittin degil mi sanki hic öyle bir anın yokmus gibi
Son cumlelerinden oturu benim de oyle olacak, dedigim gibi 1 insan tum hayat. Belki evleniriz evlenmeyiz belki onlar evlenir. Bizi unutturan biri bulurlar. Ama bu cok baska duygu kolay kolay kimse kiramiyor onlar da boyle dusunuyorsa eger.canım benim kıyamam, daha çok yeniymiş ki. ben 3 sene unutamadım :)
sonra gittim ama hiç de öyle bir anım yokmuş gibi olmadı ne yazık ki. 1 sene sonra bir kız arkadaşımla kahve diyarının aynı şubesine gittik, oturduk sohbet ediyoruz ben birden hıçkırıklara boğuldum. çünkü bizim eskiden oturduğumuz masalardan birine oturmuşuz sonradan farkettim. yani ayrılıktan sonraki ilk gidişim biraz patalojik olmuştu :) sinemaya da sekiz ay sonra ilk defa bir korku filmine giderek bu kısırdöngüyü kırmak istedim. patlamış mısır almıştım ve yerken ağlamaya başladım. çünkü biz bir kocaman kutu patlamış mısır alırdık ve benim kucağımda dururdu film boyunca, ona ben yedirirdimciğerlerimi de söken o, hayatımda ilk en güzel duyguları yaşadığım kişi de o. bu yüzden benim için o her zaman ince bir sızı olarak kalacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?