evlenınce esıne bana taslı telefon al dersın
:) görüşürüz cnm yarın sende kendıne cok ıyı bakpuaaa ayy koptum
o günleri görebilcem mi acababen şimdi çıkıyorum işten, eve gidiyorum. haftaiçi akşamları yazamıyorum laptopu burda bıraktığım için. malum 2 inçlik cep ekranından da yazmak sırat köprüsünden geçmek gibi:) keyifli bir sohbetti, kendine iyi bak
yarın sabaha görüşmek üzere
Valla bende de suan o problem var. Format attık düzelmedi en son care servis ama normalde kaliteli bir telefon ve 2 sene oldu alalı daha yeni cikti problem ama mekanizmasal sorun da olabilir yere cok düstü cunkuubende s5 mini almıstım sanırım 6 ay oluyor. ben cok memnunum ısımı goruyor yanı :) çok buyuk ekran tlf kullanamıyorum tasımak ııcınde cebımde gıdebılmelı yanı :) sevdım bn bu tlf mu
daha oncekı LG optumus 7 idi tlf kamerasını cok begenıyordum ben prof foto mak. ıle cekım yaptıgımı sanan bıle olmustu.. ama donma sorunu vardı bazen aramaya bıle cevap veremezdım o an donunca acıl anlarada rast geldımı cıldırıyordum 3 defa servıse gonderdım formatlayıp gonderdıler hıcbırsey degılsmedı ve aldıgım ay bıle vardı bu sorun en sonunda bu tlf mu aldımda kurtuldum... ama foto için kullanırım dıye hala duruyor :)
ben daha önce internetten hiçbişey almadımkredi kartım yok hele ki telefon gibi bişeyi hayatta alamam sanırım. teknosada bile iki saat inceledim elimde
ekrana tıklanınca kapandığını bilmiyoum. incelerken baktım tuş yok, görevli çocuğa sordum bu nerden kapanıyo diye, arkasında dedi. söylememiş bile ekrana tıklandığını. sevmedim zaten çalışanları da. almıcam ordan
lenovo s90 nasıl sence? elime almadı daha internetten baktım. 930 lira, vatan da teknosada bimeks de aynı fiyat. ama çok zarif geldi bana. özellikleri de güzel. hem de bilgisayar markası, sağlam olur diye düşündüm
ıphone ben de sevmiyorum. ekranı küçük ve kalın. hem de pahalı. ıphone 6 tabii güzel ama çok pahalı.
bayıldımmmmmmhala var mıdır bundan?
Valla bende de suan o problem var. Format attık düzelmedi en son care servis ama normalde kaliteli bir telefon ve 2 sene oldu alalı daha yeni cikti problem ama mekanizmasal sorun da olabilir yere cok düstü cunkuu
Ben LG den memnunum her telefonda ufak tefek sorunlar büyüyebilir
Kız o baktigin telefon minnacık, senin suanki telefonundan bile ufaktır o
Interneti kullaniyorum evet benim telefonun sanki biraz cabuk bitiyor sarji dedigim gibi benim telefondanda kaynaklaniyor olabilir mesgulsem telle yarim saatte yuzde 20ye iniveriyor sarji...o yuzden boyle yorim yaptim ben iphone dan yanayim ama android i sevenler icin uygun bir telefon degil iphone
Bu arada hosbuldum:))))
:))))lenovo s90 ı çok beğendim dün internetten bakarken. tasarımını herkes ıphone 6 ya benzetmiş. çok zarif, inceciktamam bu kez buldum dedim. sonra şikayet var sitesini bi okudum yok donuyor takılıyor ekran siyaha düşüyor vs vs allahım dedim sen bana sabır ver. eskiden hiç böyle dertler yoktu. ilk telefonum 3310 du. inanılmaz sağlam bir telefondu, yılan oyunu bile heyecan verirdi
Evet canimmm :) kontenjana girdim♡ dun geceden beri uyuyamadim heyecandan :)
Tesekkur ederim caniimmm ♡♡♡çok çok sevindim tebrik ediyorummmmminşallah seni mutlu edecek bir şehir olur. doğunun bir köyüne de gitsen artık mesleğini yapacaksın, ordaki çocukların daha çok ihtiyacı var sevgi dolu bir öğretmene. hayatın değişecek, bambaşka bir yöne akacak. ne mutlu sana
lenovo s90 ı çok beğendim dün internetten bakarken. tasarımını herkes ıphone 6 ya benzetmiş. çok zarif, inceciktamam bu kez buldum dedim. sonra şikayet var sitesini bi okudum yok donuyor takılıyor ekran siyaha düşüyor vs vs allahım dedim sen bana sabır ver. eskiden hiç böyle dertler yoktu. ilk telefonum 3310 du. inanılmaz sağlam bir telefondu, yılan oyunu bile heyecan verirdi
Evet canimmm :) kontenjana girdim♡ dun geceden beri uyuyamadim heyecandan :)
Yok canim sadece alim sayisi belli oldu henuz tercih yapmadik tesekkur ederiimmmm :)Sen sorun cikmaz diye telefon ariyorsan henüz icad edilmedi ama tabii 3310 sapasaglamdı , insan kafatasından bile saglamdi ya hey gidi günler ..
tebrik ederimneresi belli oldu mu ?
Hayırlısı Allah gönlüne göre versin canımYok canim sadece alim sayisi belli oldu henuz tercih yapmadik tesekkur ederiimmmm :)
Tesekkur ederim caniimmm ♡♡♡
Ne kipir kipir sevgi pitircigi olmussun sen bu sabah :) umarim hersey guzel olur
Umarim seninde hersey gonlunce olur :)
Sen sorun cikmaz diye telefon ariyorsan henüz icad edilmedi ama tabii 3310 sapasaglamdı , insan kafatasından bile saglamdi ya hey gidi günler ..
lg g2 niye yok
tebrik ederimneresi belli oldu mu ?
bende bu cuma biriyle buluşcam bakalım. dua edin kızlar iyi geçer inş
öyle mi olmuşumaslında şuan itibariyle sinirlerim çok bozuk. bir aydır telefon arayışımın sonunda lg g2 yi demin gördüm ve bayıldım ve ürün yok! teknosada vatanda bimeksde ve mediamarkette tükenmiş gösteriyor. nerelere gideyim allahım
ayy çok heyecanlıbol şanslar şimdiden ve detayları bizimle paylaş
belkı magazada vardır..
:/ gelır belkı yenı glen daha uygun olur :) uzulmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?