30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

evlenınce esıne bana taslı telefon al dersın

puaaa ayy koptum

o günleri görebilcem mi acaba ben şimdi çıkıyorum işten, eve gidiyorum. haftaiçi akşamları yazamıyorum laptopu burda bıraktığım için. malum 2 inçlik cep ekranından da yazmak sırat köprüsünden geçmek gibi:) keyifli bir sohbetti, kendine iyi bak

yarın sabaha görüşmek üzere

:) görüşürüz cnm yarın sende kendıne cok ıyı bak

Interneti kullaniyorum evet benim telefonun sanki biraz cabuk bitiyor sarji dedigim gibi benim telefondanda kaynaklaniyor olabilir mesgulsem telle yarim saatte yuzde 20ye iniveriyor sarji...o yuzden boyle yorim yaptim ben iphone dan yanayim ama android i sevenler icin uygun bir telefon degil iphone
Bu arada hosbuldum:))))

Valla bende de suan o problem var. Format attık düzelmedi en son care servis ama normalde kaliteli bir telefon ve 2 sene oldu alalı daha yeni cikti problem ama mekanizmasal sorun da olabilir yere cok düstü cunkuu

bayıldımmmmmm hala var mıdır bundan?

Ben LG den memnunum her telefonda ufak tefek sorunlar büyüyebilir
Kız o baktigin telefon minnacık, senin suanki telefonundan bile ufaktır o

evet tabii ufacık bişey. whatsap facebook kullanmasam bunu alırdım. hem naif hem de şu internet kaosundan uzak duran bir telefonum olurdu. sade hayat ama çağa ayak uydurmak zorunda kalıyoruz. yeri geliyo ben benim gariban telefonumdan otobüs saati bile bakıyorum

lenovo s90 ı çok beğendim dün internetten bakarken. tasarımını herkes ıphone 6 ya benzetmiş. çok zarif, incecik tamam bu kez buldum dedim. sonra şikayet var sitesini bi okudum yok donuyor takılıyor ekran siyaha düşüyor vs vs allahım dedim sen bana sabır ver. eskiden hiç böyle dertler yoktu. ilk telefonum 3310 du. inanılmaz sağlam bir telefondu, yılan oyunu bile heyecan verirdi

:))))
Evet o yılan oyununu bende nasıl arıyorum ne güzeldi:))akıllı telefonlar aklımızı bozdu valla

Evet canimmm :) kontenjana girdim♡ dun geceden beri uyuyamadim heyecandan :)

çok çok sevindim tebrik ediyorummmmm inşallah seni mutlu edecek bir şehir olur. doğunun bir köyüne de gitsen artık mesleğini yapacaksın, ordaki çocukların daha çok ihtiyacı var sevgi dolu bir öğretmene. hayatın değişecek, bambaşka bir yöne akacak. ne mutlu sana

Tesekkur ederim caniimmm ♡♡♡
Ne kipir kipir sevgi pitircigi olmussun sen bu sabah :) umarim hersey guzel olur
Umarim seninde hersey gonlunce olur :)

Sen sorun cikmaz diye telefon ariyorsan henüz icad edilmedi ama tabii 3310 sapasaglamdı , insan kafatasından bile saglamdi ya hey gidi günler ..

Evet canimmm :) kontenjana girdim♡ dun geceden beri uyuyamadim heyecandan :)

tebrik ederim neresi belli oldu mu ?

Sen sorun cikmaz diye telefon ariyorsan henüz icad edilmedi ama tabii 3310 sapasaglamdı , insan kafatasından bile saglamdi ya hey gidi günler ..

Yok canim sadece alim sayisi belli oldu henuz tercih yapmadik tesekkur ederiimmmm :)

Tesekkur ederim caniimmm ♡♡♡
Ne kipir kipir sevgi pitircigi olmussun sen bu sabah :) umarim hersey guzel olur
Umarim seninde hersey gonlunce olur :)

öyle mi olmuşum aslında şuan itibariyle sinirlerim çok bozuk. bir aydır telefon arayışımın sonunda lg g2 yi demin gördüm ve bayıldım ve ürün yok! teknosada vatanda bimeksde ve mediamarkette tükenmiş gösteriyor. nerelere gideyim allahım

lg g2 niye yok

bende bu cuma biriyle buluşcam bakalım. dua edin kızlar iyi geçer inş

ayy çok heyecanlı bol şanslar şimdiden ve detayları bizimle paylaş

belkı magazada vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…