30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

sağol canım.
.

kızlar telefon alıcam, alamıyorum. karar veremiyorum. 1000 tlden fazla veremem zaten maaşım o kadar :)) şimdi casper via6x le lenovo s90 arasında kaldım. molia sen lg yi önermişsin. ama ben teknosada biraz incelemiştim. açma kapama tuşu arkada falan, ısınamadım.

samsung alma da ne alırsan al

samsung sevmiyorum. şuanki telefonum samsung glaxy y neredeyse üretimden kalkmıştır sanırım. hiçbişey yükleyemiyodum sd kart da var ama sürekli yeterli alan yok diyor. bi bakayım özelliklerine internetten dedim dahili hafıza 320 mb alırken telefon konusunda çok cahildim. uygun fiyatlı olsun arayayım mesaj atayım yeter diyodum. o zaman facebookwhatsapp vs de bilmiyodum.360 liraya almıştım.alalı 3 yıl oldu, geçen yıl bozulmaya başladı. sürekli kapanıp açılıyor. öyle ki gün içinde en az 10 kez kapanıp açılıyor. ve istisnasız her gün. patlar falan diye korktum artık. bi de ekranı çok küçük. kamerası 2 mp sanırım:))) artık benim de düzgün bişeyim olsun ya

ben lg alacağım

annem lg g2 kullanıyor. Sorun yaşamadık bu zamana kadar ama siz bilirsiniz kızlar.
Açma kapama tuşunu sürekli kullanmıyorsun ki anlayamadım

hani ekranı karartan tuş. mesela telefona bakıp sonra ekranı karartıyoruz ya, sürekli kullanıyoruz o yüzden

Suan lg G3 kullaniyorum ve aldığıma bin pismanım...kisiden kisiye degisir fakat ben hic memnun degilim int hızı ideal fln ama sarj hic dayanmiyor gunde 5 6 kez takiyorum enaz...1 senede telefon elimde kaldı anlayacağınız...ama tabi belkide benim şansıma benim telefonda bir problem vardir

Lg de ekrana iki defa vurun ekran kapaniyor fakat ben memnun kalmadim dedigim gibi benim sansima telefon arizalidir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…