pinoli canım merhaba,okuyorum yazdıklarınızı,ama bır arkadaş bıraz ters yazınca yorum yapmamım gereksız olduğuna karar verdım,yanı ne sölesem ters bır orumla karşılaşacağım gıbı geldi,ondan başka bişey yok,ama senın davetıne tabıkıde icabet ederim,
samsung alma da ne alırsan al
s3 mini var hiçç memnun değilim.Bulaşmayın sakın samsungamemnun degilmisin. Bende degistirecegim subata apple ve samsung arasinda kaldim :/
s3 mini var hiçç memnun değilim.Bulaşmayın sakın samsunga
samsung sevmiyorum. şuanki telefonum samsung glaxy yneredeyse üretimden kalkmıştır sanırım. hiçbişey yükleyemiyodum sd kart da var ama sürekli yeterli alan yok diyor. bi bakayım özelliklerine internetten dedim dahili hafıza 320 mb alırken telefon konusunda çok cahildim. uygun fiyatlı olsun arayayım mesaj atayım yeter diyodum. o zaman facebookwhatsapp vs de bilmiyodum.360 liraya almıştım.alalı 3 yıl oldu, geçen yıl bozulmaya başladı. sürekli kapanıp açılıyor. öyle ki gün içinde en az 10 kez kapanıp açılıyor. ve istisnasız her gün. patlar falan diye korktum artık. bi de ekranı çok küçük. kamerası 2 mp sanırım:))) artık benim de düzgün bişeyim olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?