30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

ama artık bekleyecek tahammülüm yok. günde defalarca açılıp kapanıyor telefonum. biriyle konuşurken pat diye kapanıyor. bıktım artık duvara fırlatıcam en sonunda

Teşhir ürünü olsa ne olacak, çok mu ellenmiştir diye ? Tum subelerinde mi teshir ürünü satiliyormus

O zaman netten al canım

Teşhir ürünü olsa ne olacak, çok mu ellenmiştir diye ? Tum subelerinde mi teshir ürünü satiliyormus

O zaman netten al canım

teşhire 900 lira para verilir mi bizim insanımız nasıl kullanıyor bilmiyo musun. değil 900, 200 deseler ben yine almam. mağazada kapalı kutusu yokmuş. sadece internetten alındığında kapalı kutuymuş. ama benim hem kredi kartım yok, hem de ben gidip elimle almak istiyorum. bi de ilk ayarlarını falan aldığı yerde açıp yaptırmak istiyorum. teknosadaki çocuk yardımcı olurum dedi sağolsun.

kapali kutuda olmadıgını bilmiyordum, anladim

annen ya da babanın kredi karti ile alip onlara sen nakit versen ?

ellenmiş şeyleri sevmiyo ofelia ilk onun olmalıymıs kutudan o cıkaracakmıs :))

olsun ruhun yaşlıdır senin
ruhum çocuk gibi... üniversite hocalarım arkadaşlarım sevgili adaylarım hep bu ruhumdan etkılendıklerını söylüyorlar :) ısmımı bılmeyen ögretım gorevlısı carsıda cevırıp ben senın cocuksu tellasını heyecanını enerjını cok sevıorum derste cok hosuma gıdıyor hafıf kaygılı halın dedı :) ( aklınıza bısı gelmesın 60 yasında cok tatlı bı hanımdı )
benımle genclesecegınjı dusunenler var fln

ama aklım yaşlı benim

burcun ne senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…