ama artık bekleyecek tahammülüm yok. günde defalarca açılıp kapanıyor telefonum. biriyle konuşurken pat diye kapanıyor. bıktım artık duvara fırlatıcam en sonunda
Teşhir ürünü olsa ne olacak, çok mu ellenmiştir diye ? Tum subelerinde mi teshir ürünü satiliyormus
O zaman netten al canım
kapali kutuda olmadıgını bilmiyordum, anladimteşhire 900 lira para verilir mibizim insanımız nasıl kullanıyor bilmiyo musun. değil 900, 200 deseler ben yine almam. mağazada kapalı kutusu yokmuş. sadece internetten alındığında kapalı kutuymuş. ama benim hem kredi kartım yok, hem de ben gidip elimle almak istiyorum. bi de ilk ayarlarını falan aldığı yerde açıp yaptırmak istiyorum. teknosadaki çocuk yardımcı olurum dedi sağolsun.
kapali kutuda olmadıgını bilmiyordum, anladim
annen ya da babanın kredi karti ile alip onlara sen nakit versen ?
ellenmiş şeyleri sevmiyo ofeliailk onun olmalıymıs kutudan o cıkaracakmıs :))
aaaa elektronık urunlerdekı hassasıyetınıı dıle getırdım canımmpuaaaaaaaaa ayy koptummmmmçok müstehcen gördüm seni
aaaa elektronık urunlerdekı hassasıyetınıı dıle getırdım canımm
Forumda 30lu yas olup guzel kimse yok sanirim bizden baska
rapunzel sen 27 miydin ?
evet :)rapunzel sen 27 miydin ?
olsun ruhun yaşlıdır senin
ruhum çocuk gibi... üniversite hocalarım arkadaşlarım sevgili adaylarım hep bu ruhumdan etkılendıklerını söylüyorlar :) ısmımı bılmeyen ögretım gorevlısı carsıda cevırıp ben senın cocuksu tellasını heyecanını enerjını cok sevıorum derste cok hosuma gıdıyor hafıf kaygılı halın dedı :) ( aklınıza bısı gelmesın 60 yasında cok tatlı bı hanımdı )
benımle genclesecegınjı dusunenler var fln
ama aklım yaşlı benim
aslan burcuyum :) burcuma aşığımburcun ne senin
benim ikizler , en yakın dostum aslandıaslan burcuyum :) burcuma aşığımbirçok özelliğinide tasıyorum karakterıstık ve görsellık olarak :)
sızlerın burcu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?