hosgeldin Zeynep eger interneti fazla kullanıyorsan sarj hic bi telefonda dayanmaz, bir de yeni güncelleme olan telefonlarda güncelleme sonrası sıkıntı cikiyormus.Suan lg G3 kullaniyorum ve aldığıma bin pismanım...kisiden kisiye degisir fakat ben hic memnun degilim int hızı ideal fln ama sarj hic dayanmiyor gunde 5 6 kez takiyorum enaz...1 senede telefon elimde kaldı anlayacağınız...ama tabi belkide benim şansıma benim telefonda bir problem vardir
kızlar telefon alıcam, alamıyorum. karar veremiyorum. 1000 tlden fazla veremem zaten maaşım o kadar :)) şimdi casper via6x le lenovo s90 arasında kaldım. molia sen lg yi önermişsin. ama ben teknosada biraz incelemiştim. açma kapama tuşu arkada falan, ısınamadım.
hosgeldin Zeynep eger interneti fazla kullanıyorsan sarj hic bi telefonda dayanmaz, bir de yeni güncelleme olan telefonlarda güncelleme sonrası sıkıntı cikiyormus.
O -Ofelia cım, LG arkadan degil önden de ekrana tıklayarak kapatiyorsun. Samsung alma, eski telefonum ondandı, bozulabiliyor cabucak. LG telefonlarini öneriyorum, uygun fiyatli bulursun netten. İyi bir teknoloji bilgisine sahip insan ikinci el bile bulur , abim 400 tl ye G2 buldu tertemiz sıfır. Ben sıfır aldım 2000 TL
Iphone hic sevemedim kimseye de onermem, fotograf disinda kapasitesi sıfır bir model.
bende s5 mini almıstım sanırım 6 ay oluyor. ben cok memnunum ısımı goruyor yanı :) çok buyuk ekran tlf kullanamıyorum tasımak ııcınde cebımde gıdebılmelı yanı :) sevdım bn bu tlf mu
daha oncekı LG optumus 7 idi tlf kamerasını cok begenıyordum ben prof foto mak. ıle cekım yaptıgımı sanan bıle olmustu.. ama donma sorunu vardı bazen aramaya bıle cevap veremezdım o an donunca acıl anlarada rast geldımı cıldırıyordum 3 defa servıse gonderdım formatlayıp gonderdıler hıcbırsey degılsmedı ve aldıgım ay bıle vardı bu sorun en sonunda bu tlf mu aldımda kurtuldum... ama foto için kullanırım dıye hala duruyor :)
Eki Görüntüle 1755457
bende bıtane kare seklınde tlf vardı bı pembesı bı beyazı uretılmıstı kayarak acılıyordu galıba arkasında ayna vardı joystıck tusu vardı oda pırlanta gorunumlu bı tastı :)) bende onu cok sevıyorum haaalaa :))
fotosunuda buldum :)
var hatta bırde ust modelını uretmısbayıldımmmmmmhala var mıdır bundan?
var hatta bırde ust modelını uretmıs
general mobıle ın urunu sonrakı cıkan kızaklı degıl bunun kızagı acık halı kadar boyutu.. belkı onda akıllı tlf ozellıklerı daha gelısmıstır yanlıs hatırlamıyorsam kare olan akılllı degıldı..
ama sonrakındede tas var
outletını bıle buldum sanabunun hafızası kaç acaba
outletını bıle buldum sana
http://www.teknosa.com/urunler/800005633/general-mobile-dst-diamond-lim-edition-double-sim
buda beyazı hatta daha uygun fıyatı
http://www.teknosa.com/urunler/800006762/general-mobile-dst-diamond-double-sim-cep-telefonu
resmen satıştaDDDDDDDDD bi çılgınlık yapıp alsam mı acaba
bu outlet oldugu ıcınnn ve bence kusursuzu da vardırkusurları varmış
ÜRÜN KUSURLARI
- Cihazın orjinal ambalajında yırtık bulunuyor.
- Cihazın gövde üzerinde boya aşınması bulunmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?