30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

hosgeldin Zeynep eger interneti fazla kullanıyorsan sarj hic bi telefonda dayanmaz, bir de yeni güncelleme olan telefonlarda güncelleme sonrası sıkıntı cikiyormus.

O -Ofelia cım, LG arkadan degil önden de ekrana tıklayarak kapatiyorsun. Samsung alma, eski telefonum ondandı, bozulabiliyor cabucak. LG telefonlarini öneriyorum, uygun fiyatli bulursun netten. İyi bir teknoloji bilgisine sahip insan ikinci el bile bulur , abim 400 tl ye G2 buldu tertemiz sıfır. Ben sıfır aldım 2000 TL

Iphone hic sevemedim kimseye de onermem, fotograf disinda kapasitesi sıfır bir model.

bende s5 mini almıstım sanırım 6 ay oluyor. ben cok memnunum ısımı goruyor yanı :) çok buyuk ekran tlf kullanamıyorum tasımak ııcınde cebımde gıdebılmelı yanı :) sevdım bn bu tlf mu

daha oncekı LG optumus 7 idi tlf kamerasını cok begenıyordum ben prof foto mak. ıle cekım yaptıgımı sanan bıle olmustu.. ama donma sorunu vardı bazen aramaya bıle cevap veremezdım o an donunca acıl anlarada rast geldımı cıldırıyordum 3 defa servıse gonderdım formatlayıp gonderdıler hıcbırsey degılsmedı ve aldıgım ay bıle vardı bu sorun en sonunda bu tlf mu aldımda kurtuldum... ama foto için kullanırım dıye hala duruyor :)

şarj bana yeter sanırım çünkü beni merak eden seven özleyen arayıp mesaj atan bir sevdicekim yok

ben daha önce internetten hiçbişey almadım kredi kartım yokhele ki telefon gibi bişeyi hayatta alamam sanırım. teknosada bile iki saat inceledim elimde

ekrana tıklanınca kapandığını bilmiyoum. incelerken baktım tuş yok, görevli çocuğa sordum bu nerden kapanıyo diye, arkasında dedi. söylememiş bile ekrana tıklandığını. sevmedim zaten çalışanları da. almıcam ordan

lenovo s90 nasıl sence? elime almadı daha internetten baktım. 930 lira, vatan da teknosada bimeks de aynı fiyat. ama çok zarif geldi bana. özellikleri de güzel. hem de bilgisayar markası, sağlam olur diye düşündüm

ıphone ben de sevmiyorum. ekranı küçük ve kalın. hem de pahalı. ıphone 6 tabii güzel ama çok pahalı.

ayy napsam bilemedim valla herkes bişeyden memnun ama başka şey sorun yaratmış. onda sorun yaratan diğerinde yaratmamış. biraz da şans gerçekten. ben aslında eski model kapaklı telefonları çok seviyorum whatsap ve facebook kullanmayacak olsam kapaklı bi tane alırdım. teknosada gördüm vardı

bende bıtane kare seklınde tlf vardı bı pembesı bı beyazı uretılmıstı kayarak acılıyordu galıba arkasında ayna vardı joystıck tusu vardı oda pırlanta gorunumlu bı tastı :)) bende onu cok sevıyorum haaalaa :))

fotosunuda buldum :)

Son düzenleme:
bayıldımmmmmm hala var mıdır bundan?
var hatta bırde ust modelını uretmıs
general mobıle ın urunu sonrakı cıkan kızaklı degıl bunun kızagı acık halı kadar boyutu.. belkı onda akıllı tlf ozellıklerı daha gelısmıstır yanlıs hatırlamıyorsam kare olan akılllı degıldı..

ama sonrakındede tas var

bunun hafızası kaç acaba

bu da yenı cıkan modelı

General Mobile DST Diamond Touch özellikleri
• Çift Sim Kart desteği
• EDGE, GPRS, Bluetooth, MMS, WAP
• GSM 900 MHz, GSM 1800 MHz, GSM 1900 MHz
• POP3, IMAP e-posta desteği
• 3.2 megapiksel dijital kamera
• 2,8 inç QVGA çözünürlüklü TFT LCD ekran
• 48,7 MB dâhili bellek
• Bekleme Süresi : 145 saat
• Konuşma Süresi : 421 dakika
• Pil : 950 mAh Li-ion
• Şarj Girişi : Mini-USB
• 16GB'a kadar microSD hafıza kartı desteği
• Kutusunda 2GB MicroSD hediyeli.

kusurları varmış

ÜRÜN KUSURLARI

• Cihazın orjinal ambalajında yırtık bulunuyor.
  • Cihazın gövde üzerinde boya aşınması bulunmaktadır.

ama buna facebook da yüklenmez. aslında böyle bir telefonla çok rahat ve huzurlu olabilirim. ama whatsap gerçekten gerekli olabiliyor hızlı mesajlaşma konusunda. artık kimse mesaj paketi almıyor, herkesin interneti var. evli olsam alırdım bunu. o zaman bi tek eşimlen yazışırdım. ayy güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…