30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

hıı sen onu diyorsun, ben de evlilige sicak bakmiyolar sandim

aday yok mu evlilik icin cevrende ? dısarı cık gez arkadasin yok mu ?

erkek arkadasim var zaten o sorun degil.

Valla annemle, babam evlen artik diye basimin etini yiyiyor

aa kimdi sevgilisi olmayan karistirdim ben rapunzel miydi yoksa

erkek arkadasinda tık yok mu evlilige dair.

yok Henüz yeniyiz zaten. Birde daha yazda nisan atmis kendisi suan beya erken. Konustuk bir iki kez evliligide öyle genel anlamda :/

yok Henüz yeniyiz zaten. Birde daha yazda nisan atmis kendisi suan beya erken. Konustuk bir iki kez evliligide öyle genel anlamda :/

Nisan attiysa, biraz bekleyeceksin demektir. ama belli mi olur ya. belki seninle olur bu yaz.
sen corap örmeye devam arada atkı ör ama , ee evlenince tasarruf olur.

cok isterdim kendime göre kazaklar öreyim falan hiç yapamıyorum, bikac kez denedim, sadece ip gibi uzatabiliyorum

ay zaten suan ona örüyorum teki bitti bile. Sonra anneme ögrecegim :)
Bu yaz mi abow maddi anlamdada zor o toparlanmaliyiz :) Anca seneye ama once bir teklif etmesi gerek ASlinda ben birazda evlilikten korkmuyor degilim.

sen gene uzatabiliyomussun, ben ilmek yapmayı bilmiyorum annem gösterdi bir kere ama yapamadım bıraktım

ay zaten suan ona örüyorum teki bitti bile. Sonra anneme ögrecegim :)
Bu yaz mi abow maddi anlamdada zor o toparlanmaliyiz :) Anca seneye ama once bir teklif etmesi gerek ASlinda ben birazda evlilikten korkmuyor degilim.

Tabii maddi anlamda hazır olmadıktan sonra maneviyat biraz boş

sen gene uzatabiliyomussun, ben ilmek yapmayı bilmiyorum annem gösterdi bir kere ama yapamadım bıraktım

becerimiz yok napalım

hayırlısı olsun, umarım evlenirsin
örgü örecegine mutfagi hallet pamuk

vay halimize yaa

insAllah hayirlisi

ahaha bildigin nefret ediyorum yaaa salata yapar yeriz diyecegimde acayip et sever benimki :) O yapsin ben yiyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…