30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

kızlaarrrr dışarlardaydım sımdıde atama tercıhlerı acıldı 8 ı ne kadar vakıt var ama karar vermek cok zor
rısklı bolgeler korkutucu tercıhe yerlesemezsem kuraya kalırımm :/ sur, cızre fln bıle var ( çok korkuyorum

Cizre falan cok tehlike ya bilmiuorum ki ne yapmak lazim. Yani sen orda tek basina olcsksin ustelik. Bir mardin urfa erzincan vs olsa neyse de bazi bolgeler gercekten yasam cizgisinde suan. Ama 26 yi da acmazsan atanamama durumun olabilir. Ailenle de gorus. Ama en dogru karari vereecek sensin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

evet ne kurayı göze alabılıyorum ne de atanamamayı..

ra_punzel atanmak için oralara bile gitmeye razı insanlar var. ama mesela bu konuda çok katı olanlar da var. bir tanıdığımız kızı doğuya atansa asla yollamayacağını söylemişti. tabi onunki ölüm kalımdan ziyade politik bir duruşla ilgili.

herşey atanmak değil elbette ama insanın hayatı da değişiyor. bir kere mesleğini yapıyorsun artık düzenli olarak, manevi tatmini var. sonra bunun ekonomik ve sosyal getirisi de hayli fazla. tatili vs . si çok fazla artısı var. o yüzden herkes atanayım da neresi olursa olsun diye bakıyor.

offff hem de nasıl.
15 sene önce yapılan hatayı bile unutmam.

ama iyi bişey değil ki bu seni yaralar. içte uzun süre tutulan kin duyguları kişiyi fiziksel olarak hasta ediyormuş, hem de ciddi hastalıklardan. ben de mesela çok kırılganımdır ama çabuk affederim, bağışlarım. eğer çok yaraladıysa kin duygusu değil de kırgınlık hissederim uzun zaman. bu da hastalık sebebi. artık kimse için çok üzülmemeye başladım. ömrümün ilk 30 yarısı geçti ve hiçbir üzüntünün bana faydası olmadı. bir 30 yıl sonrasını yaşayacağım belli bile değilken ve bir daha aynı sağlık enerjide olmayacağım için artık kimseye gereğinden fazla değer vermiyorum, yani çabalıyorum.

ya elimdeki değilki. Söylediklerinin hepsini biliyorum ama uygulayamıyorum. Hastalık gibi düşün.
Aynı zamanda alıngan ve kırılganım.Özellikle de çok sevdiklerimden yanlış gelirse çok üzülüyorum ve kırılıyorum.
İnsan en çok en sevdiklerine kırılırmış zaten.
Aslında dışardıdan çok sert ve tavizsiz dururum. Duygusuz gibi ama öyle değil işte.

zaten öyle görünenlerin altında en kırılgan ruhlar yatar. sert kabuğunun altında yumuş yumuş bir kap

insan en çok sevdiklerine kırılıyor evet ama fazla kırılganlık sadece bizi mutsuz ediyor. benim hayatta en çok olmak istediğim şey kaygısız ve biraz da pervasız olabilmekti. başaramıyorum bir türlü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…