Ayy herkes ne hamarat yabenim de bildigim yemek cesidi 6 yi gecmez
Amaan seven erkek her türlü yemegi yesin kardeşim
ha birde mutfakta da yardim etmeli o da varyardim edicekmisyersem
başak olmak zor zanaat
aa kimdi sevgilisi olmayan karistirdim ben rapunzel miydi yoksa
erkek arkadasinda tık yok mu evlilige dair.
evet ne kurayı göze alabılıyorum ne de atanamamayı..Cizre falan cok tehlike yabilmiuorum ki ne yapmak lazim. Yani sen orda tek basina olcsksin ustelik. Bir mardin urfa erzincan vs olsa neyse de bazi bolgeler gercekten yasam cizgisinde suan. Ama 26 yi da acmazsan atanamama durumun olabilir. Ailenle de gorus. Ama en dogru karari vereecek sensin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah
evetaa kimdi sevgilisi olmayan karistirdim ben rapunzel miydi yoksa
erkek arkadasinda tık yok mu evlilige dair.
kindar mısın
offff hem de nasıl.
15 sene önce yapılan hatayı bile unutmam.
ama iyi bişey değil kibu seni yaralar. içte uzun süre tutulan kin duyguları kişiyi fiziksel olarak hasta ediyormuş, hem de ciddi hastalıklardan. ben de mesela çok kırılganımdır ama çabuk affederim, bağışlarım. eğer çok yaraladıysa kin duygusu değil de kırgınlık hissederim uzun zaman. bu da hastalık sebebi. artık kimse için çok üzülmemeye başladım. ömrümün ilk 30 yarısı geçti ve hiçbir üzüntünün bana faydası olmadı. bir 30 yıl sonrasını yaşayacağım belli bile değilken ve bir daha aynı sağlık enerjide olmayacağım için artık kimseye gereğinden fazla değer vermiyorum, yani çabalıyorum.
ya elimdeki değilki. Söylediklerinin hepsini biliyorum ama uygulayamıyorum. Hastalık gibi düşün.
Aynı zamanda alıngan ve kırılganım.Özellikle de çok sevdiklerimden yanlış gelirse çok üzülüyorum ve kırılıyorum.
İnsan en çok en sevdiklerine kırılırmış zaten.
Aslında dışardıdan çok sert ve tavizsiz dururum. Duygusuz gibi ama öyle değil işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?