30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

gorucu usulu olmasına şaşırdım ne bilim, pek o yönde oldugunu dusunmemistim bayagidir mi vardi, yoksa birden mi cikti karsina adam ?

Bana yakıştıramadın di mi?
Yeni daha ya, çok yeni.
Pazar gününden beri işte.

kızlar bende de 40 yaslarında bı adam var çok sevımlı ama yas farkı cok fazlaaa o yuzden uzak duruyorum
ne olurdu bı 5-6 yıl geç doğsaymıs :/

kızlar bende de 40 yaslarında bı adam var çok sevımlı ama yas farkı cok fazlaaa o yuzden uzak duruyorum
ne olurdu bı 5-6 yıl geç doğsaymıs :/
Yaş farkı fazla olunca büyük sorunlar doğuyor tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum bunu.ben 1.5 yıl önce 10 yaş fark olan biriyle görüştüm olmadı en son bana sen beni aldattın demişti kiiii ben ona her dk rapor veren biriydim "şurdayim, şunlarla şuraya geldim ....." bana böyle dedi düşün. Yine de hakkında hayırlısı olsun

topikte hepimizin kısmati yavaş yavaş açılıyo haa kızlar fark ettiniz mi. maş. uğur getirdi bu topik bize. benim 2 yıldır manita yoktu buraya yazmaya başladık çıktı biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…