malesef cnm
bende bu konuda önerilerini rica edebilirmiyimOlsun üzülme ben 1 sene de 15 kilo verdim.
Yardımcı olurum sana.
günaydın kızlar
pinoli hayırlı olsun inşallah..
valla topik banada şans getirdidün akşam kuzenim biri için öneride bulundu resmimi görmüşler bir tanışsın diyor. ama çekiniyorum açıkçası memleket farklılığı var birde ben geçen haftaya iki görüşme sığdırıp ikiside olumsuz sonuçlanınca tırsıyorumda
bende bu konuda önerilerini rica edebilirmiyim
Amin bakalım sen neye takıyorsun, ben hiç tanımadığım birinin direk bana sen diye hitap etmesine bile takılıyorumSenin içinde hayırlısı olsun kuzum
Benim bu kaçıncı görüşme sayamadım
Adamlarda hep bir kusur buluyorum.
Ben mükemmelim de sanki
Amin bakalım sen neye takıyorsun, ben hiç tanımadığım birinin direk bana sen diye hitap etmesine bile takılıyorumdaha yeni tanışmışız insan bir siz der sonrasında sen bene geçeriz diye düşünüyorum saçma belki ama böyle ufak tefek şeyleri abartabiliyorum.Birde tanıştığımız insanlara gelecek planımda çalışmak yok dememe rağmen çalışmam konusunda ısrar etmelerine sinir oluyorum aslında çalışabilirim duruma göre ama sanırım bir erkeğin ben sana her şekilde yeterim demesini bekliyorum o güveni almak istiyorum tabi bu devirde nerde o güven
Gunaydin kizlar masallah ya hepinize umarim devami gelir.
daha olan bir şey yok bakalım nasip.
Allah sana da nasip etsin.
patron nedir yaEee sen dediniz bana bağyyan
Şaka bir yana ben de çok takılırım hitap şekline.
Ama bu adam da çok mesafeli ya.
Patron diyor bana
günaydınGunaydin kizlar masallah ya hepinize umarim devami gelir.
kızlar bende de 40 yaslarında bı adam var çok sevımlı ama yas farkı cok fazlaaa o yuzden uzak duruyorum
ne olurdu bı 5-6 yıl geç doğsaymıs :/
Yaş farkı fazla olunca büyük sorunlar doğuyor tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum bunu.ben 1.5 yıl önce 10 yaş fark olan biriyle görüştüm olmadı en son bana sen beni aldattın demiştikiiii ben ona her dk rapor veren biriydim "şurdayim, şunlarla şuraya geldim ....." bana böyle dedi düşün. Yine de hakkında hayırlısı olsun
neden benden beklemezdin kuzum?
topikte hepimizin kısmati yavaş yavaş açılıyo haa kızlar fark ettiniz mi. maş. uğur getirdi bu topik bize. benim 2 yıldır manita yoktu buraya yazmaya başladık çıktı biri
Amin bakalım sen neye takıyorsun, ben hiç tanımadığım birinin direk bana sen diye hitap etmesine bile takılıyorumdaha yeni tanışmışız insan bir siz der sonrasında sen bene geçeriz diye düşünüyorum saçma belki ama böyle ufak tefek şeyleri abartabiliyorum.Birde tanıştığımız insanlara gelecek planımda çalışmak yok dememe rağmen çalışmam konusunda ısrar etmelerine sinir oluyorum aslında çalışabilirim duruma göre ama sanırım bir erkeğin ben sana her şekilde yeterim demesini bekliyorum o güveni almak istiyorum tabi bu devirde nerde o güven
Eee sen dediniz bana bağyyan
Şaka bir yana ben de çok takılırım hitap şekline.
Ama bu adam da çok mesafeli ya.
Patron diyor bana
günaydın kızlar
pinoli hayırlı olsun inşallah..
valla topik banada şans getirdidün akşam kuzenim biri için öneride bulundu resmimi görmüşler bir tanışsın diyor. ama çekiniyorum açıkçası memleket farklılığı var birde ben geçen haftaya iki görüşme sığdırıp ikiside olumsuz sonuçlanınca tırsıyorumda
biz yugoslavya göçmeniyiz yani boşnak çocuk erzurumluymuş sanki kültür olarak çok ters olacakmışız gibi düşündümayy tanış tanışşbelki hayatının aşkı, nerden bileceksin. kesinlikle tanış
O -Ofelia benim çalışmak istememe nedenim şu zaten bir memuriyet söz konusu değil , özel sektörde sömürüldükçe sömürülüyoruz.Ev iş ben de her ikisine yetecek potansiyel yok.İşte akşam ne yemek yapsam diye düşünücem, evde yarın iş var napıcam derdine düşçem beni yorar bu.E birde yaş geliyor çocuk için çok geç kalmak istemiyorum evlilik olursa Allahta izin verirse çocuk hemen düşünürüm gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?