30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

günaydın kızlar
pinoli hayırlı olsun inşallah..

valla topik banada şans getirdi dün akşam kuzenim biri için öneride bulundu resmimi görmüşler bir tanışsın diyor. ama çekiniyorum açıkçası memleket farklılığı varbirde ben geçen haftaya iki görüşme sığdırıp ikiside olumsuz sonuçlanınca tırsıyorumda

Senin içinde hayırlısı olsun kuzum
Benim bu kaçıncı görüşme sayamadım
Adamlarda hep bir kusur buluyorum.
Ben mükemmelim de sanki

Senin içinde hayırlısı olsun kuzum
Benim bu kaçıncı görüşme sayamadım
Adamlarda hep bir kusur buluyorum.
Ben mükemmelim de sanki
Amin bakalım sen neye takıyorsun, ben hiç tanımadığım birinin direk bana sen diye hitap etmesine bile takılıyorumdaha yeni tanışmışız insan bir siz der sonrasında sen bene geçeriz diye düşünüyorumsaçma belki ama böyle ufak tefek şeyleri abartabiliyorum.Birde tanıştığımız insanlara gelecek planımda çalışmak yok dememe rağmen çalışmam konusunda ısrar etmelerine sinir oluyorumaslında çalışabilirim duruma göre ama sanırım bir erkeğin ben sana her şekilde yeterim demesini bekliyorum o güveni almak istiyorum tabi bu devirde nerde o güven

Eee sen dediniz bana bağyyan
Şaka bir yana ben de çok takılırım hitap şekline.
Ama bu adam da çok mesafeli ya.
Patron diyor bana

Patron diyor bana
patron nedir yane demek istiyor aceba emrine amadeyim sen patron benişçiyim

kızlar bende de 40 yaslarında bı adam var çok sevımlı ama yas farkı cok fazlaaa o yuzden uzak duruyorum
ne olurdu bı 5-6 yıl geç doğsaymıs :/

40 yaş mesela ben düşünüyorum da, eğer olgun aklıbaşında kültürlü sevecen ailesi iyi mesleği iyi ne istediğini bilen ve dürüst bir adamsa, ben sorun etmezdim. yani çok uçuk bir fark değil beni için 10 yaş. tanımak çok önemli. bazı adamlara bakıyorsun diyelim 40 yaşında, sanıyorsun ki ağır oturaklı, bi de bakıyosun ki yemediği b.k kalmamış. o yüzden bilmiyorum , iyi gözlemlemek şart. o yaşta olup evlenip ayrılmışlar tehlikeli ama. dikkat et.

kompleks yapmış o. iyiki olmamış. ruh hastası gibi bişeymiş baksana.

neden benden beklemezdin kuzum?

ne bileyim seni biraz geleneksel durumlara uzak görüyorum hatta mesela sen evlensen hayatta prenses tarzı kabarık gelinlik giymezsin diye hayal ediyorum
topikte hepimizin kısmati yavaş yavaş açılıyo haa kızlar fark ettiniz mi. maş. uğur getirdi bu topik bize. benim 2 yıldır manita yoktu buraya yazmaya başladık çıktı biri

ayy valla çok mutluyum sizin adınıza çok güzel duygularla açmıştım topiği. ama bi tek bana uğur getirmedi sanırım, benle molişe çünkü ben öncekinden de kötüye giden bir seyir izliyorum

hitap konusunu ben de çok önemserim. zaten bana daha ilk konuşma da sen sen diye hitap eden adamla ikinci kere konuşmam, direk biter benim için.çalışmak konusunda da aynı mantıktayım seninle. ben evlenince de çalışmak isterim ama biriyle çalışsam tam tersini söylerim çünkü vereceği cevap benim için çok önemli. bozulacak mı? yoksa saygı duyuyorum, zaten ben de yorulmanı istemem mi diyecek. bunlar çok önemli.
Patron diyor bana

patron mu abartmış o da

O -Ofelia benim çalışmak istememe nedenim şu zaten bir memuriyet söz konusu değil , özel sektörde sömürüldükçe sömürülüyoruz.Ev iş ben de her ikisine yetecek potansiyel yok.İşte akşam ne yemek yapsam diye düşünücem, evde yarın iş var napıcam derdine düşçem beni yorar bu.E birde yaş geliyor çocuk için çok geç kalmak istemiyorum evlilik olursa Allahta izin verirse çocuk hemen düşünürüm gibi geliyor

ayy tanış tanışş belki hayatının aşkı, nerden bileceksin. kesinlikle tanış

sen 30 dun de mi? ben de memur değilim, ufacık bir maaşa özel sektörde çalışıyorum. ama mesela evlensem diyorum hamile kalana kadar çalışmak isterim gibi geliyor. çünkü sonrası zaten çocukla geçecek. öbür türlü çalışmasam evde çok kurarım kafamda. geçmiş ilişkimde çok yaralandım, güvensizliklerim var o dönem çalışmıyordum evdeydim çok mutsuzdum. hatırlamak bile istemiyorum. o yüzden evliliğimin en azından ilk yılı çalışmak isterim ki hem oyalanırım, hem kendime daha düzenli bakmış olurum, hem de kuruntu yapmaya zaman ve enerjim kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…