yokmu peki hiç umutyazık herkes peşinde
bazıları çok heybetli görünür içi pamuk, bazılarıda pamuk görünür ama tam tersi çıkar işteya tam kararımı veriyorum olmayacak tamam diyorum adam pat bir şey yapıyor fikrim değişiyor.
Ben onu daha sinirli bekliyordum mesela ama dün akşam şoka uğrattı beni.
Ben atar yaptım çocuk şok.
Verdiği tepkiye ben şok.
Kırılmış çocuk.
Hiç kırılacak bir tip de yok ama.
bazıları çok heybetli görünür içi pamuk, bazılarıda pamuk görünür ama tam tersi çıkar işte
yalnız bu bey baya baya işi biliyorEvet çok heybetli duruyor ama öyle değilmiş
Yani açıklaması da şu; çok heybetli durabilirim, başkalarına çok kırıcı olabilirim ama sen benim özelimsin sana boynum kıldan ince dedi.
yalnız bu bey baya baya işi biliyorbukadar ağzı laf yapan birine karşı koyabiliyorsan sanada aferin
inşallah söyledikleride davranışları ile aynı olurEe 38 yaşında büyük şehirde yaşıyor olsun o kadar di mi?
inşallah söyledikleride davranışları ile aynı olur
gelecekle ilgili size sorun olacak bir yaşanmışlığı yoksa çokta dert değil aslında.Hepimizin illaki vardır yaşanmışlıkları ..şimdi 38 yaşındaki bir adamın hayatında bir kaç masum lise aşkından başkasını beklememek ironikBu durum bir avantaj değil ama biliyorsun.
Çok yaşanmışlıklar beni rahatsız eder.
gelecekle ilgili size sorun olacak bir yaşanmışlığı yoksa çokta dert değil aslında.Hepimizin illaki vardır yaşanmışlıkları ..şimdi 38 yaşındaki bir adamın hayatında bir kaç masum lise aşkından başkasını beklememek ironik
anladımÖyle değil tatlım.
Şimdi aşk var bir de irade var
bilmem anlatabildim mi?
çevrenin bu konu ile ilgili düşünceleri ne olur.Ben etkilenirim mesela annem ablam olumsuz baksa.Onların düşünceleri nedir?
Erkek için yaş çokta önemli değil, yeğenim lisede amcam 59 yaşında, yengem 54 aralarında öyle kuşak farkı filanda yok.Hatta diğer çocuklar sızlanıyor babam bize göstermediği ilgiyi anlayışı ona gösteriyor diye.Çünkü diğer çocuklarının zamanında iş güç stres. ama bunda emekli daha çok vakti bile var ilgilenmek için.Çocuğu için gelecek sağlamışmı ona bak bence
maddı olarak iyi durumda tabı bunca yıl yalnız yasamıs ıyı olması gerek zaten de aile olarakda maddıyat ıyı yasadıkları sehırde bellı bır aıleler.
benımde annem babam 40 yasında ıken kardesım dunyaya geldı sımdı o 10 bızımkıler 50 yasındalar sımdı bıle arkadaslarımın annesı genc dıyor. annem üzülüyor. babam okulu bıtırdıgını gorurmuyuz kı fln dıyor onlar aklıma gelıyor hemen bu konuyu dusununce :/
annem bılıyor. anneannem hıcbırsey olmaz gonlun ısınıyorsa mutlu olurum dıyorsan dusunme dıyor annem bıraz ıstemez gıbı soguk bakıyor ama bazen boyle dedı dıyorum gülüyor ne bıleyım oda ben ılla ıstıyorum desem bısı demez..
babamı hıc bılmıyorum
hıc buyuk bırı olmamıstı bahsı gececek ondann kestıremıyorum onu.
bu cocuk meselesi senin aklini beya bir karistiriyor belliki benimkinide karistiridi ne yalan söyleyim
matematıge yas problemlerıne taktım .
cocuk 15 yasa geldıgınde babası kac yasında olur
cocuk 30 yasında evlendıgınde babası kac yasında olur ? olmazmı:/
Kaderin matematiği yok canım, ben 1 yaşındayken babam ölmüş mesela kendisi 30 yaşındaymış..Babannem 95 yaşında öldü torununun torununu görüyordu nerdeysematematıge yas problemlerıne taktım .
cocuk 15 yasa geldıgınde babası kac yasında olur
cocuk 30 yasında evlendıgınde babası kac yasında olur ? olmazmı:/
evet onuda dusunup omru ben mı bıcıyorum kı sacmaladım dıyorum ..Kaderin matematiği yok canım, ben 1 yaşındayken babam ölmüş mesela kendisi 30 yaşındaymış..Babannem 95 yaşında öldü torununun torununu görüyordu nerdeyse
anliyorum seni bir yerden tabiki haklisin zira cocuga yapilan bir haksizlik gibi birsey degilmi? Ama dünya hali ne olacagi belli degilki hersey nasip kismet hicbirseyin garantisi yok. Kendine zaman vermelisin bence.
bende zamanla karar verım dıyorum adamında sıkıştırdıgı yok ne zamn gelırsen basım üstüne dedi. de oyle beklentıye gırıyor ıste..
atanınca al gelceyızlerı burda ev dızelım sana dıye saka yapmıslardı bı ortamda arkadaslar bende annem ceyızımı yollamıyo dıyıp gulmustum gecen gun ev kurma lafı gectı o konusmayı hatırlattı sonrada ben hepsıni dızerım sen gel yeterkı dedı :/ oyle ılerıye donuk dusunmeye basladı plan yapıyor gıbı geldı bosluga dusurmek ıstemıyorum cunku ıyı bırı .. üzülmesin o da.
zor ya ama onun sana zaman vermesi sart sende zaten karsindaki insanin duygulariyla oynayacak degilsin bu kadar takma bence. Acikca zamana ihtiyacin oldugunu söyleyebilirsinde (yaptin mibilmiyorum ama)
aılesıyle tanıstırmak ıcın onunla sehır dısına gelmemı ıstedı bende sasırdım ve suan boyle bırsey yapabılcegımı sanmıyorum dıyebıldım sadece.. ondan sonra o konuda sıkıstırmadı o da kaldı oyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?