- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
hevesim var yaa. akraba değil adrkadaşlarımla eğlencem ben düğünde. her birinin düğünde abiye giydim ben yaben de hiç sevmem söz nisan kına düğün felan oyle evlılıge karar verdıgıne dair bi söz yüzüğü belkı takılabılır kendı kendıne sonrada nıkah hadı bı kokteyl belkı.. ama oyle muzıklı eglence buyuk yemekler bana da fuzulı gelıyor.. ben evlenıyorum dıye 3 yıl goremeyecegım akrabam gelıp göbek atıyor ne alaka dıyorumkarsı tarafa da bu dusuncem tuhaf gelıyor her kızın düğün hayalı olurmuş benımkı neden yokmus diye :/
ilk defa evlenmiyo gibi gercekten böyle mi düşünüyorsun diyen bile oldu
yanı dugun seven bırı ha ılk ha 3. bence dugun yapa da bılır ben sevmıyorum ama :) napımmm
canım ya 3 haftada baya derin hesaplara girilmiş.sen 20.000 çekmeyi kabul ettiğin halde hala bozulması tuhaf.Geriye kalan 1000 lira kira vs olmayacakmı ?bende dedim aynı şeyi. senden çırağan sarayında düğün isteyen yok olması gerekeni yapalım yeter dedim 20 sen çeksen 20 ben 40 milyarı 3 yılda ödesek geçinemez miyiz dedim. elimize 1000 lira para kalıyo dedi. bozuldu biraz
nikah da 5 dakkalık bişey yaa bişey anlamıyosun. hafızalarda kalmak istiyorum ben. o gelinlik üzerimde biraz dursun istiyorum yani..benim en sevdiğim kınalarbir sürü boşnak şalvarı giy tey tey oyna dur onun dışında nikah en güzeli
benım fikrim daha sakat yesek ıcsek gezsek aksam olunca ıstıyosak onla ıstıyosak da evımızde tek basımıza uyuyabılsekyesek içsek gezsek akşam olunca herkes kendi evne gitse keşke dimi
hayır mutfak masrafı kira aidatı falan düşünce kalan 1000 lira ikimizin toplam maaş 5200 liracanım ya 3 haftada baya derin hesaplara girilmiş.sen 20.000 çekmeyi kabul ettiğin halde hala bozulması tuhaf.Geriye kalan 1000 lira kira vs olmayacakmı ?
wuhuu o da güzelbenım fikrim daha sakat yesek ıcsek gezsek aksam olunca ıstıyosak onla ıstıyosak da evımızde tek basımıza uyuyabılsek
şuan böyle düşünüyoruz da araya nikah girince insan eşinden ayrılmak istemez diyorlarbenım fikrim daha sakat yesek ıcsek gezsek aksam olunca ıstıyosak onla ıstıyosak da evımızde tek basımıza uyuyabılsek
insanlar asgari ücrete çalışıyor ev geçindiriyor. benide gelecekle ilgili maddi zorluklar düşündürüyor baş edebilirmiyim.hayır mutfak masrafı kira aidatı falan düşünce kalan 1000 lira ikimizin toplam maaş 5200 lira
evet yaa çoluk çocuk okutuyo. insan aza tamah etmeyide bilmeli ona da dedim aslında bunu. şükretmek lazıminsanlar asgari ücrete çalışıyor ev geçindiriyor. benide gelecekle ilgili maddi zorluklar düşündürüyor baş edebilirmiyim.
öyle tabi hayırlısı hakkımızdaevet yaa çoluk çocuk okutuyo. insan aza tamah etmeyide bilmeli ona da dedim aslında bunu. şükretmek lazım
sen naptın o çocuğa mesaj attın mıöyle tabi hayırlısı hakkımızda
hayırsen naptın o çocuğa mesaj attın mı
hayıryani şeytan dürtüyor ama içimdeki asil bayyaannn önce o atsın diyor
bana da bi süpriz yapıldı
bahsettıgım yas olarak buyuk olan arkadas pat dıye sehrıme geldı ben burdayım dıye aradı
bi gün boyunca gezdik sonra döndü..
yanındayken zamna guzel gectı ama hep aynı seyı dusundum " çok büyük dimi "
en son canımı sıkmıstı beklemedıgım bı tepkısı olmustu 2 gun yazmadım oda yazamadı. sonra yazdıklarınada soguk kısa kısa cvplar vermıstım. bı baktım geldı...
önce bısı demedım sonrada ben sana kızgınım dedım. özür diledi. farkındayım laf agzımdan bır anda cıktı soylememem gereken bırseydı sonra ben de çok utandım hata ettım farkındayım ama kıskandım galıba ondan dusuncesız konustum felan diyince cok uzatmadım.
hatasını telafi edbilecek incelikte olması güzel rapunzelimbana da bi süpriz yapıldı
bahsettıgım yas olarak buyuk olan arkadas pat dıye sehrıme geldı ben burdayım dıye aradı
bi gün boyunca gezdik sonra döndü..
yanındayken zamna guzel gectı ama hep aynı seyı dusundum " çok büyük dimi "
en son canımı sıkmıstı beklemedıgım bı tepkısı olmustu 2 gun yazmadım oda yazamadı. sonra yazdıklarınada soguk kısa kısa cvplar vermıstım. bı baktım geldı...
önce bısı demedım sonrada ben sana kızgınım dedım. özür diledi. farkındayım laf agzımdan bır anda cıktı soylememem gereken bırseydı sonra ben de çok utandım hata ettım farkındayım ama kıskandım galıba ondan dusuncesız konustum felan diyince cok uzatmadım.
biz niye bu yaşımıza kadar evlenmedik sanıyosunkızlar fazla naz aşık usandırı diye bi söz var biliyonuz mu? heh unuttuysanızda hatırlatıyım dedim.. çokta şeyapmayın gari sizde canım alla alla
valla elni kızları nasıl yapıyo anlamıyom haa adamları parmağında oynatıyo. biz iki trip atsak herif kaçar giderbiz niye bu yaşımıza kadar evlenmedik sanıyosunhep bu nazlar niyazlar
biz trip atarken ayarı kaçırıyoruz sanırım, onlar ama aşkitommm bebişkom tarzı tribe giriyorlar zaarvalla elni kızları nasıl yapıyo anlamıyom haa adamları parmağında oynatıyo. biz iki trip atsak herif kaçar gider
inş. hayırlısıyla nasip olur da evlilik korkularımızı yenebilirsek olacak gibi bişiyler gerçi acelede etmek istemiyorum ama o daha ne bekliyeceğizki 5 yıl çıksak çok mu tanımış olacağız birbirimizi dedi. yaşımız olmuş ikimizinde 29..
benim biraz çekincelerim var onunda var.. benim çekincelerim evlilik sonrası. ailemden hiç ayrılmadım doğru düzgün bulaşık bile yıkamadım. ev işi bilmem.. ayrıca işin manevi boyutu var çok fazla özgürdüm yedim içtim gezdim bu yaşıma kadar evliliği yapabilecek miyim bilemiyorum..
onun çekinceleri ise evlilik seromonisinde sözdür düğündür nişandır bunların hiç birini istemiyo. nikahtan gidelim az eşya alalım milleti memnun etmek hiç bi zaman mümkün değil diyo... başından bi kere talihsiz bi nişanlılık geçmiş aynı şeyleri yaşamak istemiyomuş. bende bu yaşıma kadar uzak yakın demedim herkesin düğününe süslenip süslenip gittim. bi kere oluyo bu işler iyi bi düğün istiyorum.
bilmiyorum gerçi bunları konuşmak için daha erken birbirimizi tanıyolım diyorum bozuluyo bu seferde.
denizli aydın arası :) <3
evet :)Denizlide misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?