30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

hevesim var yaa. akraba değil adrkadaşlarımla eğlencem ben düğünde. her birinin düğünde abiye giydim ben ya

canım ya 3 haftada baya derin hesaplara girilmiş.sen 20.000 çekmeyi kabul ettiğin halde hala bozulması tuhaf.Geriye kalan 1000 lira kira vs olmayacakmı ?

bana da bi süpriz yapıldı
bahsettıgım yas olarak buyuk olan arkadas pat dıye sehrıme geldı ben burdayım dıye aradı
bi gün boyunca gezdik sonra döndü..
yanındayken zamna guzel gectı ama hep aynı seyı dusundum " çok büyük dimi "

en son canımı sıkmıstı beklemedıgım bı tepkısı olmustu 2 gun yazmadım oda yazamadı. sonra yazdıklarınada soguk kısa kısa cvplar vermıstım. bı baktım geldı...

önce bısı demedım sonrada ben sana kızgınım dedım. özür diledi. farkındayım laf agzımdan bır anda cıktı soylememem gereken bırseydı sonra ben de çok utandım hata ettım farkındayım ama kıskandım galıba ondan dusuncesız konustum felan diyince cok uzatmadım.

hayır yani şeytan dürtüyor ama içimdeki asil bayyaannn önce o atsın diyor

kızlar fazla naz aşık usandırı diye bi söz var biliyonuz mu? heh unuttuysanızda hatırlatıyım dedim.. çokta şeyapmayın gari sizde canım alla alla

hatasını telafi edbilecek incelikte olması güzel rapunzelim

denizli aydın arası :) <3

Denizlide misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…