olmayacağını hissettiysen daha irdeleme bence birak gitsinkızlar benimde kafam karışık geçen haftalarda görüştüğüm biri ile ilgiliaslında olamayacak diye son konuşmamızı yapmıştık, ama sanki birşeyler gereksiz yarım kaldı gibi hissediyorum.Tekrar görüşelim demekte bana göre değil, oda dönmedi zaten
aslında hissettiğim anlaşabileceğimiz yönündeydi, biraz etkilendim başkalarının yorumlarından. Ama dediğim gibi zaten tekrar bir görüşme için ben ilk adımı atamam..hayırlısı diyip bekleme modundayımolmayacağını hissettiysen daha irdeleme bence birak gitsin
aslında hissettiğim anlaşabileceğimiz yönündeydi, biraz etkilendim başkalarının yorumlarından. Ama dediğim gibi zaten tekrar bir görüşme için ben ilk adımı atamam..hayırlısı diyip bekleme modundayım
öyle tabiİsterseniz her şey olur. O da isterse gelir
en son ne zaman yaptınız son kohuşmayı. aradan çok uzun süre geçmediyse dön ama 1 ay falan geçtiyse dönme bu sefer adam yanlış anlaraslında hissettiğim anlaşabileceğimiz yönündeydi, biraz etkilendim başkalarının yorumlarından. Ama dediğim gibi zaten tekrar bir görüşme için ben ilk adımı atamam..hayırlısı diyip bekleme modundayım
15 gün filan oldu, ama daha sonra bizi tanıştıran arkadaşım olmadığına üzüldüğü yönünde haber getirdi.Belki buda kafamı karıştırdıen son ne zaman yaptınız son kohuşmayı. aradan çok uzun süre geçmediyse dön ama 1 ay falan geçtiyse dönme bu sefer adam yanlış anlar
ben bu görüştüğüm çocuklada aynı şeyi söyledim bi gece kesin konuştum kesinlikla anlaşamıyoruz dedim 3 gündür konuşuyoduk. ertesi gün aklımdan çıkartamayınca slm diye mesaj attım oda çok sevindi sen napıyosun falan dedi. bende biraz fevri davrandığımı düşünüyorum. dünkü mevzuyla ilgili sana haksızlık ettiğim sanırım bi şansı haketmeliydi sohbeüttimiz dedim. başladık..15 gün filan oldu, ama daha sonra bizi tanıştıran arkadaşım olmadığına üzüldüğü yönünde haber getirdi.Belki buda kafamı karıştırdı
kanıma giriyorsun D dayanamicam konuscamben bu görüştüğüm çocuklada aynı şeyi söyledim bi gece kesin konuştum kesinlikla anlaşamıyoruz dedim 3 gündür konuşuyoduk. ertesi gün aklımdan çıkartamayınca slm diye mesaj attım oda çok sevindi sen napıyosun falan dedi. bende biraz fevri davrandığımı düşünüyorum. dünkü mevzuyla ilgili sana haksızlık ettiğim sanırım bi şansı haketmeliydi sohbeüttimiz dedim. başladık..
sende öyle bi cümle kurabilirsin
aşk yasaksa gel tutukla
yükseleni akrep bi balık burcu biraz tutkulu bi aşık.. bende pek jest yapmam kolay kolay ama o bu kadar masraf yaptı bidde 3 hafta oldu amam aramızda 200 km olduğu halde 5 kere çıktı çıktı geldi ben bi kere bile gitmeden altta kalmak sitemiyorum
inş. hayırlısıyla nasip olur da evlilik korkularımızı yenebilirsek olacak gibi bişiyler gerçi acelede etmek istemiyorum ama o daha ne bekliyeceğizki 5 yıl çıksak çok mu tanımış olacağız birbirimizi dedi. yaşımız olmuş ikimizinde 29..3 haftada 200 kmlik yoldan 5 kere geldi öyle mi
tamam hiç bekleme bununla evlen.
valla bende öyle oluyorum sanırım uzun sure bırıyle olmayınca boyle seylere uzaklasılıyormudur nedır ben ona bagladım..bu evlilik meselesi çok hasas yaa aynı dert bendede var istemiyo gibiyim ama istiyo gibiyimde. konu açıldıkça ben kapatıyom. sen binmle dost hayatımı yaşıcan nie istemiyon diyo bozuluyo
aşk yasaksa gel tutukla
inş. hayırlısıyla nasip olur da evlilik korkularımızı yenebilirsek olacak gibi bişiyler gerçi acelede etmek istemiyorum ama o daha ne bekliyeceğizki 5 yıl çıksak çok mu tanımış olacağız birbirimizi dedi. yaşımız olmuş ikimizinde 29..
benim biraz çekincelerim var onunda var.. benim çekincelerim evlilik sonrası. ailemden hiç ayrılmadım doğru düzgün bulaşık bile yıkamadım. ev işi bilmem.. ayrıca işin manevi boyutu var çok fazla özgürdüm yedim içtim gezdim bu yaşıma kadar evliliği yapabilecek miyim bilemiyorum..
onun çekinceleri ise evlilik seromonisinde sözdür düğündür nişandır bunların hiç birini istemiyo. nikahtan gidelim az eşya alalım milleti memnun etmek hiç bi zaman mümkün değil diyo... başından bi kere talihsiz bi nişanlılık geçmiş aynı şeyleri yaşamak istemiyomuş. bende bu yaşıma kadar uzak yakın demedim herkesin düğününe süslenip süslenip gittim. bi kere oluyo bu işler iyi bi düğün istiyorum.
bilmiyorum gerçi bunları konuşmak için daha erken birbirimizi tanıyolım diyorum bozuluyo bu seferde.
yesek içsek gezsek akşam olunca herkes kendi evne gitse keşke dimivalla bende öyle oluyorum sanırım uzun sure bırıyle olmayınca boyle seylere uzaklasılıyormudur nedır ben ona bagladım..
aynı cevabı bana da cok söyleyen oldu
3 haftada 200 kmlik yoldan 5 kere geldi öyle mi
inş. hayırlısıyla nasip olur da evlilik korkularımızı yenebilirsek olacak gibi bişiyler gerçi acelede etmek istemiyorum ama o daha ne bekliyeceğizki 5 yıl çıksak çok mu tanımış olacağız birbirimizi dedi. yaşımız olmuş ikimizinde 29..
benim biraz çekincelerim var onunda var.. benim çekincelerim evlilik sonrası. ailemden hiç ayrılmadım doğru düzgün bulaşık bile yıkamadım. ev işi bilmem.. ayrıca işin manevi boyutu var çok fazla özgürdüm yedim içtim gezdim bu yaşıma kadar evliliği yapabilecek miyim bilemiyorum..
onun çekinceleri ise evlilik seromonisinde sözdür düğündür nişandır bunların hiç birini istemiyo. nikahtan gidelim az eşya alalım milleti memnun etmek hiç bi zaman mümkün değil diyo... başından bi kere talihsiz bi nişanlılık geçmiş aynı şeyleri yaşamak istemiyomuş. bende bu yaşıma kadar uzak yakın demedim herkesin düğününe süslenip süslenip gittim. bi kere oluyo bu işler iyi bi düğün istiyorum.
bilmiyorum gerçi bunları konuşmak için daha erken birbirimizi tanıyolım diyorum bozuluyo bu seferde.
200 km istanbul- bursa arası gibi bir mesafe çokta uzak değil sanki3 haftada 200 kmlik yoldan 5 kere geldi öyle mi
bende dedim aynı şeyi. senden çırağan sarayında düğün isteyen yok olması gerekeni yapalım yeter dedim 20 sen çeksen 20 ben 40 milyarı 3 yılda ödesek geçinemez miyiz dedim. elimize 1000 lira para kalıyo dedi. bozuldu birazkimseyi mutlu etmek için yapmayacaksınız ki,bu açıklamalar bana biraz masraftan kaçma gibi geliyorDüğün vs anlarımda az eşya alalımın mantığınıda açıklasaymış.Ne lazımsa o alınacak zaten,çok lüks şeyler almayalımmı demek istiyor.
denizli aydın arası :) <3200 km istanbul- bursa arası gibi bir mesafe çokta uzak değil sanki
benim en sevdiğim kınalarben de hiç sevmem söz nisan kına düğün felan oyle evlılıge karar verdıgıne dair bi söz yüzüğü belkı takılabılır kendı kendıne sonrada nıkah hadı bı kokteyl belkı.. ama oyle muzıklı eglence buyuk yemekler bana da fuzulı gelıyor.. ben evlenıyorum dıye 3 yıl goremeyecegım akrabam gelıp göbek atıyor ne alaka dıyorumkarsı tarafa da bu dusuncem tuhaf gelıyor her kızın düğün hayalı olurmuş benımkı neden yokmus diye :/
ilk defa evlenmiyo gibi gercekten böyle mi düşünüyorsun diyen bile oldu
yanı dugun seven bırı ha ılk ha 3. bence dugun yapa da bılır ben sevmıyorum ama :) napımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?