benım fikrim daha sakat yesek ıcsek gezsek aksam olunca ıstıyosak onla ıstıyosak da evımızde tek basımıza uyuyabılsek
bana da bi süpriz yapıldı
bahsettıgım yas olarak buyuk olan arkadas pat dıye sehrıme geldı ben burdayım dıye aradı
bi gün boyunca gezdik sonra döndü..
yanındayken zamna guzel gectı ama hep aynı seyı dusundum " çok büyük dimi "
en son canımı sıkmıstı beklemedıgım bı tepkısı olmustu 2 gun yazmadım oda yazamadı. sonra yazdıklarınada soguk kısa kısa cvplar vermıstım. bı baktım geldı...
önce bısı demedım sonrada ben sana kızgınım dedım. özür diledi. farkındayım laf agzımdan bır anda cıktı soylememem gereken bırseydı sonra ben de çok utandım hata ettım farkındayım ama kıskandım galıba ondan dusuncesız konustum felan diyince cok uzatmadım.
pinolim bu devirde bir evi bulamıyoruzBen de şöyle düşünüyorum; nikahlı olsak ama kavga mavga edince ya da yalnız kalmak isteyince ayrı evimiz olsa da oraya gitsek
ben bildiğin kazuletişte insanlar ona cilve diyor kızlar
pinolim bu devirde bir evi bulamıyoruz
kavga etmesek de yalnız kalmak ısteyınce hıc ıfade vermeden gıdıp ayrı evde kalsakBen de şöyle düşünüyorum; nikahlı olsak ama kavga mavga edince ya da yalnız kalmak isteyince ayrı evimiz olsa da oraya gitsek
ben bildiğin kazulet
O zaman ne yapıyoruz kızlar gecekondu da olsa kendi evimizi alıyoruz, adam da kendi evini alıyor öyle evleniyoruz.
BEN SADECEO zaman çenelerini tutacaklar
vay vayBen de kendimi öyle sanıyordum ama görüştüğüm kişi sen de ne cilveler var farketmiyorsun dedi.
Konuşmalarınla istediğin her şeyi yaptırırsın diyor.
aynen bende cılve yapamam sanıyorumda çok fenasın dıyolarBen de kendimi öyle sanıyordum ama görüştüğüm kişi sen de ne cilveler var farketmiyorsun dedi.
Konuşmalarınla istediğin her şeyi yaptırırsın diyor.
kavga etmesek de yalnız kalmak ısteyınce hıc ıfade vermeden gıdıp ayrı evde kalsak
dimi renk katarız ilişkiyeYa bizim kafalar çok güzel.Bizim gibi evliliği olsa insan sıkılmaz ki
bizi alan yaşadı dertlerini boşadıYa bizim kafalar çok güzel.Bizim gibi evliliği olsa insan sıkılmaz ki
BEN SADECE
"İyi geceler." yazdım o kızdıgım mesajına cvp olarak.. nokta da koydum sonuna o da önemli bı ayrıntı
saçmaladın artık yatta uyu nun kibarı olduama bidaha bısı yazamadı oda 2 gun
50'yi görücez yani
vay vayne diyosun napıyosun az taktik alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?