30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

iyi canım geç oldu biraz ama:) sen nasılsın ?
nasıl gidiyor düşünceler netleşmeye başladımı

Ben hala uyumsuz olduğumuzu düşünüyorum ama.
Çok yeni daha.
Hakkımda hayırlıysa olsun.
Tabi onun için de geçerli.

Ben hala uyumsuz olduğumuzu düşünüyorum ama.
Çok yeni daha.
Hakkımda hayırlıysa olsun.
Tabi onun için de geçerli.
hayırlısı olsun canım sen zaten ille olmalı olacak diye kasmıyorsun en doğru kararı vereceksindir

hayırlısı olsun canım sen zaten ille olmalı olacak diye kasmıyorsun en doğru kararı vereceksindir

Tatlı dillim benim sağol.
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Ya ben aileme de ona da dedim zaten.
Evlilik sevgililik muhabbeti yaparsan bana çeker giderim dedim.
Ben baskıya gelemeyen bir tipim.
Evlenirsem ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
sen böyle dediysen karşı tarafta ne yapacağını bilemez şimdi.Evlilikle ilgili konuşsam dert konuşmasam dert diye düşünebilirAma bugün tanıştık hadi 1 ay sonra evlenelim diyen bir tip olmamasıda güzel oda akışına bırakmış demekki..

KIZLAR MErhaba nasılsınız ben güzel bi sevgililer günü geçirdim 3 haftalık manitam bana çık güzel hazırlık yapmış. çiçekle karşılamalar romantik akşam yemeği altırn bileklik almış. baya bi para harcamıştır muhtemelen o gün 400-500 lira gitmiştir. o emeğine karşılık omlarak 12 martta doğum günü var bende ona bişiyler yapmak istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim..

piknik düşündüm ama hava nasıl olur emin olamadım... masada mumlar. akşamüstü vakti ağaça cibinlik masaya kadehler. mezeler falan düşündüm ama

sizin başka fikriniz varsa açığım

22 ocakta başladık

bu evlilik meselesi çok hasas yaa aynı dert bendede var istemiyo gibiyim ama istiyo gibiyimde. konu açıldıkça ben kapatıyom. sen binmle dost hayatımı yaşıcan nie istemiyon diyo bozuluyo

ya bu anlattıklarına bakınca kendim için ne kadar düz birisin dedim.Benim yapacağım en fazla şey hediye almak oluyor geneldehiç anlamam böyle süpriz vs arkadaşlar fikir verir umarım

bu evlilik meselesi çok hasas yaa aynı dert bendede var istemiyo gibiyim ama istiyo gibiyimde. konu açıldıkça ben kapatıyom. sen binmle dost hayatımı yaşıcan nie istemiyon diyo bozuluyo
dost hayatı tabiri biraz çirkin olmuşevlilik konusunda güvenini kazanmak istiyorsa acele yok

o nasıl laf ya?
3 haftalık sevgilin nasıl seninle böyle konuşabiliyor?

D dayanamicam konuscam 3 haftalık bir ilişki için baya jest yapmış:) ama dikkat et bu kadar kısa sürede abartılı sevgi gösterileri her zaman iyi değildir. her zaman bir adım geriden izle. doğumunu için de hiç öyle fazla şeylere girme, naçizane fikrim. onu düşündüğünü belli eden bir hediye alırsın bir de pasta , yeterli bence. ne kadar ağırdan alırsan o kadar kıymetli olursun.

yükseleni akrep bi balık burcu biraz tutkulu bi aşık.. bende pek jest yapmam kolay kolay ama o bu kadar masraf yaptı bidde 3 hafta oldu amam aramızda 200 km olduğu halde 5 kere çıktı çıktı geldi ben bi kere bile gitmeden altta kalmak sitemiyorum

[
onun masrafı ile eşdeğer bir yada birkaç hediye alırsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…