iyi canım geç oldu biraz ama:) sen nasılsın ?xxtalyaxx napıyorsun tatlım?
iyi canım geç oldu biraz ama:) sen nasılsın ?
nasıl gidiyor düşünceler netleşmeye başladımı
hayırlısı olsun canım sen zaten ille olmalı olacak diye kasmıyorsun en doğru kararı vereceksindirBen hala uyumsuz olduğumuzu düşünüyorum ama.
Çok yeni daha.
Hakkımda hayırlıysa olsun.
Tabi onun için de geçerli.
hayırlısı olsun canım sen zaten ille olmalı olacak diye kasmıyorsun en doğru kararı vereceksindir
sen böyle dediysen karşı tarafta ne yapacağını bilemez şimdi.Evlilikle ilgili konuşsam dert konuşmasam dert diye düşünebilirTatlı dillim benim sağol.
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Ya ben aileme de ona da dedim zaten.
Evlilik sevgililik muhabbeti yaparsan bana çeker giderim dedim.
Ben baskıya gelemeyen bir tipim.
Evlenirsem ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Tatlı dillim benim sağol.
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Ya ben aileme de ona da dedim zaten.
Evlilik sevgililik muhabbeti yaparsan bana çeker giderim dedim.
Ben baskıya gelemeyen bir tipim.
Evlenirsem ne yapacağım hiç bilmiyorum.
sen böyle dediysen karşı tarafta ne yapacağını bilemez şimdi.Evlilikle ilgili konuşsam dert konuşmasam dert diye düşünebilirAma bugün tanıştık hadi 1 ay sonra evlenelim diyen bir tip olmamasıda güzel oda akışına bırakmış demekki..
ya bu anlattıklarına bakınca kendim için ne kadar düz birisin dedim.Benim yapacağım en fazla şey hediye almak oluyor geneldeKIZLAR MErhaba nasılsınız ben güzel bi sevgililer günü geçirdim 3 haftalık manitam bana çık güzel hazırlık yapmış. çiçekle karşılamalar romantik akşam yemeği altırn bileklik almış. baya bi para harcamıştır muhtemelen o gün 400-500 lira gitmiştir. o emeğine karşılık omlarak 12 martta doğum günü var bende ona bişiyler yapmak istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim..
piknik düşündüm ama hava nasıl olur emin olamadım... masada mumlar. akşamüstü vakti ağaça cibinlik masaya kadehler. mezeler falan düşündüm ama
sizin başka fikriniz varsa açığım
22 ocakta başladık
dost hayatı tabiri biraz çirkin olmuşbu evlilik meselesi çok hasas yaa aynı dert bendede var istemiyo gibiyim ama istiyo gibiyimde. konu açıldıkça ben kapatıyom. sen binmle dost hayatımı yaşıcan nie istemiyon diyo bozuluyo
bu evlilik meselesi çok hasas yaa aynı dert bendede var istemiyo gibiyim ama istiyo gibiyimde. konu açıldıkça ben kapatıyom. sen binmle dost hayatımı yaşıcan nie istemiyon diyo bozuluyo
dost hayatı tabiri biraz çirkin olmuşevlilik konusunda güvenini kazanmak istiyorsa acele yok
sen eşittir ben demek pinolimaynı şeyi ben de düşündüm.
Çok ayıp bir laf.
aynı şeyi ben de düşündüm.
Çok ayıp bir laf.
sen eşittir ben demek pinolim
D dayanamicam konuscam 3 haftalık bir ilişki için baya jest yapmış:) ama dikkat et bu kadar kısa sürede abartılı sevgi gösterileri her zaman iyi değildir. her zaman bir adım geriden izle. doğumunu için de hiç öyle fazla şeylere girme, naçizane fikrim. onu düşündüğünü belli eden bir hediye alırsın bir de pasta , yeterli bence. ne kadar ağırdan alırsan o kadar kıymetli olursun.
yok onu espirisine söyledi. gelende kızlar evlyilik delisi olur sernde hiç heves yok demek istiyo
onun masrafı ile eşdeğer bir yada birkaç hediye alırsın sendeyükseleni akrep bi balık burcu biraz tutkulu bi aşık.. bende pek jest yapmam kolay kolay ama o bu kadar masraf yaptı bidde 3 hafta oldu amam aramızda 200 km olduğu halde 5 kere çıktı çıktı geldi ben bi kere bile gitmeden altta kalmak sitemiyorum
benim espirelirm daha cins yazık o seyfendiliğini koruyo hepEspri anlayışı biraz değişik.
benim espirelirm daha cins yazık o seyfendiliğini koruyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?