30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

sag gögsümde beze gibi birsey fark ettim kafayi yiyecegim umarim kötü birsey degildir bugün doktora gidecegim bakalim
canım sakin ol, biliyorum panik yapmışsındır..Ablamdada çıktı biyopsi yaptılar 33 yaşında oda 30-50 yaş arası bezeler genelde korkulacak bezeler değil.Birşey çıkmayacak inşallah merak etme

Efenim ben izmirden katiliyorum evliyim, yasim 30, henuz cocuksuzum. Bu aralar evdeyim. Issizim yanee takiliyorum buralarda.

sag gögsümde beze gibi birsey fark ettim kafayi yiyecegim umarim kötü birsey degildir bugün doktora gidecegim bakalim
kuzum her beze kötü bişi olmayabılıyor benım kardesımde daha kucuk cocuk onunda boynunda var doktor olabılır yedıklerınıze dıkkat edın dogal urunler tercıh edın paketlı urunler tuketmeyın dedı..

bende bu farkedenler nasıl bısı farkedıyo neye benzıyo bılemıyorum takıntı yaptım sankı bısı olsa bılemıycekmısım gıbı gelıyo.. :/ ya da varsada bılmıyorum gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…