"bilinç altı şeker
NOLDUUUselam kizlar nasilsiniz? ben hic iyi degilim
hayırdır inşallahselam kizlar nasilsiniz? ben hic iyi degilim
hayırdır inşallah
NOLDUUU
canım sakin ol, biliyorum panik yapmışsındır..Ablamdada çıktı biyopsi yaptılar 33 yaşında oda 30-50 yaş arası bezeler genelde korkulacak bezeler değil.Birşey çıkmayacak inşallah merak etmesag gögsümde beze gibi birsey fark ettim kafayi yiyecegim umarim kötü birsey degildir bugün doktora gidecegim bakalim
hoşgeldin colinHeyy kizlar meraba ben geldim.Tam 30umdayim. Bu topik tam bana goreymis
Hosbuldum. Telliogullarindanim ben. Kucuk enistehoşgeldin colinkimsin kimlerdensin
ooo aşiret çocuğuyuzHosbuldum. Telliogullarindanim ben. Kucuk eniste
Efenim ben izmirden katiliyorumevliyim, yasim 30, henuz cocuksuzum. Bu aralar evdeyim. Issizim yanee takiliyorum buralarda.
Ayy ne guzel, desene cennete dustum.biz topik üyeleri olarak bekar besbekarız
ya ama biz hepimiz kendi sarayımızın sultanı olmak istiyoruzAyy ne guzel, desene cennete dustum.Kendime bi harem kurarim artik burdan
Canim bende saraydan cok ne var, istedigin saray olsun.ya ama biz hepimiz kendi sarayımızın sultanı olmak istiyoruz
Canim bende saraydan cok ne var, istedigin saray olsun.Sen benim sultanim ol da, saray sana feda olsun.
Anam topik bekar bayanlarin topigiymis. Ben onu gozden kacirmisim. Sende kadrolu uyeymissin kiz. Aktif olarak kullaniyor musun burayi
ya evet bende başlığı görmüşsündür diye düşündüm amaAnam topik bekar bayanlarin topigiymis. Ben onu gozden kacirmisim. Sende kadrolu uyeymissin kiz. Aktif olarak kullaniyor musun burayi
Ee niler konusuyonuz bakemya evet bende başlığı görmüşsündür diye düşündüm ama
kuzum her beze kötü bişi olmayabılıyor benım kardesımde daha kucuk cocuk onunda boynunda var doktor olabılır yedıklerınıze dıkkat edın dogal urunler tercıh edın paketlı urunler tuketmeyın dedı..sag gögsümde beze gibi birsey fark ettim kafayi yiyecegim umarim kötü birsey degildir bugün doktora gidecegim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?