30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

korkulacak, endise edilecek birsey yok dedi doktor sükür!! Bunu bende merak ediyorum milyon kere özmuayane yapmisimdir zaten baska bir degisiklikte yok. Iki hafta sonra da jinokologa gidecegim. Bu konuyu ne kadar ihmal ettigimi fark ettim

canım sakin ol, biliyorum panik yapmışsındır..Ablamdada çıktı biyopsi yaptılar 33 yaşında oda 30-50 yaş arası bezeler genelde korkulacak bezeler değil.Birşey çıkmayacak inşallah merak etme

Delirdim ya Sükür endise edilecek birsey degil dedi bakalim iki haftaya baska bir doktora gidecegim o daha ince muayane edecek ama icin ferahladi.

çok sükür

çok şükür canım bizde ne korkmuştuk ablam için, Allah başka dert vermesin

pamukcum çok geçmiş olsun. evet zararsız bezeler olabiliyor, doktor da öyle demiş. yine de başka doktora git için daha çok rahatlasın., gelmiş geçmiş olsun tekrar. sağlıktan başkası yalan değil mi? allah sağlığımızı bozmasın. amin.

MrsNorris

Evet sagliktan baskasi gercekten yalan.

çok şükür canım bizde ne korkmuştuk ablam için, Allah başka dert vermesin

Amin insAllah. Iki hafta sonra tekrar gidecegim baska bir doktora ozaman kadar icim rahat etmiycem tam anlamiyla

Kızlarr yeni yeni arkadaşlar getiriyorum size

At gitsin yaa.
Çocuk açık kapı bırakmadı mı?
Aslında aracı olan kişi biz sonlandırdıktan sonra mesaj attı.Çok üzüldüğünü vs söyledi,konuşmalarımızdan çok iyi anlaşacağımıza inandığını filan..Ama ondan bir geri dönüş olmalıydı.Beklemedeyim bakalım

Ya ne alakası var.
Aşın artık şu klişeleri.
Çocuk sapık moduna girmek istemiyor belki.
Ben görüşmeyelim dedim mesela ilk haftanın sonunda.
Çocuk da dediki fikrini değiştirirsen çekinme ara lütfen dedi.
Hatta sevgili olmamıza da gerek yok ara istediğin zaman dedi.

oda bana öyle deseydibiraz gelenekçiydi aileyle birlikte oturma gibi vs fikirleri vardı.İlk konuşmamızda bunu bana söyledi.Ben bu konuda çok netim olamaz dedim.Oda açıksözlülüğüm için teşekkür etti haklısın dedi.Ama sonrasında tekrar gündeme getirdiğini duydum arkadaşımdan aile içi bu mesele konuşulmuş.Şimdi ben geri mesaj atarsam sanki herşeye ok demişim gibi hissedicem.

Valla benim görüştüğüm insan da muhafazakardı işte bu noktaya getirdim
Dokunduğumu bozuyorum.
Aileyle oturma nedir ya?
Koşarak uzaklaş sakın da mesaj filan atma
Ben sana birisini bulurum söz

Valla benim görüştüğüm insan da muhafazakardı işte bu noktaya getirdim
Dokunduğumu bozuyorum.
Aileyle oturma nedir ya?
Koşarak uzaklaş sakın da mesaj filan atma
Ben sana birisini bulurum söz
çok tatlısın canım bende o yüzden kaçtım zaten direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…