kuzum her beze kötü bişi olmayabılıyor benım kardesımde daha kucuk cocuk onunda boynunda var doktor olabılır yedıklerınıze dıkkat edın dogal urunler tercıh edın paketlı urunler tuketmeyın dedı..
bende bu farkedenler nasıl bısı farkedıyo neye benzıyo bılemıyorum takıntı yaptım sankı bısı olsa bılemıycekmısım gıbı gelıyo.. :/ ya da varsada bılmıyorum gıbı
canım sakin ol, biliyorum panik yapmışsındır..Ablamdada çıktı biyopsi yaptılar 33 yaşında oda 30-50 yaş arası bezeler genelde korkulacak bezeler değil.Birşey çıkmayacak inşallah merak etme
çok sükürkorkulacak, endise edilecek birsey yok dedi doktor sükür!! Bunu bende merak ediyorum milyon kere özmuayane yapmisimdir zaten baska bir degisiklikte yok. Iki hafta sonra da jinokologa gidecegim. Bu konuyu ne kadar ihmal ettigimi fark ettim
Delirdim yaSükür endise edilecek birsey degil dedi bakalim iki haftaya baska bir doktora gidecegim o daha ince muayane edecek ama icin ferahladi.
çok şükür canım bizde ne korkmuştuk ablam için, Allah başka dert vermesinkorkulacak, endise edilecek birsey yok dedi doktor sükür!! Bunu bende merak ediyorum milyon kere özmuayane yapmisimdir zaten baska bir degisiklikte yok. Iki hafta sonra da jinokologa gidecegim. Bu konuyu ne kadar ihmal ettigimi fark ettim
Delirdim yaSükür endise edilecek birsey degil dedi bakalim iki haftaya baska bir doktora gidecegim o daha ince muayane edecek ama icin ferahladi.
pamukcum çok geçmiş olsun. evet zararsız bezeler olabiliyor, doktor da öyle demiş. yine de başka doktora git için daha çok rahatlasın., gelmiş geçmiş olsun tekrar. sağlıktan başkası yalan değil mi? allah sağlığımızı bozmasın. amin.
MrsNorris
çok sükür
çok şükür canım bizde ne korkmuştuk ablam için, Allah başka dert vermesin
hahahay tuttuğunu getir şekerimKızlarr yeni yeni arkadaşlar getiriyorum size
hahahay tuttuğunu getir şekerim
pinoli sen gidicisin dime yerine birilerini getiriyorsun o yüzden
hadi bakalımkız sabah sabah ne güldürdün beni.
Yok daha buralardayım.
Kör topal gidiyor.
hiç bişey canım :) mesaj atayım atmayım kararsızlığındaydım ..atmama kararı aldımSen ne yaptım talyam?
hiç bişey canım :) mesaj atayım atmayım kararsızlığındaydım ..atmama kararı aldım
Aslında aracı olan kişi biz sonlandırdıktan sonra mesaj attı.Çok üzüldüğünü vs söyledi,konuşmalarımızdan çok iyi anlaşacağımıza inandığını filan..Ama ondan bir geri dönüş olmalıydı.Beklemedeyim bakalımAt gitsin yaa.
Çocuk açık kapı bırakmadı mı?
Aslında aracı olan kişi biz sonlandırdıktan sonra mesaj attı.Çok üzüldüğünü vs söyledi,konuşmalarımızdan çok iyi anlaşacağımıza inandığını filan..Ama ondan bir geri dönüş olmalıydı.Beklemedeyim bakalım
Ya ne alakası var.
Aşın artık şu klişeleri.
Çocuk sapık moduna girmek istemiyor belki.
Ben görüşmeyelim dedim mesela ilk haftanın sonunda.
Çocuk da dediki fikrini değiştirirsen çekinme ara lütfen dedi.
Hatta sevgili olmamıza da gerek yok ara istediğin zaman dedi.
oda bana öyle deseydibiraz gelenekçiydi aileyle birlikte oturma gibi vs fikirleri vardı.İlk konuşmamızda bunu bana söyledi.Ben bu konuda çok netim olamaz dedim.Oda açıksözlülüğüm için teşekkür etti haklısın dedi.Ama sonrasında tekrar gündeme getirdiğini duydum arkadaşımdan aile içi bu mesele konuşulmuş.Şimdi ben geri mesaj atarsam sanki herşeye ok demişim gibi hissedicem.
çok tatlısın canımValla benim görüştüğüm insan da muhafazakardı işte bu noktaya getirdim
Dokunduğumu bozuyorum.
Aileyle oturma nedir ya?
Koşarak uzaklaş sakın da mesaj filan atma
Ben sana birisini bulurum söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?