çok tatlısın canımbende o yüzden kaçtım zaten direk
ama biz aramızda konuşmuşuz bu meseleyi, ona rağmen arkamdan hala bizim iş oldu birlikte oturmayı kabul ediyormuş vs diye aile içi muhabbetler olduğunu duydum.Arkadaşım sen birlikte oturma meselesine sıcak bakıyormuşsun doğrumu diyie sorunca bende şaşırdım ne alaka hangi dediğimden bunu çıkardiki dedimYa kuzum çocuk haklısın demiş sana
Neden kestirip attın hemen.
Bu arada sağol sen de tatlısın.
ama biz aramızda konuşmuşuz bu meseleyi, ona rağmen arkamdan hala bizim iş oldu birlikte oturmayı kabul ediyormuş vs diye aile içi muhabbetler olduğunu duydum.Arkadaşım sen birlikte oturma meselesine sıcak bakıyormuşsun doğrumu diyie sorunca bende şaşırdım ne alaka hangi dediğimden bunu çıkardiki dedimatarlandım yani
öyle tabi,yeni taliplere bakıcaz artıkhımmm.
Salla gitsin ya.Dengesiz.
Sevmediğim erkek modeli.
Ne konuşulursa konuşulsun ikinizin arasında kalır.
Çok kızarım öyle şeye
aa emrivaki yapmış resmenbenimki dün annesiyle konuşturdu beni pat diye telefonu elime tutuşturdu. bugün bir ay oldu konuşmaya başlayalı
kadında şok oldu ne desin. benimkindede hata var alıştıra alıştıra söyleseydi iyiydi.. öteki oğlunun düğünü var martın beşinde buyudr gel falan dedi. nasip kısmet dedim.aa emrivaki yapmış resmenne dedin yada kayınvalide adayı ne dedi
Seninle görüştüğünden haberi varmıydı bari,kadında şok oldu ne desin. benimkindede hata var alıştıra alıştıra söyleseydi iyiydi.. öteki oğlunun düğünü var martın beşinde buyudr gel falan dedi. nasip kısmet dedim.
çok hızlısınız kızlarBen oğluyla tanışmadan anasıyla tanışmıştım
sen direk olaya zirveden başlamışsınBen oğluyla tanışmadan anasıyla tanışmıştım
yok kardeşinin düğünü için ona takım elbise aldık annesini arayıp haber verdi anneside gömlekle kravat aldınmı diye sordu o da o an sevgililer gününde hediye geldi dedi. annesi önce bi anlayamadı. sevgilim aldı falan diyince belliydi zaten kontrön bitmelerinden dedi. adı sanın ne diyince ver bakıyım konuşayım dedi. emlime tutşturdu seni istiyo dedi.Seninle görüştüğünden haberi varmıydı bari,düğüne git birde halay başı ol
oo siz alışverişe filan çıkmalaryok kardeşinin düğünü için ona takım elbise aldık annesini arayıp haber verdi anneside gömlekle kravat aldınmı diye sordu o da o an sevgililer gününde hediye geldi dedi. annesi önce bi anlayamadı. sevgilim aldı falan diyince belliydi zaten kontrön bitmelerinden dedi. adı sanın ne diyince ver bakıyım konuşayım dedi. emlime tutşturdu seni istiyo dedi.
pinoli senin aday kaç yaşındaydı ?yok kızlar.
Biz görücü usulü tanıştırıldık ya. Annesi bizim akrabaların yanındaydı. Aldı telefonu anlatmaya başladı oğlunu.
İnşaallah olur filan dedi.
Çocuğa sonra söylemişler.
O da annesine bu ne hız kız demiş.Sen ısınmışsın bu kıza filan demiş.
38pinoli senin aday kaç yaşındaydı ?
hayatında baya şeyler rayına oturmuştur bir tek sen eksiksindir
sen kaç yaşındasın kuzuhayatında baya şeyler rayına oturmuştur bir tek sen eksiksindir
çok yakışıklı oldu namızsız takım elbisenin içindeoo siz alışverişe filan çıkmalarbir insan en iyi alışverişte tanınır iyicene gözlemleseyd in
33sen kaç yaşındasın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?