30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Ya kuzum çocuk haklısın demiş sana
Neden kestirip attın hemen.
Bu arada sağol sen de tatlısın.
ama biz aramızda konuşmuşuz bu meseleyi, ona rağmen arkamdan hala bizim iş oldu birlikte oturmayı kabul ediyormuş vs diye aile içi muhabbetler olduğunu duydum.Arkadaşım sen birlikte oturma meselesine sıcak bakıyormuşsun doğrumu diyie sorunca bende şaşırdım ne alaka hangi dediğimden bunu çıkardiki dedimatarlandım yani

hımmm.
Salla gitsin ya.Dengesiz.
Sevmediğim erkek modeli.
Ne konuşulursa konuşulsun ikinizin arasında kalır.
Çok kızarım öyle şeye

Ben oğluyla tanışmadan anasıyla tanışmıştım

Seninle görüştüğünden haberi varmıydı bari,düğüne git birde halay başı ol
yok kardeşinin düğünü için ona takım elbise aldık annesini arayıp haber verdi anneside gömlekle kravat aldınmı diye sordu o da o an sevgililer gününde hediye geldi dedi. annesi önce bi anlayamadı. sevgilim aldı falan diyince belliydi zaten kontrön bitmelerinden dedi. adı sanın ne diyince ver bakıyım konuşayım dedi. emlime tutşturdu seni istiyo dedi.

yok kızlar.
Biz görücü usulü tanıştırıldık ya. Annesi bizim akrabaların yanındaydı. Aldı telefonu anlatmaya başladı oğlunu.
İnşaallah olur filan dedi.
Çocuğa sonra söylemişler.
O da annesine bu ne hız kız demiş.Sen ısınmışsın bu kıza filan demiş.

oo siz alışverişe filan çıkmalarbir insan en iyi alışverişte tanınıriyicene gözlemleseyd in

pinoli senin aday kaç yaşındaydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…