- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
aranızda çok bu fark yok aslında
çok yakışıklı oldu namızsız takım elbisenin içindenişanımızdada bunu giyerim masrafa gerek yok dedi. yarısını ben ödedim takımın parasını
hayatında baya şeyler rayına oturmuştur bir tek sen eksiksindir
valla hayatımda hiç bi erkeğe bu kadar masraf yapmadım. ama oda sevgilier gününde bana altın bileklik almış çiçek yaptırmış romantik yemekler falanNeden öyle bir şey yaptın ki?
Daha 1 aydır tanıyorsun.
aranızda çok bu fark yok aslında
valla hayatımda hiç bi erkeğe bu kadar masraf yapmadım. ama oda sevgilier gününde bana altın bileklik almış çiçek yaptırmış romantik yemekler falan
karşılık açmışsınız kesenin ağzınıvalla hayatımda hiç bi erkeğe bu kadar masraf yapmadım. ama oda sevgilier gününde bana altın bileklik almış çiçek yaptırmış romantik yemekler falan
ya ne güzel gelecekle ilgili dert edeceğin şeyler az olacak en azındanO da öyle diyor
valla son iki hafadır düğün kaça patlar muhabbeti yapıyoruz alilier yardım edemicek iki farklı şehirde düğün yapacağız toplamda en az 70 milyara düğün mal olacak. bunları düşündükçe yol yakınken dönsekmi diyodrum yoksa evlenince paso borç ödicemkarşılık açmışsınız kesenin ağzını
bende evi olmadığını söylediğinde direk oturduğu semtteki kiraları araştırmıştım, yada mortgage ile ev alsak kaç senede öderiz nasıl öderiz.bukadar gelecek kaygısı çok saçma aslında ama insan düşünmüyor değil.Birde kendimi 20 li yaşların başındaki kadar cesur görmüyorum, o zamanlar gözüm karaydıda artık dahamı gerçekçiyim dahamı yorgun anlamadımvalla son iki hafadır düğün kaça patlar muhabbeti yapıyoruz alilier yardım edemicek iki farklı şehirde düğün yapacağız toplamda en az 70 milyara düğün mal olacak. bunları düşündükçe yol yakınken dönsekmi diyodrum yoksa evlenince paso borç ödicem
evet 20li yaşlarda evlenseydik çocuk için acele etmemze gerekte kalmazdı yaş oldu otuz küsur ya çocuk olmazsa diye bu sefer sıkıntıya giricen çocuğa çalışcan o kadar borcun aasında bide bebk masrafıbende evi olmadığını söylediğinde direk oturduğu semtteki kiraları araştırmıştım, yada mortgage ile ev alsak kaç senede öderiz nasıl öderiz.bukadar gelecek kaygısı çok saçma aslında ama insan düşünmüyor değil.Birde kendimi 20 li yaşların başındaki kadar cesur görmüyorum, o zamanlar gözüm karaydıda artık dahamı gerçekçiyim dahamı yorgun anlamadımo zamanlar samanlık seyrandı
zaten karşıdaki kişiden emin olursam çocuk için hiç beklemeyi düşünmem.Ablam 3 yıl kadar erteledi şimdi çok pişmanevet 20li yaşlarda evlenseydik çocuk için acele etmemze gerekte kalmazdı yaş oldu otuz küsur ya çocuk olmazsa diye bu sefer sıkıntıya giricen çocuğa çalışcan o kadar borcun aasında bide bebk masrafı
ya ne güzel gelecekle ilgili dert edeceğin şeyler az olacak en azından
pinolim +1 'sin o zaman genelde evliliklerde en çok maddi durumlarla ilgili kavga çıkıyormuş gibi geliyor bana çünkü.Sen kafandaki sorularında cevabını aldınmı hayırlısı ile olacak inşallahKuzum benim benim maddiyatla ilgili sıkıntım yok zaten.
Dertlerim başka
pinolim +1 'sin o zaman genelde evliliklerde en çok maddi durumlarla ilgili kavga çıkıyormuş gibi geliyor bana çünkü.Sen kafandaki sorularında cevabını aldınmı hayırlısı ile olacak inşallah
Günaydın talyam.
Bence olmayacak o iş.
Baksana millet sevgililer gününde neler yapmış sevgilisine.
Tamam biz sevgili değildik ama en azından bir çiçek alabilirdi.
Vardiyadan çıkmıştı çok yorgundu ama yol üstünde durup alabilirdi.
150 km var aramızda. Tamam çıkıp geldi güzel bir şey ama
Çok sabırsızsın pinoli diyor.
Her şeyin zamanı var diyor.
sevgililer gününde bana güzel şeyler yaptı ama biz aşşkı zirvede yaşadığımız kadar tutku ve kavgayıda zirvede yaşıyoruz bir kavga ediyoruz sınırlar zorlanıyo. bu hızla gidersek saygı maygı kalmıyacak. keşke ağırdan gitsekte bütün heycanları doyasıya yaşasakGünaydın talyam.
Bence olmayacak o iş.
Baksana millet sevgililer gününde neler yapmış sevgilisine.
Tamam biz sevgili değildik ama en azından bir çiçek alabilirdi.
Vardiyadan çıkmıştı çok yorgundu ama yol üstünde durup alabilirdi.
150 km var aramızda. Tamam çıkıp geldi güzel bir şey ama
Çok sabırsızsın pinoli diyor.
Her şeyin zamanı var diyor.
günaydın canım,
haklısın herşeyin zamanı varsa ,bu ilk zamanlar tam zamanı
sen naif bir bayansın bir çiçekle gönlü alınabilecek.
bana çiçek alsa hani bunun yanında hediyesi derdim
sevgililer gününde bana güzel şeyler yaptı ama biz aşşkı zirvede yaşadığımız kadar tutku ve kavgayıda zirvede yaşıyoruz bir kavga ediyoruz sınırlar zorlanıyo. bu hızla gidersek saygı maygı kalmıyacak. keşke ağırdan gitsekte bütün heycanları doyasıya yaşasak
aynen sinir bozucu, ben hediye konusunda hassasım ya ama şansıma görüştüğüm kişiler aynı hassaslıkta değildi.ya siz çok tatlısınız.
Dışarıdan çok sert, şımarık, kendini beğenmiş dururum ama inan hiç öyle değilim.
Duygusal,ayrıntıcı vs vs.
Hediye meselesinde bir şaka yaptım da burnumdan geldi
Sonra bir mağazayı soktu beni al diye tutturdu ama almadım, almam da.
Çok gururluyumdur ben.
Bir de o ne ya çok iğrenç sen al ben parasını vereyim.
Sanki benim param yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?