30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

karşılık açmışsınız kesenin ağzını
valla son iki hafadır düğün kaça patlar muhabbeti yapıyoruz alilier yardım edemicek iki farklı şehirde düğün yapacağız toplamda en az 70 milyara düğün mal olacak. bunları düşündükçe yol yakınken dönsekmi diyodrum yoksa evlenince paso borç ödicem

bende evi olmadığını söylediğinde direk oturduğu semtteki kiraları araştırmıştım, yada mortgage ile ev alsak kaç senede öderiz nasıl öderiz.bukadar gelecek kaygısı çok saçma aslında ama insan düşünmüyor değil.Birde kendimi 20 li yaşların başındaki kadar cesur görmüyorum, o zamanlar gözüm karaydıda artık dahamı gerçekçiyim dahamı yorgun anlamadımo zamanlar samanlık seyrandı

evet 20li yaşlarda evlenseydik çocuk için acele etmemze gerekte kalmazdı yaş oldu otuz küsur ya çocuk olmazsa diye bu sefer sıkıntıya giricen çocuğa çalışcan o kadar borcun aasında bide bebk masrafı

evet 20li yaşlarda evlenseydik çocuk için acele etmemze gerekte kalmazdı yaş oldu otuz küsur ya çocuk olmazsa diye bu sefer sıkıntıya giricen çocuğa çalışcan o kadar borcun aasında bide bebk masrafı
zaten karşıdaki kişiden emin olursam çocuk için hiç beklemeyi düşünmem.Ablam 3 yıl kadar erteledi şimdi çok pişmançocukta yaparız borçta öderiz

Kuzum benim benim maddiyatla ilgili sıkıntım yok zaten.
Dertlerim başka
pinolim +1 'sin o zaman genelde evliliklerde en çok maddi durumlarla ilgili kavga çıkıyormuş gibi geliyor bana çünkü.Sen kafandaki sorularında cevabını aldınmı hayırlısı ile olacak inşallah

pinolim +1 'sin o zaman genelde evliliklerde en çok maddi durumlarla ilgili kavga çıkıyormuş gibi geliyor bana çünkü.Sen kafandaki sorularında cevabını aldınmı hayırlısı ile olacak inşallah

Günaydın talyam.
Bence olmayacak o iş.
Baksana millet sevgililer gününde neler yapmış sevgilisine.
Tamam biz sevgili değildik ama en azından bir çiçek alabilirdi.
Vardiyadan çıkmıştı çok yorgundu ama yol üstünde durup alabilirdi.
150 km var aramızda. Tamam çıkıp geldi güzel bir şey ama
Çok sabırsızsın pinoli diyor.
Her şeyin zamanı var diyor.

günaydın canım,
haklısın herşeyin zamanı varsa ,bu ilk zamanlar tam zamanı
sen naif bir bayansın bir çiçekle gönlü alınabilecek.
bana çiçek alsa hani bunun yanında hediyesi derdim

sevgililer gününde bana güzel şeyler yaptı ama biz aşşkı zirvede yaşadığımız kadar tutku ve kavgayıda zirvede yaşıyoruz bir kavga ediyoruz sınırlar zorlanıyo. bu hızla gidersek saygı maygı kalmıyacak. keşke ağırdan gitsekte bütün heycanları doyasıya yaşasak

günaydın canım,
haklısın herşeyin zamanı varsa ,bu ilk zamanlar tam zamanı
sen naif bir bayansın bir çiçekle gönlü alınabilecek.
bana çiçek alsa hani bunun yanında hediyesi derdim

ya siz çok tatlısınız.
Dışarıdan çok sert, şımarık, kendini beğenmiş dururum ama inan hiç öyle değilim.
Duygusal,ayrıntıcı vs vs.
Hediye meselesinde bir şaka yaptım da burnumdan geldi
Sonra bir mağazayı soktu beni al diye tutturdu ama almadım, almam da.
Çok gururluyumdur ben.
Bir de o ne ya çok iğrenç sen al ben parasını vereyim.
Sanki benim param yok.

Kuzum ben senin için demedim ki.
Millet derken reel hayattakileri kastettim.
Tabiki yapacak.yapmazsa eşşektir zaten.
Ben karşılaştırmaları hiç sevmem.
Ama insan kırılıyor.

aynen sinir bozucu, ben hediye konusunda hassasım ya ama şansıma görüştüğüm kişiler aynı hassaslıkta değildi.
düşün kapalı bir bayana kısa kollu gömlek, bir dönemin modası havuç pantalon almak neyin kafası ya
genelde neye ihtiyacı var gözlemlerim ona göre hediyelerimi seçerim, yada birşey alacaksam bu ona çok yakışacak deyip alırım.hediye almak için almak bana göre değil
ama erkekler öyle değil aldımmı aldım maksat ritüel tamamlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…