30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

nasilsiniz kızlaarr.. valla 20 sayfa okuyamayacagimm bayağı sohbet edilmiş kimler kimi buldu kim evlendi yoksa hala bekar miyizz

kızlarr benım ınternet sorunum vardı bakamdım sızde benı yormamak ıcın hıc konusmadınız sanırımm :)
napıosunuz bakalım

İşyerinde sorunlar var.
Malum dönem gerginim, sinirliyim, moralim bozuk
bende hamıle kadınlar gıbı ne olsa aglamaya basladım ruhsal bı doluluk halı.. ulkedekı son durumları gorup duydukca ıyıce bulandı aklım.. yeteeeeeeeeerrrr dıye bagırarak yalnayak kosasım var !

umarım gecer ıs ıle ılgılı sıkıntılarında

Bilmiyorum her şey üstüme üstüme geliyor sanki.

Selam kizlar nasilsiniz? Umarim iyisinizdir. Türkiye den yeni döndüm giremedim pek.

pamukdemek türkiyeye geldin döndün . çok da karışık zamanda gelmişsin iyi sağ salim döndün, artık güvenli bir ülkede yaşamıyoruz ne yazık ki..

nasılsın nasıl gidiyor sevdiceğinle:) ben kendi halimde devam , bi bunalımdayım bi çıkıyorum bi giriyorum öyle takılıyorum. dilerim herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…