30 una gelip HAYATTAN ÜMİDİ KALMAYAN VARMI? VARSA DERTLEŞEK

Bence daha yolun başındasın, yaşın 30sa nolmuş, bence kendine yeni bir sayfa açmalısın, sevdiğin, sevebileceğin ne varsa onları yapmalısın.

sanırım insanın şansı okadarkolay değişmiyo yaşadığın çevre eş dost şartlar değişmedikçe kaderinde değişmiyo malesef emek verip karşılığını alamamak can yakıyo artık bişey yapasında gelmiyo duygu gelgitleri yaşıyosun

bende 31 yasındayım 23 olmadı 25 zannedıyorlar ama yasım 31 mılletı bır kenaraatmak lazım ama bazen tıkanıyorsun ıste

evet allahın bır bıldıgı vardır haklısın

belkı tukenmıslık vadır bıktın belkıde gecer zamanla ıyı bır ınsan esıtlıkcı davranan uygar neselı durust boylebırı fıkrını degıstırır bende 31 ım hayatımda kımse yok bazen banada tum erkekler aynı sendromu cokuyor nefret edıyorum babamdan dolayı sanırım

ıyı bır es adayını bulamamak gec kalmak cevreden kaynaklı bence en cokda kadar kısmet bır yandan

ıyı bır cevrede oturmak ıyı bır ıs cevresı arkadas cevresı bunlar yok bu sebepten bende gec kaldım

benım kuzenım unı mezunu ıs cevresıde vardı okul cevresıde bulamadı uzun sure konustu olmadı en sonunda oturdukları cevre ıyı olunca yan sıte komsusuyla evlendı

oyle demeyın son sanslar falan uzuluyorum bende 31yasındayım yastas sayılırız dua edıcem sızede

aslında en dogrusu bu topıkte bulusan tum bekar kızlar bırbırımıze dua etmeye baslayalım bır kulun bır kula duası cabuk kabul olurmus

suan yoksunuz sanırım ben aksam yıne gelırım dertlesmeye ancak 10 gıbı gırerım tekrar hoscakalın

bekliyorum canım geldiğinde dertleşiriz çünkü en iyi yaşayan anlıyo bu durumu burda bu durumu kıyısından bile tatmayanlar arkadaşlar çok güzel çok akıllı çok mükemmel konuşuyo ama konuşmak ve yapmak yaşamak ayrı şeyler lütfen yorum yaparken olayı saptırmayın ve hemen şunu yapsaydın bunu yapsaydın durumlarına girmeyin topikte çok açık yazıyo dertleşelim diye tekrar belirteyim bunların senle ilgisi yok fountain cim görüşürüz akşam

aynen öyle ben yaşımı biliyorum kaç gösterdiğimin önemi olmuyo malesef. aslında sadece evlilikten dem vurmadım ama bu konuda evlilik konusu patladı ben iş konusunda da nasipsizim offff herşey birikti malesef üst üste geliyo çaresizlik hissi alıyo beni sendede varmı bu his

Ah olmaz olur mu is yok uni mezunu olamadim henuz aofde olsa almaliyim 3siniftayim iste bekarim suan kimse yok ama kotu dusunmek istemiyorum es adayi buldum kotu cikti is buldum kac sene calistim ama surundum desem yeri neden beni iyi bir seyler bulmaz of allahim neden neden cok derim.babam ve erkek kardesimden nerdeyse nefret ediyorum caresizim sanki.yuregim buruk viran.rahatsizlandim param yok en buyuk sorun bu daha yazayim mi

Benim caresizligimin adi yeterince guzel olmamam zekam vs degil rabbime sukur yeterince.ama kismetsizlik var iste uzerime uzerime gelen egitim alaninda yitik kalmam eserin sahibi var ama birilerini biseyleri suclamaklada olmuyor ben cok safmisim akillandim hemde cok bir bayanin once isi olacak okul okumak icin zamani gecirmeyecek offfff of yarama bastiniz.ama dedigim gibi dua etmek en dogrusu yok olmuyor diye ne yapalim degil mi is ariyorum suan ama zor iyi bir is bulmak en sonunda cagri merkezine girecegim yas ilerleyince 25 de gostersen kalicibir is olsun genel gecer olmasin istiyorum

okadar çok benzerlikler varki aramızda. bende sağlık sorunlarıyla boğuşuyorum en başta sağlık versin rabbim işin başı o tabi. ben iş için söz alıyorum ama sağolsunlar taş koyan çıkıyo uğraşıyorum ediyorum ama yok arkadaşım olmuyo olmayınca nere gitsen referansa diyo. bi ağbimolsun çok isterdim sebebi bende kalsın sende varmış sende sevmiyosun kader işte. evliliğe gelince insanların uzaylı muamelesi yapması işin başka boyutu.çok geçmiş olsun neyin var neden paraya ihtiyacın oldu ameliyatmı gerekiyodu

Bende cikar turlu turlu yok ameliyat degil ama ne oldugu belli degil testler istediler ama cok ssk yapmaz yapsada gunler surermis cekap onerdiler ama neyle.gecmiste bir suru sey atlattim beynimde birsey cikti ama buyumuyor sorun yok cok korkmustum.buyuseydi kotu huylu olsaydi olmayacaktim simdi.gece emara gittim o zamanlar annemle sadece o vardi yanimda.parasizlik cok kotu birsey

Suan yinede ufaktefek diyorum hastalklara saglikliyim sukur is lazim para lazim bana guven duygusu lazim birine guvenemiyorum madddi anlamda annemdedeyok bende olmasi gerek

Suan yinede ufaktefek diyorum hastalklara saglikliyim sukur is lazim para lazim bana guven duygusu lazim birine guvenemiyorum madddi anlamda annemdedeyok bende olmasi gerek

bende kimseye güvenemiyorum allah iyilerle karşılaştırsın kazık yiye yiye insan güvensiz oluyo. bende aynı senin durumundayım sürekli kontrol altındayım ilerlememesi gerekiyo ilerlerse ameliyat gerekiyo sonrası belirsiz bi süreç malesef neden ama ssk estetik sorunlar dışında bi çok testi karşılıyo geç olsada yaptırmalısın hiç yaptırmamaktan daha iyidir bende ünv hastanesinde tedavi görüyorum en ufak bi ultrason randevusunu 1 ay sonrasına veriyolar napalım katlanıcaz önce sağlık sende yaptır mutlaka herşey para demek değil bende o iğrenç emara gece 1de girdim ağlayarak çıktım

Senin rahatsizligin nedir gecmisolsun.

şuanlık öenmli bişey değil gibi zaman gösterecek. napcaz böyle işsiz eli kolu bağlı bilemiyorum her şeyin bi zorluğu var ama diyorumki işim olsa bi nebze bende hayata katılırım eve tıkılıp kös kös ömür geçirmem diyorum bi taraftanda allahım hayırlısını ver kötülerle karşılaştırma diyorum sen ne yapıyosun kpss falanmı çalışıyosun

ben geçen haftasonuna kadar aynı seyı yaşıyordum ve hıcbırseyden mutlu olamıyordum kı yasım daha 20lerde şaka gibi.Avrupa turuna gittim onda bıle keyıf alamamıştım ne işim var dıye sorguluyordum.Bir arkadaşım farkettı durumumu cıddı bır problem var galıba dedı ve benı yaşam koçu dedıklerı bırısıne götürdü.

Adamla 1 saat konuştuk ve aslında küçük seylerden mutlu olmamız gerektiğini,cevremıze bız ne enerjı verırsek onu aldığımızı,enerjımız kötü olursa bıze evrenın ıyı seylerı getirme şansı olmadığını ve hatta zamanla kendımızı bır cıkmaza bıle sürükleyebılecegımızı söyledi ve 1 ay sokakta gördüğüm gerçekten bu sekılde olan veya yaşlı olup dılenen veya kendısıyle aslında sızın konuşmak bıle istemeyecegınzı ( tınercı vs harıc) düşünecek ınsanlara gülümseyerek yaklaşmamı ve onlarla sohbet etmemı gerekirse yardım ısterlerse elımden gelen yardımı yapmamı,yoga-tiyatro gibi seylere gitmemi akşamları vermış oldugu notlar var mesela sımdıye kadar yapamadım ama evren ınanıyorum bana getirecek seklınde olumlamaları yapmamı istedi.Cumartesiden berı yapıyorum ve ınan bana uzun zamandan berı hıssetmedıgım bır enerjı ve gülümseme kendıme bakma dönemlerim geri gelmeye başladı.

Inan bı yerden başlarsan bsyler düzelir.yeterki iste.Aldıgın her nefeste yaşam sana şans verıyor ıstedıklerını yerıne getirebilmek için umutsuzluga kapılma.

aslında küçücük bişeyle mutlu olan insanım ama dağ gibi sorunlarında altında ezile ezile tat almaz oldum hayattan duygu halim çok değişken oldu bazen ne hissedeceğimi şaşırıyorum. en güzel yaşlarımı böyle geçirmek üzüyo beni en çok hayat akıp gidiyo ben arkasından bakıyorum

bugün 2 kız konuşuyo aralarında ve bebek tedavisinden bahsediliyo kızlar 20bilemedin 22 ama vakit geçirmek istemiyolarmış bebek için geç kalmak istemiyolarmış bide döndüm kendime baktım kızım alone sen napcaksın dedim bu saatten sonra hadi evlendin biyolojik saatin çoktan ilerledi tren kaçmak üzere belkide adın gibi yapayalnız kalcaksın dedim offfff bu düşünceler beni bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…