30 una gelip HAYATTAN ÜMİDİ KALMAYAN VARMI? VARSA DERTLEŞEK

30 yasima kadar akliniza gelen gelmeyen ne dert sıkıntı varsa yasadim. Suan evliyim bir kizim var.bu defa da onun saglik problemleriyle bogustuk. Tam olarak iyilesecek mi?ne olacak ? O kadar soru var ki kafamda...niye benim basima geldi bunlar niye? Ben hayatim boyunca zaten cektim cekecegimi. Simdi neden kizim neden? Allah im bana sabir ver (((

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar nasip etsin neyi var ciddi bişeymi? hastalık insanıçaresiz hissettiirir iyi bilirim çok boğuştum o işlerle allah hastalıkla sınamasın. inşallah bundan sonra gülersini ama insanın kaderi değişmiyo galiba dimi

34 yaşındayım.. reklam olmasın ama Allah de ötesini bırak adlı kitabı okumanızı öneririm. o kitaptan sonra inanın bazı şeylerin farkına vardım.

ölüm acısı die bişey varken hayatta kafana taktıgın seye bak her yasın ayrı güzelliği var 40 geldiğinde 30 yasında kafama ne cok sey takardım diceksın... vur patlasın gül oynasın canım ya yeterki sevdiklerine bişey olmasın onun caresı yok işte :/

ben de 30 yaşında sayılırım artık ,aynı şeyleri geçen sene daha şiddetli yaşadım.Yapacak bişey yok kendi kendine yaşamayı öğreneceksin ama belki senin karşına biri çıkar ben o defteri kapattım.Kimseye verecek sevgim yok,gerçekten.
Bir de sana tavsiye sakın bunları evli kadınlarla konuşma, amaaaan canım evlilik ne ki evlenince de çocukla uğraşırsın gibi saçmasapan şeyler söyleyip moralini daha da bozarlar.Ayrıca bunu söyleyenler genelde evlenince level atladığını zannedenlerdir.Benim işyerinde çok var bunlardan geçen biri sen eve geç gitsen de olur ama bizim kocamız var çocuğumuz var biz erken gitmeliyiz ,sen tabi anlayamazsın bizi gibilerinden birşey dedi.Hani bende koca, çocuk falan yok ya o yüzden ben geç çıkacakmışım onlar erken çıksın diye.(tabi ki öyle bir şey olmadı ,çıktı 7 de) adamların hayatları kocişleriyle başlamış işte ne yaparsın ,kocişden önce ot gibi yaşadığından evlenince ufku açılıyor gerzeğin.Ay aman neyse ya işte bu konuyu evlilerle falan sakın konuşma ,evlenmiş olmanın beğenilmiş ve güzel olarak,bir türlü evlenilecek biriyle karşılaşmayanların evde kalmış kız kurusu olarak algılandığı bir toplumda bunlarla baş edemezsin.

ölüm acısı die bişey varken hayatta kafana taktıgın seye bak her yasın ayrı güzelliği var 40 geldiğinde 30 yasında kafama ne cok sey takardım diceksın... vur patlasın çal oynasın yeterki sevdiklerine bişey olmasın

benim ifade edemediğim ne varsa sen çok güzel anlatmışsın allah razı olsun. zaten bu konuya yapılan yorumları okuduysan görmüşsündür ne kadar haklı olduğunu haklısın arkadaşım yaşamayan anlamıyo bide koca koca diye ölüp başka hayatı olmayan insanlar gelip sana salakça bi laf ediyo üzülmesende sinirleniyosun verdiğin cevabı bile anlamayacak kapasitede insanlar ne desen boş malesef burdada yapıldı dediğin gibi evli hatunlardan anlayışsız eleştirel yorumlar vay efendim tek derdim bumuymuş tek derdi olan benmiymişim.......... arkadaş zaten başlıkta dertleşelim yazıyo derdimi dinleyin falan değil ama bukadarcık masum bi isteği bile nerelere çekipte olayı ölüme boşanmaya hastalığa parasızlığa getirdiler pes vaalla

insanlar kendi merkezlerinden çıktıklarında umutsuzluğa kapılırlar çökerler...

ben de bunu geç algıladım ve merkezime dönmeye çalışıyorum

çok çok geçmiş olsun ama o kadar genç bir yaş ki 30 yaş neden bu kadar ümitsizsiniz...yaşadıklarınızı neden başıma geldi diye sorgulamayın çünkü bu sizin hayatakarşı direncinizi kırar sadece güçlü olmaya çalışın

çok çok geçmiş olsun ama o kadar genç bir yaş ki 30 yaş neden bu kadar ümitsizsiniz...yaşadıklarınızı neden başıma geldi diye sorgulamayın çünkü bu sizin hayata karşı direncinizi kırar sadece güçlü olmaya çalışın

o duygu gelgitleri hiç bitmiyo neden ben nerde hata yaptım ne yapmalıyım düzelecek hayır yoruldum belki yarın olur hayır asla olmaz vs..........

bende varım bu kervanın içinde ne kötü bir his.saçma sapan bir insan yüzünden şuan berbart bir haldeyim.değermiydi.tabiki hayır.kendimi o kadar düşürdüm ki.daha da toplayamadım.kaç yıl geçmesine rağmen üstünden.bişeyler yaşasaydımda böyle olsaydı yemin ederim bu kadar koymazdı.hiç bir şey yaşamadan bu kadar yerin dibine batmak bana çok koydu.
benim kaderim zor bir kader.allah insanın kaldıramayacağı yükü vermezmiş derler ama artık çok yoruldum.çabalamaktan
allahım senin zoruna gitmesin ama bende mutlu olmak istiyorum bana da yardım et.kurtar beni bu dardan.

iftiramı attı canım yaşasaydım bukadar koymazdı dediğin böyle bişeymi? değmiyosa silmeye çalış zordur biliyorum ama herkes yolunu çiziyosa senin hala ucu sonu olmayan biyolda durup beklemen normal değil elbette seninde hakkın var mutlu olmaya

Kizlar 30lu yaslar bir kadinin en guzel yaslaridir. Tecrubesizligi gitmistir, adeta bir agac gibi meyve verir. 20lerde bir fidandin, simdi ise 30 oldun ve o guzel yesil fidan buyudu ve meyve verecek artik. Bence cok mutlu olmalisin.
Kotu bir evlilik yapacagina beklemissin cok iyi yapmissin. Bu forumu oku da gor dusunmeden evlenen insanlarin cektiklerini. Sen bekarsin, ozgursun, mutlu olmalisin. Karisanin yok gorusenin yok. Bir sarap misali olgunlastin, simdi tam tadinda bir kadinsin

ah canım meyve vericez de baba yok babaaaa :)))))

bende yakında 28 olucam kızlar crs gunu iş gorusmem vardı.. beklediğim gibi gecmedi..gelecegım cok parlak olucaktı.. sonuclar acıklanmadı ama cok moralim bozuk hemde cook .. bazen umudumu yıtıorum.. cok uzgunum kızlar ya

dua edıyorum allah buyuk ınsallah sonuc iyi olur

34 yaşındayım.. reklam olmasın ama Allah de ötesini bırak adlı kitabı okumanızı öneririm. o kitaptan sonra inanın bazı şeylerin farkına vardım.

Kesinliklee ve kesinlikle bende öneriyorum Uğur Koşar'ın Allah de ötesini bırak adlı kitabını..İmkanım olsa da herkese bizzat ben dağıtabilsemmm.

hayırlısı olsun öncelikle inşallah hayırlı kapılar açılır benimde bugün moralim alt üst hastaneden geliyorum sonuçlar çıkmadı henüz allahım neolur tahmin edilen şey olmsın elim ayağım tutmuyo şua lütfen sizde dua edin hayırlı sağlık haberleri almayı nasip etsin allahım

Allah anlina ne yazdiysa o olur. Bu hayattan soguma ibadet et nitekim ahir hayata bos gitmek olmuyor. Aski sevgiyi dusun tabi ama en cok ahiretini dusun canim kardesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…