Cok iyi ve dobra bir kadinsin :)buraya kayit oldugundan beri
seni takip ediyorum ...
insan ne kadar cabuk yaslaniyor 20 ile 30 yas arasindan
ne varki sadece 10 sene :)
yaslanmaktan iki kas arasinda cizgilerin olusmasindan korkma
onlar olgunlugun isareti ...
esinde iyi biri seni seviyor seni incitmemeye calisiyor
ikinci evliliginde mutlulugu yakalamissin
artik huzurlu ol...
bebekde istiyorsun saniyorum Allah c.c sana ikiz versin insaallah :))
Her yaşın güzelliği ayrıdır canım. Bazı kadınlar olgunlaştıkça daha da bir güzelleşiyorlar. Yılların getirdiği tecrübeler, birikimler yüz hatlarına daha bir kadınsılık veriyor. Önemli olan sağlıklı ve huzurlu olup hayata gülerek bakabilmekten geçiyor. Allah insana büyük elem keder yaşatmasın yeter ki.
Eminim ki güzel bir kadınsın ve bunun farkındasın. Ama en mühimi eşinle yuvanda mutlu huzurlu yaşayıp kimseye minnet etmiyorsan bu güzellik hiçbir şeye değişilmez. Allah bu güzel yuvanızı en hayırlı zamanda bir yaramaz minikle taçlandırır inşallah. Sevgiler.
çok ilginç. insan yaşını bu kadar dert eder mi?
evliliğinden memnun musun?
eşinden memnun musun?
seni tanımıyorum ama eşinden yaşın büyük de sanki kompleks yapıyormuşsun gibime geldi
bence 30-40 kadının en güzel yaşı
bırak bir iki çizgin olsun
bırak yüz hatların oturmuş olsun, eski çocuksu ifaden kalmamış olsun
ama hep es geçilen önemsenmeyen hayat tecrubesi denen şeyin meyvelerini bu yaşta toplamaya başlıyorsun
acemilikler yerini bilmişlik ve sindirmişliklere bırakıyor yavaş yavaş
üstelik eyvah yaşlanıyorum diyecek bi yaştada değilsin
bence oluruna bırak, hayatın doğal gidişatı bu, akıntıya kürek çekmektense, akıntıyla akıp, tadını çıkarmak daha güzel bencekaydirigubbakcemile5
bence boş yere panik yapıyorsun.Allah sağlık versinde her yaşı sağlıklı mutlu bir şekilde yaşa inşallah.a.s bence asıl insanı yaşlandıran yaşlanma korkusudur.sürekli onu problem edersen asıl ozaman çökersin.kafana takmadan rahatça gençliğini yaşa seninle aynı yaşta sayılırız ben öyle yapıyorum
bence geçici bir dönem
20li yaşların hızlı geçtiği söylenir ve bi anda kendini 30'da bulmuşsun.
iki kaşının arasındaki çizgi de sana bunu resmetmiş galiba her aynaa baktığında da aklına geliyor muhtemelen.bu da seni hayatın üzerinde düşündürmüş dolaylı olarak.
her şeye rağmen;
hem kendin de demişsin her yaşın güzelliğine inandığını söylemişsin.
sadece bir dönem bu, eminim ki bu düşünceler geçecek
bunun farkında ol, kendini en az miktarda yıpratmaya bak(tabi mümkünse hiç yıpranma:)
ve unutma bir gün bunun tadını bol bol çıkaracaksın
ben de bu bunalımı epey ağır atlatanlardanım. tüm hayatını değerlendirmeye alıyorsun, teker teker elinde olmadan her şeyi düşünüyorsun. ne yaptım, neleri başardım neleri başaramadım, elimdekiler istediklerim miydi diye günlerce aylarca düşünüyorsun.
gerçek bir bunalım yaşı 30. en azından bende öyle oldu. sanki bu yaşı aşınca kötü olacak gibi davranıyor toplum da sana. kimse demiyor ki "en güzel çağlarına giriyorsun." gerçek bu. en güzel çağlarına giriyorsun. yaşanan bunalımın sebebi de bu belki.
güzele erişmek zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?