30 yas bunalimi!

Cahit Sıtkı Tarancı da "yaş 35 yolun yarısı" derken 37 yaşında gitmiş öbür tarafa

bir arkadaş çocuk olunca gençleşirmiyiz demiş ama yok valla bende öyle olmadı.Çocuk olunca hepten bitiyorsun.Bir sinemaya bile gidemiyoruz. cafeler barlar artık bize göre değil.Çocuğun oralarda ne işi var.ha gezip dolaşıyoruz ama çocukla anca nerelere gidilebilirse..kendine eskisi gibi zaman ayıramıyorsun.çocuk uyuyunca o da enerjin kalırsa yine de çocuk güzel birşey.ama ben 2.çocuk için hala kararsızım.yaş 31. 40 olunca düşünmeye başlıyacağım herhalde

Ben de 2 ay sonra 29 u dolduruyorum, ama hiç takmıyorum valla, yaşını kabullenemeyenlerdenim, ama sadece ben değil dünya kabullenemedi yaşlanmaya başladığımı dün abimin düğünü için elbise bakıyorum, lise mezuniyeti mi deği kız bana, oha ki ne oha.
Yaşam tarzım da 18imden beri değişmedi, evlendim çocuk yapmadım ben daha çocuğum çünkü, bu gidişle de yapamam çocuk falan, 2 gün evde dursam 3. gün daralıyorum, haftada en az 3 akşam çıkarım alemlere akarım, kocam da aynı kafadan hala öğrenci gibi yaşıyoruz, bekliyorum hayat ne zaman vuracak yüzüme artık 18 imin çok gerilerde kaldığını...

Yol arkadaşım dizinde bi meserret vardı, çok severdim, onu hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…