30 yas evlenmek için geç bir yaş mi sizce

Sblel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
33
5
1
39
Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)

Her yaşta evliliğin ayrı avantajı-dezavantajı var bence. Ayrıca geçmiş yıllarına göre daha olgunlaştığın için, eş seçimini daha mantıklı yapabilirsin. Genelde küçükken insanlar kör kütük aşıkken ve deneyimsizken, saçma ve erken kararlar verebiliyor.

25-35 yas arasi evlilik ideal bence. daha olgun ve gercekci kararlar alindigindan evlilik daha saglikli ilerleyecektir. ama simdiden bir aday cikarda karsiniza onu tanima imkani icin vaktiniz olacaktir hic degilse yoksa bu baskilara dayanamayip ilk karsiniz a cikanla evlenmek zorunda kalirsiniz:)

Ben 22 yaşındayım neredeyse tüm arkadaşlarım evlendi iki üç tanesi de nişanlı. İnsan çevresine baktığında baskı hissediyor panik yapıyor.
Komşumuzun kızı 35 yaşında ve evlen diye diretenlere iş arkadaşlarım evlenmediler daha var bana der mesela, çevreyle alakalı diye düşünüyorum.
Bence geç kalmadın, doğru insan olsun da kaç yaşında evlenirse evlenilsin sorun edilmemeli

Geç değil bence , ne zaman evlenmek isteyeceğin biri olur hayatında o zaman evlenirsin ve bu adam karşına çıkana kadar senin için erken canım

O baskılar hiç bitmez evlenirsiniz çocuk sorarlar. Çocuk olur kardeşi yok mu derler...bazen diyorumki bu elalem ne kadar düşünüyor başkasının osunu busunu... Sanki kendilerinin hiç tasası yokmus gibi :) baskıyı boşverin yoksa kendinizi ne olduğunu anlamadan nikah masasında buluverirsiniz.

Hayatın tadını çıkar. 22 Yaşında evlendim şuan eşimi ve çocuklarımı seviyorum ama şuanki Aklım olsaydı beklerim :))

Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)

Canım hıc buna takılma lutfen buna takılmadıgın zaman hersey kendiliğinden gelecektır. Ben 34 yaşındayım ve henüz evlı degılım nısanlıyım :)

yani geç değil
ama sonra insanlar daha seçici olmaya başlıyor
kariyerinde ilerliyorsun kriterler değişiyor
aşktan çok mantık ağır basmaya başlıyor galiba
çevremde gözlemlediğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…