Hahaaa kesinliklee:)))ayy tabi ki gec degil. evde falan kalmadik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaaa kesinliklee:)))ayy tabi ki gec degil. evde falan kalmadik![]()
32 yaşımda evlendim memnunum
allah tamamına erdirsin inşallah :)
Aha gene yakalandımÇıtır aldın memnun olursun tabi çakal![]()
darisi basima. olacaksa benimki de citir olsjn :)Çıtır aldın memnun olursun tabi çakal![]()
darisi basima. olacaksa benimki de citir olsjn :)
Ben de mi çıtır alsam ya aklıma girdiniz.Ben de çıtır istiyorum. Göbekliii, kocamış herifi ben ne edeyim![]()
Ben de mi çıtır alsam ya aklıma girdiniz.![]()
aman ne guzel yaa benim sevgilim benden 1 yas kucuk. bana gore citir sayilir ama bahsettigin gibi gobegi var ufffBen de çıtır istiyorum. Göbekliii, kocamış herifi ben ne edeyim![]()
aman ne guzel yaa benim sevgilim benden 1 yas kucuk. bana gore citir sayilir ama bahsettigin gibi gobegi var ufff(( ben citir duruyorum onun yaninda
yas olarak o goruntu olarak ben citir
Ben hep benden büyüklerle çıkıyorum ya,hiç küçüğüm olmadı.Vallahi en son allah allah alsam mı dediğim herifin yakışıklılıkla ilgisi yoktu. Göbekli, tombişciiik, saçlı sakallı ama tatlı ve çok çok zeki. Vallahi kendini sevdirdi bir şekilde. Benden büyük duruyordu ama 1 yaş küçük de çıktı. Almadım ama şimdi lan alsa mıydım diye bir durup düşündümÇıtırı kaçırdık mı acep
![]()
Ben hep benden büyüklerle çıkıyorum ya,hiç küçüğüm olmadı.![]()