• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas evlenmek için geç bir yaş mi sizce

Nefes aldigin surece evlenebilirsin . Evliligin yasi ne 25 , bu ne 35 ne de 45 yastir. Onemli olan kaliteli ve mutlu olacagin bir evlilik yapmandir.

Istesem evlenirim ama ben de cok useniyorum.:KK53:

images
evet o usengeclik zor. sabah kalk ise git gel ogleden sonra uykunu al. sonra yemek haxirlqyip yemek yarim saat. tv izle kitap oku muzik dinle gez istedigni yap. evli olunca hem kocaya hem eve hem kendine.. zor yahu

evet o usengeclik zor. sabah kalk ise git gel ogleden sonra uykunu al. sonra yemek haxirlqyip yemek yarim saat. tv izle kitap oku muzik dinle gez istedigni yap. evli olunca hem kocaya hem eve hem kendine.. zor yahu
Zaten evlenenlerde pek memnun değil bence dimiiiiii :))))))

Evlenmek kadar kolay bir sey yok . Ortalik evlenme programlari dolu. En kotu oraya cikarsin. Bunu bu kadar kafaya takmak niye.

Olmadi MissCherryBlossom MissCherryBlossom ile en son oraya gidicez ama bu ara useniyorum. :KK70:

Evlenmek kadar kolay bir sey yok . Ortalik evlenme programlari dolu. En kotu oraya cikarsin. Bunu bu kadar kafaya takmak niye.

Olmadi MissCherryBlossom MissCherryBlossom ile en son oraya gidicez ama bu ara useniyorum. :KK70:

Yok be etraf herif dolu. Programa insan neden çıkar anlamıyorum , herkese bir kulp taka taka bu yıl 20 herife yüz vermemişimdir :P İlle evlenmek isteyen mutlaka evlenir bence. Zor olan içine sinen birini bulmak.

28 yasindayim meslegimde var ama me zaman adim atsam hep bir engel cikiyo anlamiyorum yani artik kendimde buyu falan oldugunu dusunmeye basladim psikolojim bozuldu resmen

Yok be etraf herif dolu. Programa insan neden çıkar anlamıyorum , herkese bir kulp taka taka bu yıl 20 herife yüz vermemişimdir :p İlle evlenmek isteyen mutlaka evlenir bence. Zor olan içine sinen birini bulmak.

Ortalik IQ su dusuk erkeklerle dolu. Hadi gireyim internete de bir kiz daha tavlayayim, gunu kurtarayim diyenler var. Koleksiyon yapiliyor ya ondan. Evli olsalar da bekar olsalar da bu degismiyor ne yazik ki. :KK12:
Ben cikicam canim , dunyaya acilicam ben.:KK70: Belki de Afrika'dan biriyle evlenicem kismetimi kapatma. :KK70:

Aynen yemek bulaşık temizlik ne uğraşıcam peahhgh :))

Ben de çıtır istiyorum. Göbekliii, kocamış herifi ben ne edeyim:KK50:

Ben de mi çıtır alsam ya aklıma girdiniz.:KK53:

Nefes aldigin surece evlenebilirsin . Evliligin yasi ne 25 , bu ne 35 ne de 45 yastir. Onemli olan kaliteli ve mutlu olacagin bir evlilik yapmandir.

Istesem evlenirim ama ben de cok useniyorum.:KK53:

images
Çıtır akını başlattım ama kızlar öyle 1 yaş falan olmaz en az 5 yaş olucel benim ki gibi :27: :70:

Ortalik IQ su dusuk erkeklerle dolu. Hadi gireyim internete de bir kiz daha tavlayayim, gunu kurtarayim diyenler var. Koleksiyon yapiliyor ya ondan. Evli olsalar da bekar olsalar da bu degismiyor ne yazik ki. :KK12:
Ben cikicam canim , dunyaya acilicam ben.:KK70: Belki de Afrika'dan biriyle evlenicem kismetimi kapatma. :KK70:

Ayhhg ben Avrupa'ya açıldım da ne oldu? En öküz markayı burda da buldum çıkardım:63::KK12::63::KK12:
Zinci ben be yapayım:oops:

29 a ramak kala evlendim:KK53: ogretmenim , camiamda inanılmaz bir baskı var, durum böyle olunca bekarken insanın canı ne kadar takmak istemese de sıkılıyor. Eşim özel sektörde başka bir işte, bizde bu konuların lafı bile geçmez diyor mesela. Sizdeki durum da umarım benimki gibi değildir.
30 yaş geç değil, hiçbir yaş geç değil ama şimdiki aklım olsa ilk çocuk için hiç beklemezdim. Benim için geç olan o oldu

29 a ramak kala evlendim:KK53: ogretmenim , camiamda inanılmaz bir baskı var, durum böyle olunca bekarken insanın canı ne kadar takmak istemese de sıkılıyor. Eşim özel sektörde başka bir işte, bizde bu konuların lafı bile geçmez diyor mesela. Sizdeki durum da umarım benimki gibi değildir.
30 yaş geç değil, hiçbir yaş geç değil ama şimdiki aklım olsa ilk çocuk için hiç beklemezdim. Benim için geç olan o oldu[/QU
Ben çok güzel bir universiteside araştirma görevlisiyim bizde de çok baskı var

Back
X