• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas evlenmek için geç bir yaş mi sizce

Hiç de geç değil..

18ken babam 22den önce evlilik yok derdi.
20 civarı 25den önce evlilik yok demeye başladı.
25 olunca 27 sonrasi evlilik için uygun dedi.
26 olunca bi torun göremedik hala yazık bu kızın evlenmeye niyeti yok dedi..
Sen demedim mi 27 sonrası diye dedim eee ben onu senin için demedim dedi:)

Kısacası bu yaş konusu çoook kişisel bir durum. Kısmet işi. Hiç takmayın etrafı.
İlahi baban :D

bence değil; hiç olmazsa ayakların yere basar; bayramlık vs isteme triplerine girmezsin

istediğini net bilir; açıkça söyler; gider alırsın

bu arada evlenme zorunluluğu da yok yani; yaşı da yok

görümcem 37 yaşında evlendi; diğeri 38 yaşında halen bekar

30 dan sonra evlenen bir çok arkadaşım var

tabii bu kişilerin işleri, ortamları vs de var

Anlamadigim su; gec ise evlenmeyecek misiniz? Evlilik zaten cok zor. Misal benimki. Yasla ilgisi yok.

Herkes bir secicilikten bahsetmiş. Seçici olmaktan korkmayın. Seçici olmak iyidir. Aptal aşık olup her şeyi kör gözle kabullenmektense, seçici olur en doğrusunu secerim daha iyi. Çocuk konusunun da tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum. 18 yaşında evlenen kadının çocuğu olmayabilirken, 40 yaşında doğum yapan olabiliyor. Hiçbir şeyin garantisi yok. En iyisini istemekten vazgecmeyin. 20 yaşında evlenmeyi kabul edeceğim tiplere dönüp bakıyorum da, şimdi suratlarina bile tukurmem.:KK70:

geç kaldın deseler depresyona mı giricen ?
kimine göre geç kimine göre erken yaşın .

Geç bir yaş elbette. Çünkü yaşıt erkeklerin çoğu evli. Artık aday sayısı tek tük neredeyse. 26-27-28 evlenmek için en ideal, en güzel yaşlar. Herşey zamanında güzel.

Eğer evlenilecekse çok geç kalınmaması gerekiyor. Ama tabi bu durum kişinin kendi tercihinde olmuyor. Kişi evlenmeyi çok istiyordur ama kaderinde evlilik yoktur mesela.

Gerçi evlilik olsa nolacak sanki. Evlenenler boşanıyor.

Gec erken herseyin vakti zamani gelince kısmet diye dusunuyorum

Fakat bi ornek vericem sadece

Teyzem 33yasinda evlendi
Suan cocuk buyutuyo yası 44
10 yasinda ve 7yasida 2oglu var ve onlarin yaramazliklarina sabredemiyo cunki yası ilerledi insanin kafasi kaldirmiyo
Eltileri ondan kucuk yada ayni yasta
Hepsi cocugunu buyutup lise ,univ. Cagina getirmis rahatlar
Teyzem hic birine ayak uyduramiyo
Cocuklar var
Okul saatleri,odevleri,yaramazliklari vs vs
Hersey yasinda guzel yani
Cok erken evlilikde iyi degil cok gecde

Eger kafanizda evlilik varsa, yani evlenmek isriyosaniz ozellikle cocuk sahibi olmak istiyorsaniz zamani gec kalmayin derin.

niye evde kalasın ya 60 yaşında bile evleniyorlar, okumak kariyerdi derken 4o yaşında doğuranda var

Ruh ikizin ne zaman karşınıza çıkarsa inşallah çıkartsın Rabbim sana amin , İşte ozaman hem doğru zamanı ve kararını vermezsen artık fırsatı o vakit kaçırmış olursunuz , hayırlısı canım

30 biterken evlendim. 34 şuan 2 çocuğum var..
Geç değil

Gec erken herseyin vakti zamani gelince kısmet diye dusunuyorum

Fakat bi ornek vericem sadece

Teyzem 33yasinda evlendi
Suan cocuk buyutuyo yası 44
10 yasinda ve 7yasida 2oglu var ve onlarin yaramazliklarina sabredemiyo cunki yası ilerledi insanin kafasi kaldirmiyo
Eltileri ondan kucuk yada ayni yasta
Hepsi cocugunu buyutup lise ,univ. Cagina getirmis rahatlar
Teyzem hic birine ayak uyduramiyo
Cocuklar var
Okul saatleri,odevleri,yaramazliklari vs vs
Hersey yasinda guzel yani
Cok erken evlilikde iyi degil cok gecde

Eger kafanizda evlilik varsa, yani evlenmek isriyosaniz ozellikle cocuk sahibi olmak istiyorsaniz zamani gec kalmayin derin.

İyi de artık zaten erken evlenenler de geç çocuk yapıyor ki

34 yaşında doğurmuş 25 yaşında evlenenler de öyle doğuruyor
ben 26 yaşımda evlendim herkes çok erken evleniyorsun dedi 30 yaşımda doğurdum

eskidenmiş o 20 yaşında doğur 40 yaşında nine ol

İyi de artık zaten erken evlenenler de geç çocuk yapıyor ki

34 yaşında doğurmuş 25 yaşında evlenenler de öyle doğuruyor
ben 26 yaşımda evlendim herkes çok erken evleniyorsun dedi 30 yaşımda doğurdum

eskidenmiş o 20 yaşında doğur 40 yaşında nine ol
O da sizin fikriniz.

mutlu olmanin yaşı yokki.. 22-23 te evlenir, erken yas ideal gorunur ama hayati zehrolur.. 30da evlenir, millet gec der ama huzuru bulur.. onemli olan evli olmak degil, mutlu bi evlilik yasamak.. bunun da yas ile ilgisi yok..

Bu zamanda geç sayılmıyor mantıklı kararlar vermek için doğru bir yaş

çok erken evlendim 22 yaşındayken genç anne oldum şuan 25 yaşındayım 3 yaşında çocuğum var

büyük sorumluluk

Back
X