• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas evlenmek için geç bir yaş mi sizce

Assssssla geç değil, ben de 30da evlendim. Kafama yatan, içime sinen, sevdiğim, saygı duyduğum, bana saygı duyan, sevgisinden emin olduğum, kendisiyle gurur duyabileceğim adam karşıma çıkmamış olsa 40 da olsam evlenmezdim. Günümüzde özellikle çalışan bayanlar için "evde kalmak" diye bir şey yok bence ayrıca. Bırakın millet ne derse desin, mutlu bekarlık mutsuz evliliği her zaman döver :KK11:

ben sevınmelımıyım suan :-) 27 yım (ben 27de kadım herkese oyle dıyorum 29un basamaklarını gorebılıyorum) gızlı alenı evlenmek ıstıyorum gecen arkadasım allah herkese nasıp etsın daha ıyılerını hayırlı esı dedı bır amın dedım ki ben olsam kendımı ayıplardım gercı ayıpladım da:KK48: butun herkes anladı en cok bana nasıp etsın demek ıstedıgımı :)) ıstemsız oldu cok coskulu bır ortamdı :) bence gec kalmadık canım o beyaz atlı gelemedı:KK50: yayan da olur ama

Geç değil. Eskidendi o. Artık kadınlar evlilik değil, okuma, kariyer yapma peşinde. Yaş da haliyle 30 civarını buluyor. Erken evliliğin özenilecek bir yanı yok.

33 yaşım bakarım gayet mutluyum tabi zor yönleri var ama güzel şeylerde var

Aslında evliliğin yaşı yok...
biz bayanlar biyolojik açıdan korkular yaşıyoruz zaman geçtikçe. ..
ama önemli olan huzurlu bir yuvada evlada sahip olmak...
ben çok problemli ailelerin çocuklarıyla arkadaşlık kurmustum. ..
yıpranmış küçücük omuzlarinda koca yükleri olan buruk gözler vardı gördüğüm. ...
bence önemli olan huzurlu bir yuva kurmak....
boy boy cocuklarinizda olsa erken yaşta evlendiyseniz huzurunuzda yoksa asıl geç kalınan çocuklar için oluyor onların ruh hali için geç kalınmış oluyor. ...

Ben 30 da evlendim , üstelik hiç aklımda yokken , arkadaşlarımın çoğu bekar ve yaşımız da 37 oldu bu arada herkes evlenmek zorunda değil evlense de erken evlenmek sorunda değil, karşınıza çıkan Ada'ma göre şekillenecek bir düşünce bence

Ben 30 da evlendim , üstelik hiç aklımda yokken , arkadaşlarımın çoğu bekar ve yaşımız da 37 oldu bu arada herkes evlenmek zorunda değil evlense de erken evlenmek sorunda değil, karşınıza çıkan Ada'ma göre şekillenecek bir düşünce bence
evet aynen size katılıyorum. ..
evlilik tek başına kurulacak bişey değil. ..
tamamen karşımıza çıkan insanla alakalı. ..yoksa hadi 30 oldum karşıma kim çıksa artık evlenmeliyim dersek asıl o zaman geç kalmış olacağız. ..

Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)
30 umda evlendım, 30 um hala ve hamıleyım, Allah nasıp ederse 31 ınde bebegımı elıme alacagım. geç degıl hatta tam ıdeal yas dıyebılırım..

Çocuk istiyorsanız menopozdan önce herhangi bir zaman olabilir.

geç değil ama zamanı. özellikle çocuk sahibi olmak istiyorsan. gittikçe bazı şeyler zorlaşıyor malesef.

Ahhh ahhh keşke bende bu yaşlarda evlensenymisim. Erken evliliğe HAYİRRRRRRR :KK12:

Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)

kısmet olmuş onlar evlenmiş,demekki size daha nasip değilmiş.İş güç sahibi bir insansınız yarın bir gün elbet hayırlı bir kısmet çıkar sizde evlenirsiniz işiniz var çevreniz birazdaha geniş bu durumda. acele edipte saçma sapan bir tercih yapmayın allah korusun bunu düşünerek.Allah hayırlı bir kişi çıkarsın karşınıza

Evlılıgın zamanı yoktur bence..

hayır geç değil. kısmetin ne zaman karşına çıkacağı hiç belli olmaz :=)

Ben 27 yasindayim özelikle son iki yildir üzerimde sürekli bir baski. Evlenme zamanin gelmedi, evlen artik, ne zaman senin dügününe gelicek, bla bla bla... Evlenmek icin evlenecek biri degilim...Kullaklarini tikamak zorundasin, birde hayatinda biri yokmus. Yani ne yapalim boynumuza tabelami asalim? BAzi insanlar özelikle üstüne vazife olmayanlar cok sinir bozucu olabiliyor

DeğerlendirinGeçe kalmayın.Neler vermezdim 20li yaşlarda olmak için.Her taraf yaşıtım erkek kaynıyordu.Şimdi öyle mi?30dan sonra zaman çabuk geçiyor.Erkeklerin çoğu evlenmiş yada birini bulmuş oluyor..
35 ten sonra hamilelik riskli.Hatta hamile kalmak zor...30 yoktum boşandım şimdi 37 oldum.Ama değerlendirmeye rağmen olmuyorsa susup oturmaktan başka birşey yapılmaz..O zaman yalnız ve güçlü oluruz:)

Back
X