Selam herkese.
Yazilanlari okudum.arastiracagim bahsedilenleri.
Ama bende olusan genel kani:
1)hic bir sey kullanmayan,gerek duymayan,yuzu temiz tutup gunes kremi ve nemlendirici kullanan kisiler var.
2)bir de cildi sorunlu olan,olmasa da bakimi seven veya dogru oldugunu dusunen kesim var.
Iki tarafa da tamamen saygim var ve keske bu kadar kozmetik cilginligi olmasa biz de ugrasmasak ikilemlere dusmesek.
Konuyu actigimda da soyledim.her duydugumu gidip almaktan kirkuyorum hatta daha cok bitkisel yaglar urunler kulmanmaya calisiyorum ama yanlissa sinra uzulmek veya keske sunu kullansaydim demek istemiyorum da.
Aldigim bir kac not var,umarim tum konuyu okumayanlara da yardimci olur.
*her seyin basi saglik.bu konuda da aslolan saglikli beslenme spor bol su icme duzenli bir hayat ve sigara icmeme...
Yuzde yuz uygulayamasakta su cumleyi severim.
Yemedigin seyi surmeyeceksin de.***
*agir makyaji sadece dugunde yapiyorum.yapmayin da diyemem ama kaliteli urunler de onemli.hatta genclik tecrubemdir.kaliteli aldigin urunu daha rahat ama daha verimli kullaniyorsun ve o parayi cikariyor zaten.
*herkesten anladigim 50 faktor gunes kremi her gun kulmanilmali..
*bu konuya ilgisiz kisiler bile en azindan yuzu temiz tutmak gunes kremi kullanmak peeling maske kullanmak mutfaktaki urunleri (bal yumurta aloe vera elma kabugu elma sirkesi kahve telvesi cay) eylenlerini yapiyorlar...ki bence en guzeli.
*arada bir guzellik merkezlerine cilt bakimina da gidenler var bend e 6 ayda bir gidiyorum.
Bitkisel yaglari seviyorum.hindistan cevizini sacima yuzume kullaniyorum.simdi sacima argani arastiracagim.bu arada baya zamandir yagin icine bemiks evigen bepanten katarak sacima suruyorum haftada bir
*kk de marka urunleri hep sorulur yazilir falan o yuzden bu baslikta da bahsediyoruz yanlisim varsa uyarin.
Gectigimiz 10 sayfada bahsedilen iyi urunlerin kiehls darphin estee lauder clinique sebamed avene de oldugunu anliyorum tabi ki cilt sorununa gore degisecektir o yuzden arastiracagim yine.
*bu arada aluminyjm icermedigi icin sebamed rollon kullandim ama begenmedim normalde bile kokmazken bunu surunce degisik oluyordu...memnun oldgunuz aluminyumsuz varsa oneri beklerim.
*sacim ince yagli ve sari boyali.yine sls paraben icermeyen memnun oldugunuz urun varsa oneri beklerim.
*1 senedir kuafore boyatmiyorum sacimi.deneye deneye aradigim rengi evde buldum.diger boyalara gore kimyasali daha az olan bir kac marka denedim.en son memnun kaldigim urunu de merak eden varsa yazarim simdi unuttum adini.
*hee bu da sorumdur kahverengi guzel bir rimel de ariyorum onerisi olan varsa
30 lu yaslarin bakimini,nelerden ne amacla fayda gordugunuzu bu baslikta konusmaya devam edelim.
Herkese tesekkur ederim❤
Lancome hypnose drama rimel oldukca basarili. Gecen sene 2 tane almistim suan bitmek uzere yine alacağım.
Bendeki siyah zannedersem kahverengisi de vardır?
Kutu icerisinde satılıyor icinde temizleme solusyonu ve goz kalemide var ama hic kullanmadim goze bilmedigim seyleri surmek istemiyorum solusyon vs.
Bu arada sac bakımında kullandigin ampuller güzel..
Aralarinda zeytinyagi göremedim yine de uyarmak istedim
Baskalari da bilgi sahibi olsun.
Zeytinyağı boyali saçlarda bakım icin kullanilmamali .
Zeytinyağı asidik bir yağdır ve boyali saçta nötr etkisi yaratarak boyali saca hicbir fayda vermez ve kurutur..
Ama dogal boya ve islem gormemis saclarda kullanilabilir..
Saçınızı uzatacak hicbir yağ,serum,maske yoktur
Saclar ayda 1 cm uzar,biraz şanslı iseniz 1,5 cm uzayabilir.
Ulkemizde saçı ayda 3 cm 7 cm uzatan diye piyasaya sürülen hicbir ürüne itibar etmeyin. Saclarina her ay dip boyası uygulayan kisiler bunu daha iyi bilir bir sonraki ay,1 cm kadar bir sac çıkmıştır dipten.
Işlem görmüş saçlarin ozellikle sari,platin sarısı,ve sarinin diger her tonu,yani açıcı uygulanmis saclarin yumusak olmasi biraz zordur.
Kesinlikle profosyonel ürünler kullanilmasi gerekir çünkü meşakkatli bir sac tipi.
Matrix in bir şampuanı var total results the re bond
1 ,2,3 numaralari var üzerinde. Sampuan sac kremi ve maske. Maske haftada 1 uygulaniyir. Kuaför ürünü ben cok cok iyi randiman aldim
Loreal in yine boyle sari siseli bir sampuani vardi benim sacimi kaskati etmisti ama belki baskasina yarar
Shawarcope bonacure onarim serisi kirmizi beyazda guzel bir üründür. Ancak cok eski sistem bir urun oldugu icin yerine cok daha iyileri geldi onu uzun sure kullandım ama matrix daha daha guzel.
Bunlar benim tecrübelerim. Devam edelim bu sayfa cok iyi oldu arkadaslar