Doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kalmıştım yenidenmi başlasam?
Sadece 1 ay kullanabildim delirecektim.Bırakınca hamile kalıcada doktor yaramış demişti.Yumurtalık kistim hala duruyor bu arada...Bence hapa başlayıp düzenini hiç bozma. Hormonların dengesi bozulmasın...
Hoşgeldin aramıza vereliniortakBenimde bebeğimi kaybedeli bir yıl oldu.Prolaktinini düşürmek için stres yapmaman gerekiyor benimde 27 olmuştu.Şifalı bitkilerden faydalanabilirsin.bende varım kılzar 30 bitti bu hafta 31 olcamm inşş...ilk bebeğimi kaybettim üzüntü stres derken birbuçuk yıl oldu daha bebek yokk...prolaktinim 34 tam sınırdoktor engeldeğil dio amabenm inanın doktorabile inancım kalmadı...napıcamı bilmiorumm...sizlerde durum nedirr tam okuyamadım mesajlarınızı ...
Ben 7 ay denemeye korkmuştum.
Hoşgeldin aramıza vereliniortakBenimde bebeğimi kaybedeli bir yıl oldu.Prolaktinini düşürmek için stres yapmaman gerekiyor benimde 27 olmuştu.Şifalı bitkilerden faydalanabilirsin.
slm arkadaşlar bende 34 yaşindayım 2008 temmuz 26 sında evlendim 2008aralıkta kimyasal düşük yaşadım doktora gittim hiçbirşey cıkmadı düşük için rubella gecirmişim kızmıkcık yani degerler normala döndü o zamndan bu zamana 6 ay korunmakla gecti bu sürekli degi ama aralıklı olarak midemden dolayı son korundum gecen ayda iltihap cıktı ondan dolayı bu ay biraz daha ii calişma yaptık ve yapmaya devam hamile kalana kadar allahımın nasip ederse olcak biraz uzun oldu degilmiteşekürler canımvereliniortakbenmde ilk zamanlar 20 lerdeydi ama zaman geçtikçeyükseldi..hangi bitkiyi kullandınsen hayıttohumunu duydum hormon dengeleyici olarak ama güvenemiorum korkuvar içimde ya dahaçok ykselirse die....
Daha önce açılan topic'e 6 aydır katılım olmamış o yüzden yeniden açtım.Katılım çoğunluğu nerdeyse orda oluruz gizemxyerimsenibenHoşgeldin...merhaba kızlar aynı isimle açılmış interfilite/kısırlık bölümünde bir topicimiz var.orda 30 yaş üstü bir çok arkadaşımız var hamile kalamayan.yani tek siz değilsiniz.Bu arada ben de 34 yaşındayım hiç hamile kalamasım.Allah nasip ederse olur inanıyorum siz de inanın.
teşekürler canımvereliniortakbenmde ilk zamanlar 20 lerdeydi ama zaman geçtikçeyükseldi..hangi bitkiyi kullandınsen hayıttohumunu duydum hormon dengeleyici olarak ama güvenemiorum korkuvar içimde ya dahaçok ykselirse die....
Bekleme zaten :1no2:ben hata ettim.ayy ben okadar uzun bekleyemem yaa bilmiyorumkismile
Merhaba
Ben 31 yaşındayım, gerçi biz hala korunuyoruz bi türlü başlayamadık tam bu ay başlayalım diyoruz bişeyler çıkıyor şuan rahatsızlığımdan dolayı 30 günlük antibiyotik tedavim var gene beklemeye aldık bebişi
umarım hepimiz fazla beklemeden alırız bebişlerimizi hayırlısı ile
slm arkadaşlar bende 34 yaşindayım 2008 temmuz 26 sında evlendim 2008aralıkta kimyasal düşük yaşadım doktora gittim hiçbirşey cıkmadı düşük için rubella gecirmişim kızmıkcık yani degerler normala döndü o zamndan bu zamana 6 ay korunmakla gecti bu sürekli degi ama aralıklı olarak midemden dolayı son korundum gecen ayda iltihap cıktı ondan dolayı bu ay biraz daha ii calişma yaptık ve yapmaya devam hamile kalana kadar allahımın nasip ederse olcak biraz uzun oldu degilmi[/QUOT İnşallah çabalarımızın karşılığını alırız kızlar hepimiz göbekleri şişiririz.hihoyyyt
Geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun ama yinede fazla uzatma derim hoşgeldin aramıza...
slm canım bu arada topigin hayırlı olsun ugur getirir inşallah hepimizeslm arkadaşlar bende 34 yaşindayım 2008 temmuz 26 sında evlendim 2008aralıkta kimyasal düşük yaşadım doktora gittim hiçbirşey cıkmadı düşük için rubella gecirmişim kızmıkcık yani degerler normala döndü o zamndan bu zamana 6 ay korunmakla gecti bu sürekli degi ama aralıklı olarak midemden dolayı son korundum gecen ayda iltihap cıktı ondan dolayı bu ay biraz daha ii calişma yaptık ve yapmaya devam hamile kalana kadar allahımın nasip ederse olcak biraz uzun oldu degilmi[/QUOT İnşallah çabalarımızın karşılığını alırız kızlar hepimiz göbekleri şişiririz.hihoyyyt
slm canım bu arada topigin hayırlı olsun ugur getirir inşallah hepimizeanlamadım ne demek bucanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?