30 Yaş ve üstü hamile kalmak için uğraşan arkadaşlar buraya...

merhaba arkadaşlar,gerçi kimse kalmamış ama,bende 32 yaşındayım prolaktinim yüksek çıktı bu ay dostınex e başladım,umarım hepimiz en kısa zamanda bebeişlerimizi kucağımıza alırız.

merhabalar ben de haziranda 30u dolduruyorum, bebekle ilgili bir gecmisim yok cunku henuz 3 aydır deniyoruz, yeni basladik sayilir, insallah nisan ayinda mujdeli haberler veririm:Saruboceq:

selam herkese
ben de nisanda 31 olcam
bi senedir falan korunmuyoruz ama gebelik hiç olmadı. hormonlar çok şükür normal çıktı, ama son muayenemde sol yumurtalığımda 3,5 cm.lik kist çıktı ve dr iki ay yasmin kullanmamı söledi, ikinci kutumun bitmesine 6 gün kaldı,sonra adetimin 5.günü bakıcaz bakalım kist gitmiş mi,inşallah gitmiştir..
dr eşimden spermiyogram istedi tedaviye başlayalım ama önce eşinin durumuna bakmam lazım dedi ama eşim yaza kadar da deneyelim olmazsa tedaviye başlarız dedi, test için ikna edemedim,malum erkekler bu konuda hassaslar
uzattım, özetle kistim gitmişse yeniden çalışmalara başlıcaz işte :)
inşallah kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız

Benimde 3.5 cm di kistim yasmin kullandım ama sadece 1 ay dayanabildim sıkıntılarına ve bıraktığım ay hamile kaldım.İnşallah seninde öyle olur...

sen bebeğini kaybetmişsin,çok üzüldüm..
inşallah çabucak hamile kalırsın ve kucağına alırsın bu kez..
senin kistin duruyor mu hala? ne kisti dedi dr?

sen bebeğini kaybetmişsin,çok üzüldüm..
inşallah çabucak hamile kalırsın ve kucağına alırsın bu kez..
senin kistin duruyor mu hala? ne kisti dedi dr?

Yumurtalık kistiydi galiba adetinle atıcaksın demişti.Kistime bu ay baktırıcam.Kistim gitmeden hamile kalmıştım hatta bebeğin kalbi durduğunda doplerde görmüştüm.Benim yüzümden kalbi durdu çok sıkıntım vardı inşallah bir daha olmaz ve kimseye olmaz.

neden senin yüzünden olsun canım ya,kendini suçlamamalısın! Allahın takdiri, yaşayacak ömrü yokmuş,hayırlısı...

slm bende 30yaşındayım kısmetse ikinciyi istiyorum baya bir zamandır.
1,5 yıl oldu kürtaj olalı yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum bebeğim gelişemedi kürtaj oldum ama parça bırakmışlar bidaha oldum 1,5 ay sonra yani 2 kürtaj .
allah büyük hepimizin yüzü gülsün inşallah

merhaba herkese.bende 33 yaşıma yeni girdim,3 yıl oldu evleneli,biz eşimle korunmayı temmuzdan sonra bıraktık.malum biraz para biriktirmemiz gerekti vede borçları odememiz gerekti.2.5 yıl kadar yasmin kullandım,temmuzda bıraktım,normalde adetlerim hep düzenlidir ve ağrısızdır.ilaç kullandığım için ilk aylarda bir hamilelik beklemiyordum tabi.eylülde ağrılı regl geçirdim ve sol tarafımda bişeyler hissettim batma gibi hemen doktora gittim sol yumurtalığımda kist vermış.2,70 cm çikolata kisti olabilr dedi,genera diye bir ilaç verdi bu güçlü bir ilaç dedi bir iki ay kullanacaksın takip edeceğiz dedi.neyse hamilelik isterken ilaca tekrar başlamak beni çok üzdü.çikolata kisti hakkındada iyi şeyler okumadım nette ne yazıkki.işte çikolata kisti ise ilaçla dahi küçülmezmiş hatta hamileliğe engel olduğunuda okudum.neyse 1 ay sonra kistim kontrol edildi çok hafif bir küçülme var dedi ama test yapalım dedi.2li bir test yaptı eğer çikolata kitiyse kan değerlerim çok yüksek çıkarmış dedi.test yapıldı değerlerim normal çıktı,diilmiş dedi.neyse 1 ay daha kullandım ilacı kistim 2 cm.e düşmüş,çikolata kisti gibi düşünelim dedi,bende e test normal çıktı diil demiştiniz dedim evet dedi içe kanamalı bir kist dedi.kafamı iyice karıştırdı.neyse sonra smear de aldırdım temiz çıktı çok şükür,sadece akıntı var biraz dedi 5 günlük antibiyotik verdi,sonrada korunmayı bırakın artık dedi,yumurtlaman güzel dedi myısa kadar size süre vericem dedi mayısa kadar hamilelik olmazsa geliceksin dedi.antibiyotiklerim bittikten 2 gün sonra korunmayı bıraktık.ben tabi mayısa kadar bşe beklemedim ama hamile kalmışım.en son 19 aralık regl tarihim.ve şuanda 10 haftalık hamileyim.demekki kistte olsa bu hamile kalmanıza sebep diilmiş kızlar.zaten netten araştırdığıma göre kisti olupta hamile kalan bayanların yorumlarına göre kist genelde çok küçülürmüş hatta bazen yok bile olabilirmiş.herşey allahtan anlayacağınız.allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.çok uzun oldu özür dilerim:)

benim kistim de kendi içine kanayan bir kist, ilacım bittiğinde gitmemiş olursa, çikolata kisti mi diye bakacak dr.,diildir inşallah. ben de araştırdım "corpus luteum kistleri" de kendi içine kanayabiliyor. önemli diil, öyledir de gitmiştir inşallah kistlerimiz..
bu arada tebrikler, maşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,darısı başımıza :)

çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…