30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Reikiyi de deniyebilirsin.
Ben de çok işe yaradı.
Bence hamur işlerini, makarna ve pilavı hayatımızdan çıkartalım.
hhaftada bir ödül olarak yiyebiliriz.
bunları azaltırsak bence işimiz kolaylaşır. :)

bır onerısı olan varmı? bence porsiyonlarımızı küçültelim,tuz,beyaz un,unla yapılmış yıyecekler,patates,pirinç,şeker,şekerle yapılan yemekler ve yağı hayatımızdan çıkartalım tamamdır bu iş derim.İstersenız diyet sayfasından dıyette beğenıp yapabılırız.her türlü öneriye ben açığım.

ben size mevsim salata öneririm.. akdeniz yeşillikleri, kıvırcık, kırmızı lahana (sirkeli limonlu), havuc olan salata bayılırım buna.
kaç gündür canım çekiyordu
üşengeçlikden yapmadım.

Ben 1 saat içinde oryantale başlıyorum madem.
kALKInca sebzeli omlet, bir bardak çay, biraz cevizli salça ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.
şimdilik bu kadar. :)

başla başla .. bende spora gıdıcem çarşambadan ıtıbaren üyeliğimi dondurmuştum tekrar başlayacağim.

Başbilgem hoş geldin konumuza.
Nedensizmiş SIKINTIN geçer inşallah.

bugun canım fena sıkılıyor, her yere yazasım var nasılsınız 30 yaş ve üzeri hatunlar

Şu anda öğle yemeği olarak TON BALIKLI SALATA yiyorum.
Kastı bir şey değil.
Canım başka bir şey istemedi. O yüzden bunu yiyorum.
Konumuza da uydu.
Ben diyete başladım.

ben size mevsim salata öneririm.. akdeniz yeşillikleri, kıvırcık, kırmızı lahana (sirkeli limonlu), havuc olan salata bayılırım buna.
kaç gündür canım çekiyordu
üşengeçlikden yapmadım.

bir tabak sebze yemeğinin yanında iyi gidebilir canım. :)

bir tabak sebze yemeğinin yanında iyi gidebilir canım. :)

ben bu salatayı sadece yemeği o kadar çok seviyorum kiii.......
zaten sebzeciyim.. sebzeyi çok severim. kurubakliyat ve kırmızı et ile pek aram yok. :26:
sizden artık güzel tarifler alır, her gün ne yiyeyim derdinden kurtulurum

Anladım canım bazen öyle oluyor insan.
inşallah geçer en yakın zamanda.
evet mevsımsel bir durum
saol canım, geçer geçer :) off bayılırım ton balıklı salataya
dıyetının devamı gelır ınsallah

azıcık derken o kaçar eğer kaçırmayacagına emınsen azıcık yıyebılırsın.akşamıda meyveyle falan geçiştirebilirsin.

Bende hafifletmek ile başlayacağım ogunlerimi. Pastadan bir catal yedim iki adette minik pizzalardan o kadar. Yemegi kendi menum ile yaptım. Corba ve et yenehu az da patates salatası. Aksama yoğurt ile biteceğim ve benim evin önündeki parkta 20 dk tempolu yürüyüş ve yatacam sonra. Acikmadan. Bu arada akşam sevgilim gelmisti balkona cik göreyim diye kirgindim çıkmadim telefona cvp vermedim israrla aradi telefonu kapattim. Sonra bana ayla dikmenin ilk ve son askim sen olacaksın sarkisinin bir kismini cekip yolla mis wassup tan. Bende ona zerrin ozerin .. beklenmedik bir anda ayrılık gelip catsa seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana sarkisini yollamistim bana ağlarken fotosunu çekip yollamis. İçim parçalandı herkesin içinde aglamamak için lavaboya zor kaçtım ((

Hangi sporu yapacaksın canım?

canım ben oturdugum yerdekı bır otelın spor salonu+spasına yıllık üye olmuştum.5 ayım var daha.

Hemen hemen tüm sporlar var.Birgün yüzme,birgün plates,bırgün zumba,bırgün aletli jımnastık diye düşünüyorum.Çünkü spor konusunda cabuk sıkılan bır tıpım boyle gayet ıyı oluyor.

olur tabi ki canım. :)
Salatayı sevmen de güzel.

ne yalan söyleyim ben buna çok özendim..

Ya benım hayatıma ne zmana bırısı gırecek off bıktım artık mıllete özenmekten.

Allah tadınızı bozmasın inşallah.

Spor konusunda salon konsepti beni cok kasiyor zaten bu ara maddi olarak kemer sıkma durumu var. Bir gün yürür bir gün evdeki bisikleti kullanirim diyorum. Yalnizim artik ve evde eskisi gibi sorumluluklarim yok. Eski esim 1 yil sehir dışında kalmisti onara 17 kg verdim tami tamina. Kk da diyet sitelerinde bu is daha kolay ama eski ortam ve arkadaslar yok o yuzden bir se kg larin bir kismi geri geldi ya yüzüm yok yeniden girmeye

burda yaparız bende yanlız yaşıyorum dıye o dönem meşgalem yoktu sıkıntıdan kayıt oldum vakit geçer diye hala devam edıyor üyeliğim işte.

iyi olur canım.
Ben de sıkılırım. beni hem eğlendiren hem de kilo verdiren bir şey olmalı.

ne yalan söyleyim ben buna çok özendim..

Ya benım hayatıma ne zmana bırısı gırecek off bıktım artık mıllete özenmekten.

Allah tadınızı bozmasın inşallah.
Allah razi olsun canım ama ne yazık ki tadimiz yok. Cok incitti beni ama onunla da onsuzda cok zor canım yanıyor cok.. allah sana da gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…