- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.041
sıkıcı bir gün nedenseEvet canım beraber yaparsak iyi olur.
sen neden sıkılıyorsun bugün hayırdır?
kzılarrr ne güzel ilerlemiş sohbetiniz ben maalesef ki uzak kalıyorum şu sıra:26:
turkazcım hoşbuldum.dilerim her birimiz adına güzel şeyler olur, yeni başlangıçlar.
tuğçecan hoşgeldin sen deaslında fazlasıyla kişisel gelişimle uğraşmış biriyim.
ama her güne de ben mutlu olacağım diye uyanamıyorsun maalesef.normalde oldukça enerjik ve neşe saçan biri
olmama rağmen zaman zaman muhtemel sorunlarla baş edemeyip bir çöküş evresi yaşıyorum.sonra yine toparlanıyorum tabi kalıcı
olmuyor asla.
nasıl bir diyet olacak peki? porsiyon mu ufaltcaz, klasik diyet yöntemleri mi deneyeceğiz.kalori hesabı mı yapacağız?
hareket de lazım aslında.ben biraz yürümek istiyorum ,bir kaç durak önce inmek gibi mesela, aklımda olan bir şey.
kzılarrr ne güzel ilerlemiş sohbetiniz ben maalesef ki uzak kalıyorum şu sıra:26:
turkazcım hoşbuldum.dilerim her birimiz adına güzel şeyler olur, yeni başlangıçlar.
tuğçecan hoşgeldin sen deaslında fazlasıyla kişisel gelişimle uğraşmış biriyim.
ama her güne de ben mutlu olacağım diye uyanamıyorsun maalesef.normalde oldukça enerjik ve neşe saçan biri
olmama rağmen zaman zaman muhtemel sorunlarla baş edemeyip bir çöküş evresi yaşıyorum.sonra yine toparlanıyorum tabi kalıcı
olmuyor asla.
nasıl bir diyet olacak peki? porsiyon mu ufaltcaz, klasik diyet yöntemleri mi deneyeceğiz.kalori hesabı mı yapacağız?
hareket de lazım aslında.ben biraz yürümek istiyorum ,bir kaç durak önce inmek gibi mesela, aklımda olan bir şey.
sıkıcı bir gün nedense
bir sebebi yok
Ben 1 saat içinde oryantale başlıyorum madem.
kALKInca sebzeli omlet, bir bardak çay, biraz cevizli salça ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.
şimdilik bu kadar. :)
başla başla .. bende spora gıdıcem çarşambadan ıtıbaren üyeliğimi dondurmuştum tekrar başlayacağim.
bugun canım fena sıkılıyor, her yere yazasım varnasılsınız 30 yaş ve üzeri hatunlar
ben size mevsim salata öneririm.. akdeniz yeşillikleri, kıvırcık, kırmızı lahana (sirkeli limonlu), havuc olan salata bayılırım buna.
kaç gündür canım çekiyordu
üşengeçlikden yapmadım.
Başbilgem hoş geldin konumuza.
Nedensizmiş SIKINTINgeçer inşallah.
Şu anda öğle yemeği olarak TON BALIKLI SALATA yiyorum.
Kastı bir şey değil.
Canım başka bir şey istemedi. O yüzden bunu yiyorum.
Konumuza da uydu.
Ben diyete başladım.
bir tabak sebze yemeğinin yanında iyi gidebilir canım. :)
evet mevsımsel bir durumAnladım canım bazen öyle oluyor insan.
inşallah geçer en yakın zamanda.
saol canım, geçer geçer :) off bayılırım ton balıklı salatayaBaşbilgem hoş geldin konumuza.
Nedensizmiş SIKINTINgeçer inşallah.
Şu anda öğle yemeği olarak TON BALIKLI SALATA yiyorum.
Kastı bir şey değil.
Canım başka bir şey istemedi. O yüzden bunu yiyorum.
Konumuza da uydu.
Ben diyete başladım.
azıcık derken o kaçar eğer kaçırmayacagına emınsen azıcık yıyebılırsın.akşamıda meyveyle falan geçiştirebilirsin.
Hangi sporu yapacaksın canım?
ben bu salatayı sadece yemeği o kadar çok seviyorum kiii.......
zaten sebzeciyim.. sebzeyi çok severim. kurubakliyat ve kırmızı et ile pek aram yok. :26:
sizden artık güzel tarifler alır, her gün ne yiyeyim derdinden kurtulurum
Bende hafifletmek ile başlayacağım ogunlerimi. Pastadan bir catal yedim iki adette minik pizzalardan o kadar. Yemegi kendi menum ile yaptım. Corba ve et yenehu az da patates salatası. Aksama yoğurt ile biteceğim ve benim evin önündeki parkta 20 dk tempolu yürüyüş ve yatacam sonra. Acikmadan. Bu arada akşam sevgilim gelmisti balkona cik göreyim diye kirgindim çıkmadim telefona cvp vermedim israrla aradi telefonu kapattim. Sonra bana ayla dikmenin ilk ve son askim sen olacaksın sarkisinin bir kismini cekip yolla mis wassup tan. Bende ona zerrin ozerin .. beklenmedik bir anda ayrılık gelip catsa seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana sarkisini yollamistim bana ağlarken fotosunu çekip yollamis. İçim parçalandı herkesin içinde aglamamak için lavaboya zor kaçtım((
Spor konusunda salon konsepti beni cok kasiyor zaten bu ara maddi olarak kemer sıkma durumu var. Bir gün yürür bir gün evdeki bisikleti kullanirim diyorum. Yalnizim artik ve evde eskisi gibi sorumluluklarim yok. Eski esim 1 yil sehir dışında kalmisti onara 17 kg verdim tami tamina. Kk da diyet sitelerinde bu is daha kolay ama eski ortam ve arkadaslar yok o yuzden bir se kg larin bir kismi geri geldi ya yüzüm yok yeniden girmeye
canım ben oturdugum yerdekı bır otelın spor salonu+spasına yıllık üye olmuştum.5 ayım var daha.
Hemen hemen tüm sporlar var.Birgün yüzme,birgün plates,bırgün zumba,bırgün aletli jımnastık diye düşünüyorum.Çünkü spor konusunda cabuk sıkılan bır tıpım boyle gayet ıyı oluyor.
Allah razi olsun canım ama ne yazık ki tadimiz yok. Cok incitti beni ama onunla da onsuzda cok zor canım yanıyor cok.. allah sana da gönlüne göre versin.ne yalan söyleyim ben buna çok özendim..
Ya benım hayatıma ne zmana bırısı gırecek off bıktım artık mıllete özenmekten.
Allah tadınızı bozmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?