- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.061
Allah razi olsun canım ama ne yazık ki tadimiz yok. Cok incitti beni ama onunla da onsuzda cok zor canım yanıyor cok.. allah sana da gönlüne göre versin.
En mantıklisini yapmissin ama o salona git giyin sporunu yap sonra dus al giyin eve giy vs cok kasiyor beni ama arkadaş varsa o başka. Simdi Kiminle sin ailen ile mi ?burda yaparız bende yanlız yaşıyorum dıye o dönem meşgalem yoktu sıkıntıdan kayıt oldum vakit geçer diye hala devam edıyor üyeliğim işte.
Bana zaman ayıracagi yerde ne zaman annesi ve ailesinden zamab kalsa o zaman görüşüyoruz. Değer veren erkek zaman yaratir buda beni cok incitti karsiliginda bende onun canini yakiyorum ayrıldık diyorum cok üzülüyor bende üzülüyorum. Yeni bosandim cok korkuyorum yeniden aci çekmeye. . Ona ben yeni bir iliskiye hazır değilim desemde sen bu ilişkiye geç bile kalmıssin dedi yahayırdır nedenki? desem özel değilse tabi.
En mantıklisini yapmissin ama o salona git giyin sporunu yap sonra dus al giyin eve giy vs cok kasiyor beni ama arkadaş varsa o başka. Simdi Kiminle sin ailen ile mi ?
Bana zaman ayıracagi yerde ne zaman annesi ve ailesinden zamab kalsa o zaman görüşüyoruz. Değer veren erkek zaman yaratir buda beni cok incitti karsiliginda bende onun canini yakiyorum ayrıldık diyorum cok üzülüyor bende üzülüyorum. Yeni bosandim cok korkuyorum yeniden aci çekmeye. . Ona ben yeni bir iliskiye hazır değilim desemde sen bu ilişkiye geç bile kalmıssin dedi ya
Bilemiyorum. Tuhaf birsey. Anlayamıyorum.
gene aynı sekılde yanlızım ama şimdi cok fazla uğrascak seyım var dersler vs gibi.
Hyırlısı olsun ama ben eskıden boyle bırısı ıle bir ilişki yaşamış bırısı olarak eminmisin derim? sebebi sen onunla değil ailesiyle yaşıyormuş gibi oluyorsun ılıskıyı bırde aılesı senı desteklemıyorsa ışte o zaman iş kabusa dönüyor.senle görüşeceği tüm zamanlarda engeller ,başka ısler cıkarıyorlar erkekte bunlarla bır güzel ilgileniyor senı ıkıncı planda görüyor.7.ci yılda sırf buyuzden sen asalaksın deyıp btirdim yapamam ben boyle bırısıyle bır daha oyuzden boyle bır tiple asla diyorum.iyi düşün canını yakmak kendı canınıda bellı bır süre sonra yakacak.sırf ona degıl kendıne aslında sen ezıyet cektırıyorsun.
süperrr
DANS etmeye başladım. ter içinde kaldım valla :)
Supersin Tebrikler. Aynen devam. Aksama bende yada sabaha bende yazacam ne yaptığımi.
Canım kesinlikle emin değilim zaten sorun da bu ya. Gerçi son bir haftadir bunu yapıyor daha önce böyle değildi. Lanet olsun ya sevildigini bilen insan bunu neden yapıyor ki anlamıyorum. Ayni seyi 5 yıllık evliligimde yaşadım eski kaynanam beni asla kabullenmedi kadın nokahimiza bile gelmedi düşünün. Ogluna hastayım demis. Ablamin rahmetli kaynanası kanser hastası olduğu halde kolunda serum yüzünde maske ile geldi. Bahanesi ne bak haspa kaynananin. Simdi bu kadından da korkuyorum çocuk benden 5 yaş küçük ve hic evlenmemis. Kesin is ciddiye binince ariza cikaracak ve ben ve daha da önemlisi sevgilim o cok kıymetli anasina karşı durabiliri bakalim asil sorun bu..
biraz yordu şuan. uzun süredir hareketsiz olduğum için herhalde. :)
kötükediserafettin selam canım
işine karışmak gibi olmasın ama yalnış anlamadıysam yeni boşanmışsın.
ben açıkcası boşanan birisi olarak, ruhun dinlenmeye kendi ile kalmaya ihtiyacının olduğunu düşünüyorum.
bide eski eşin ile aile problemi yaşamışken,yine ailesi için problem yaşadığın birlikteliği kaldırabilecek misin?
bu çok önemli.:26:
kesın ondan pes etmek yok daha yenı başlıyoruz.
yok canım pes etmek.
çok yorulunca 1 dk mola verip tekrar başlıyorum. :)
tuğçem çok yüklenme..
çok acır sonra her yerin.
her gün yap, zamanı azar azar arttır en sağlıklısı, yoksa kas ağrısı çekersin.
uğur koşarın kıtapları güzelmi sizce? bıkaç kıtabını beğendımde alıp okusammı bılemedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?