30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

burda yaparız bende yanlız yaşıyorum dıye o dönem meşgalem yoktu sıkıntıdan kayıt oldum vakit geçer diye hala devam edıyor üyeliğim işte.
En mantıklisini yapmissin ama o salona git giyin sporunu yap sonra dus al giyin eve giy vs cok kasiyor beni ama arkadaş varsa o başka. Simdi Kiminle sin ailen ile mi ?
hayırdır nedenki? desem özel değilse tabi.
Bana zaman ayıracagi yerde ne zaman annesi ve ailesinden zamab kalsa o zaman görüşüyoruz. Değer veren erkek zaman yaratir buda beni cok incitti karsiliginda bende onun canini yakiyorum ayrıldık diyorum cok üzülüyor bende üzülüyorum. Yeni bosandim cok korkuyorum yeniden aci çekmeye. . Ona ben yeni bir iliskiye hazır değilim desemde sen bu ilişkiye geç bile kalmıssin dedi ya
Bilemiyorum. Tuhaf birsey. Anlayamıyorum.

Son düzenleme:

gene aynı sekılde yanlızım ama şimdi cok fazla uğrascak seyım var dersler vs gibi.

Hyırlısı olsun ama ben eskıden boyle bırısı ıle bir ilişki yaşamış bırısı olarak eminmisin derim? sebebi sen onunla değil ailesiyle yaşıyormuş gibi oluyorsun ılıskıyı bırde aılesı senı desteklemıyorsa ışte o zaman iş kabusa dönüyor.senle görüşeceği tüm zamanlarda engeller ,başka ısler cıkarıyorlar erkekte bunlarla bır güzel ilgileniyor senı ıkıncı planda görüyor.7.ci yılda sırf buyuzden sen asalaksın deyıp btirdim yapamam ben boyle bırısıyle bır daha oyuzden boyle bır tiple asla diyorum.iyi düşün canını yakmak kendı canınıda bellı bır süre sonra yakacak.sırf ona degıl kendıne aslında sen ezıyet cektırıyorsun.

Canım kesinlikle emin değilim zaten sorun da bu ya. Gerçi son bir haftadir bunu yapıyor daha önce böyle değildi. Lanet olsun ya sevildigini bilen insan bunu neden yapıyor ki anlamıyorum. Ayni seyi 5 yıllık evliligimde yaşadım eski kaynanam beni asla kabullenmedi kadın nokahimiza bile gelmedi düşünün. Ogluna hastayım demis. Ablamin rahmetli kaynanası kanser hastası olduğu halde kolunda serum yüzünde maske ile geldi. Bahanesi ne bak haspa kaynananin. Simdi bu kadından da korkuyorum çocuk benden 5 yaş küçük ve hic evlenmemis. Kesin is ciddiye binince ariza cikaracak ve ben ve daha da önemlisi sevgilim o cok kıymetli anasina karşı durabiliri bakalim asil sorun bu..

olmaz gibi duruyor ama inşallah yanılıyorumdur.
Benıde sağolsun kv çirkin ve bakımsızım dıye ıstememişti.turkuaz resmımı gördü işte o desin.türlü bahaneler cıkmıştı cok istemiştim olsun dıye hala içimde uhtedir ama aıle kuzusu bır erkek bana uzak Allaha yakın olsun.Umarım sen bu kez mutlu olabilirsin.

kötükediserafettin selam canım

işine karışmak gibi olmasın ama yalnış anlamadıysam yeni boşanmışsın.
ben açıkcası boşanan birisi olarak, ruhun dinlenmeye kendi ile kalmaya ihtiyacının olduğunu düşünüyorum.

bide eski eşin ile aile problemi yaşamışken,yine ailesi için problem yaşadığın birlikteliği kaldırabilecek misin?
bu çok önemli.:26:

beğen'e bastım beğenmedi.
O yüzden yazma gereği duydum.

Hiç evlenmedim. Sadece TURKUAZ'a katılıyorum. Güzel yazmış.

:)) herkes spora başlamis. Ben bir kitap okudum canının cektigni ye. Cok yavas ye. Doyunca birak. Her lokmanın tadina varang

uğur koşarın kıtapları güzelmi sizce? bıkaç kıtabını beğendımde alıp okusammı bılemedım.

canım ben şimdi açık yazacağım ama tüfen kimse yalnış anlamasın. amacım siyaset vs değil asla..

benim tarz olarak düşünce yapıp, yazarınki ile alakası yok. yani bu tarzda birinin kitabını ilk kez okuyorum.
buda tuğçe nin vastısı ile oldu, tuğçe ile de bayadır görüştüğüm için ve düşünce yapısını bildiğimden alıp okudum.
yoksa bu tarz yazarların kitabını okumam açıkcası.

kitapdan ne aldığında önemli. tabii kendi reklamını filan yapmış adam. ama ben ona terapiye gitmek vs gibi bir düşüncede olmadığum için, sadece Allah ın bize yarattıklarını daha çok farketmek ve daha çok şükretmek, hamd etmek ve sıkıntılı süreçlerimde Rabbim in sevgisi ile ayağa kalkmak için okudum ve okuyorum.

bu benim şahsi fikrim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…