30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bir biz olsak,diğer topikte niceleri var tuğçe severek isteyerek bakıyor hem

evet canım diğer topikte çok istek oluyor haklısın. :) severek bakıyorum herkese.
kız meleklerle takıla akıla melek gibi olmuş kendi de çok güzel

aslıcan var böyle iyi insanlar

Teşekkür ederim canım beni öyle gördüğün için. o sizlerin iyiliği, güzelliği.

yok canım içmedim. krem ve sıcak duş...

Aslı tramisu tarfini bide melek kartları bekledi bekledi dayanamadı uyudu
Ben okudum aslı sana okurum

İnşallah canım ya çok teşeklür ederim tatlım çok şekersin

BeN kağıthanedeyim şişliye yakın oturuyorum bende ev iş iş ev hafta sonlarıda ing. Kursu herşey çok rutin anlayacağın sıkıldım bunaldım

kızlar günaydın;

şirkette çocukla sadece arkadaş olabılırız bu artık netleşti.

diğer hanı eskıden görüştüğüm cocuk nedense arıyor,soruyor,açmayınca tekrar tekrar arıyor,atıyorum bıyerde kendısını foursquarede etıketlıyor kız arkadaşıyla arkasından bana mesajlar gönderiyor faceden veya whatsapptan anlamadım gitti ne iş kızada acıyorum eşşeğin aklına karpuz kabugu getirdi sanırım bunca zaman sonra.cocukta hortladı resmen ne alakaysa napcagımı bılmıyorum gercekten artık ıngılızce olarak dersler daha ıyı işleniyor gıbı bır düşünce oluşmaya başladı ıngılızce derslere girmek istiyorum ama cocukta ıngılızce dersleri alıyor ve mahsus derse gırıyorum seklınde düşünmesını ıstemıyorum napcam ben benım yerımde olsanız napardınız?

okulda derslerimi hala tam anlamıyla seçemedim .8martta dış ticaret kursumun başlayıp başlamayacağı ortaya cıkacak ınsallah başlar dıye beklıyorum.turkuazım selcuk aradı selçuğada durumu açıkladım.
diğer konu alese hazırlanmaya başlamalıyım tam istediğim tarzda bır tez hocası buldum cok şükür.
işle ilgili hala bır gelişme yok aslında ne gelişmesi beklıyorsam resmen sırket türkiye ayağında batıyor piyasadan duymaya başladım artık küçülmeye ve 2016da boyle giderse kapanma kararı alındığını bakalım hakkımızda hayırlısı kader kısmet.

tuğcem bende iş ve aşk hayatı ıle ılıglı senden kart rica edicem.

no woman no cry şarkısını sızlere no man no cry olarak armağan ediyorum kızlar.

çatlaklıkta son nokta.. tebrık edıyorum bazı erkekler hakedıyor.
turkuaz senın neden canın sıkkın?

şimdiki erkeklerde kız gibi bakyolar böm böm bir sevgili olalm diyemiyolar aklma geldi bak şimdi sinirlendim

canım sımdıkı erkekler bön bön bakmıyor kız gelsın herseye razı olsun ben gıdersem yuları kaptırırm ama o giderse zamanı gelınce 2-3 kızlada bırlıkte olursam bsy dıyemez mantıgına sahıp olduklarından dolayı sağolsunlar gelemıyorlar bızım gıbı cıddı ılıskı isteyen kızlara.

ooof aynı dertten muzdaribim..herkesin sevgilis var bi benim yok ya geçen gün nişan oldu herkes çift şekilde katılmış törene bir ben bu yaşımda tekim herkes darısı basına diyor ama aday adayım bile yok ALLAHIM NOLUR NASİP ET HAYIRLI BİRİNİ YA vala bende mi bir terslik yanlışlık var anlamadım yahu kızlar sizde de öyle mi anlamadım vallahi :18:

enerjını sırf bu konu ıle olumsuz neden yok,ben bahtsızım seklınde düşünüyorsan olmaması cok normal.olumlamalar hatta mümkünse düşünmemeye çalış.

BeN kağıthanedeyim şişliye yakın oturuyorum bende ev iş iş ev hafta sonlarıda ing. Kursu herşey çok rutin anlayacağın sıkıldım bunaldım

ben ayazağda çalışmıştım biaara oralardan çok geçtim , seni varya ingilizce kursu boğmuştur. işe gidip gel + kurs mecburiyete döner artık yorgunluktan bende istedim ama cesaret edemiyorum işle birlikte

enerjını sırf bu konu ıle olumsuz neden yok,ben bahtsızım seklınde düşünüyorsan olmaması cok normal.olumlamalar hatta mümkünse düşünmemeye çalış.

düşünmesem nolcak 25 yaşındayım ..zaman su gibi akıp gidiyor ne zaman biryle tanısıp anlacam evlenmeye karar vercem evlencem ooo anne olcam bilemedim :18: nişanda bir de demesinler mi şimdiki kızların/erkeklerin becerisine göre birini bulup evleniyorlar ailelere iş düşmüyor diye..ben mi becerisiksizim ne ???

aaa bak ne kadar doğru tespit sanki adam evli çık kardeşim yürümezsse ayrıl yarım yantalak ilişkide ne, çoğunun cebinde para yok gece harcamaktan mekanlarda sana açmısın diye sormaya korkuyolar yani gururunu küçük düşürmeye değermi hergece eğlencem diye aç karna bira ısmarlıya biliyolar anca neo hayatımı yaşadım rezil bunlar ya ne eğlenmekten anlıyolar ne aşktan şekil yaptıklarını sanıyolar.

aynen cnm zengın veya fakır farketmez hepsı aynı malesef...

neler görüyorum ılıskı yaşayamam sankı ılıskısı var adamın yok nıye tek kıza bağlı kalamam ah canım yazık sana cıdden cok zor dıyesım gelıyor arkadaşlarım anlattıklarında bıde haksızmıyım bu zamanda tek kızla kalınırmı? demıyorlarmı benı benden alıyorlar resmen.

ıyı yapmıssın sırkettekı cocugada.o ayak yapmış evlımısın,hayatında bırısı varmı ee ıkısıde yok tanışabılırız demenı beklemış ama sen iyi cevap vermışsın.ne güzel.

bu zamanda malesef şansa bağlı evet aılelere iş düşmüyor ama düşenlerde var benım arkadaşlarımdan bazıları aılelerının ıstedıklerı ıle evlendıler vede cok mutlular.cokta seker evlılıklerı,cocukları var. ama bende mesela bır annemın buldugu kısıyle evlenmem gıbı gelıyor ama kısmet ve şans .. bende 26 yaşındayım ama senın gıbı evlenmek ıcın geç kaldım olayım yok doğru kişi ile doğru zamanda ve doğru yerde tanışacağım emınım.

o yavrum senin daha yaşın kaç başın kaç ya niye takıyorsun şimdiden bak ben 30 uma geldim hala ortada fol yok yumurta yok şimdi evlenmeyi düşüneceğine kendine bişeyler katmayı düşün kendini geliştir. çalış gez eğlen toz.

:) herkes öyle diyor yaşın erken diyor ama yaşıtlarımın çoğu evli..ben üniv mezunu işimi gücümü elime almış bir kızım kendi maaşımla geçinip gidiyorum şimdi ise bana değer veren beni merak eden biri olsun istiyorum ne bilyeim yalnız hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…