- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.941
yavrumm çok sevindim iyi gelmesine.
yarına daha iyi olur inş.
kas gevşeticide sürseydin canım
bir biz olsak,diğer topikte niceleri vartuğçe severek isteyerek bakıyor hem
kız meleklerle takıla akıla melek gibi olmuş kendi de çok güzel
aslıcan var böyle iyi insanlar
teşekkürler ne olduğunu eni görebildim malum işde açılmıyor canım...
Güzel söz , doğru söz.....
cANIM İçtin mi bilmem ama kas gevşeticiler pek sağlıklı değil deniyor krem sürüp bitki çayı falan mı isen ki papatya rahatlatıyor ama...
Aslı tramisu tarfini bide melek kartları bekledi bekledi dayanamadı uyudu
Ben okudum aslı sana okurum
canım aşk konusunda başarı kartı geldi sana.
zirvede olacaksın ve tüm kara bulutlar geride kalacak.
Hak ettiğin aşkı yaşayacaksın.
diğer kartın ise ışığı yarat, olumlu düşün diyor.
düşünce ve duygularınla ışığı yarat.
Bunu yaparsan istediğini yaşaman an meselesi.
bahçelievler tarafndaym ben cnm valla uzun bir süre rutin geçti depresyon filan iş ev gel git
şimdi çok şükür kafam rahat kendimi dşar attm yeni yeni sinama arkadaşlar filan geçiyo öyle hatta planlar yapmaya başladm hafta sonlarm daha verimli kulanaym diye
sen ne terafdasn sen neler yapyosun
ben geçen gün sigara içiyorum biri geldi işyerinden hoşlanyo ama güvenilcek bi tip değil saat7.30da evlimisin diye sordu
bende evlenmemi teklif ediceksin dedi
çocuk sigara dumamnn yuttu gülmekten öksürük tuttu
evlenme teklif etsem böylemi ederim dedi
sabahn köründe sorcak sorumu bulamadn dedim
yani çaktrmadan denedim olumlu olmuyomuş anladm
şimdiki erkeklerde kız gibi bakyolar böm böm bir sevgili olalm diyemiyolar aklma geldi bak şimdi sinirlendim
canım sımdıkı erkekler bön bön bakmıyor kız gelsın herseye razı olsun ben gıdersem yuları kaptırırm ama o giderse zamanı gelınce 2-3 kızlada bırlıkte olursam bsy dıyemez mantıgına sahıp olduklarından dolayı sağolsunlar gelemıyorlar bızım gıbı cıddı ılıskı isteyen kızlara.
ooof aynı dertten muzdaribim..herkesin sevgilis var bi benim yok ya geçen gün nişan oldu herkes çift şekilde katılmış törene bir ben bu yaşımda tekim herkes darısı basına diyor ama aday adayım bile yok ALLAHIM NOLUR NASİP ET HAYIRLI BİRİNİ YA vala bende mi bir terslik yanlışlık var anlamadım yahukızlar sizde de öyle mi anlamadım vallahi :18:
BeN kağıthanedeyim şişliye yakın oturuyorum bende ev iş iş ev hafta sonlarıda ing. Kursu herşey çok rutin anlayacağın sıkıldım bunaldım
çatlaklıkta son nokta.. tebrık edıyorum bazı erkekler hakedıyor.
turkuaz senın neden canın sıkkın?
enerjını sırf bu konu ıle olumsuz neden yok,ben bahtsızım seklınde düşünüyorsan olmaması cok normal.olumlamalar hatta mümkünse düşünmemeye çalış.
canım sımdıkı erkekler bön bön bakmıyor kız gelsın herseye razı olsun ben gidersem yuları kaptırırım ama o giderse zamanı gelince 2-3 kızlarda bırlıkte olursam bisey diyemez mantığına sahıp olduklarından dolayı sağolsunlar gelemıyorlar bızım gıbı cıddı ılıskı isteyen kızlara.
aaa bak ne kadar doğru tespit sanki adam evli çık kardeşim yürümezsse ayrıl yarım yantalak ilişkide ne, çoğunun cebinde para yok gece harcamaktan mekanlarda sana açmısın diye sormaya korkuyolar yani gururunu küçük düşürmeye değermi hergece eğlencem diye aç karna bira ısmarlıya biliyolar anca neo hayatımı yaşadım rezil bunlar ya ne eğlenmekten anlıyolar ne aşktan şekil yaptıklarını sanıyolar.
düşünmesem nolcak 25 yaşındayım ..zaman su gibi akıp gidiyor ne zaman biryle tanısıp anlacam evlenmeye karar vercem evlencem ooo anne olcam bilemedim :18: Nişanda bir de demesinler mi şimdiki kızların/erkeklerin becerisine göre birini bulup evleniyorlar ailelere iş düşmüyor diye..ben mi becerisiksizim ne ???
o yavrum senin daha yaşın kaç başın kaç ya niye takıyorsun şimdiden bak ben 30 uma geldim hala ortada fol yok yumurta yok şimdi evlenmeyi düşüneceğine kendine bişeyler katmayı düşün kendini geliştir. çalış gez eğlen toz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?