- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.981
hayırlısı olsun canım.
sonuçta kursu alırsın ama dersi istediğin zaman alamazın.
bide özelden aldığın ingilizce dersler sayesinde kur bile atlayabilirsin bu arada.
bende kursun kampanyası olacak mı diye bakıyorum.
inş yine kampanya olur.
hahaaah şakamı ya bu bu kadarınıda görmemiştim cidden.yuh daha neler.
eğer boylelerıde varsa tam sopalıklar ve uzak durmak en ıyısı.
canım ama sanırım onlar bellı perıyodlarda sadece fiyat artışı yapıyorlar ucuzlayacağını ben zannetmıyorum.çünkü indirim sitelerinde bıle bellı bır malıyete kadar ınebılırler dıye düşünüyorum ve kursun fıyatı pıyasaya göre gerçekten ucuz zamlı halıyle bıle.
siteden filan yarı fiyatına indirim görünen şeyleri almayın derim derslerde eksiltme filan yaparlar kelime oyunu ucuz etin yahnisi pek olurmuş
normalde dedıgınde haklısın ama şöyle bır ındırım oyunu oynuyor bu kurs normalde kursun fıyatı ucuz.kitapsız fiyatını nette yayımlıyorlar o kadar.yoksa herseyıyle bırebır aynı
merhaba kızlarnasılsınız.. özledim sizleri işlerim yoğun pek giremedim topiğe
neler yapıyorsunuz, okuyamadım geriye dönük :26: h.sonu sevgilimin ailesiyle tanışma faslı vardı, sıkıntı olmadı şükür çok keyifli geçti. babası ve annesini çok sevdim. annesiyle zaten tanıyordum babasıyla ve dayısıyla tanışmış oldum.
çok yoğun ve heyecanlı bir haftasonuydu benim için. işe adapte olmam çok zor oldu.
sizde durumlar nasıl ?
canım ama sanırım onlar bellı perıyodlarda sadece fiyat artışı yapıyorlar ucuzlayacağını ben zannetmıyorum.çünkü indirim sitelerinde bıle bellı bır malıyete kadar ınebılırler dıye düşünüyorum ve kursun fıyatı pıyasaya göre gerçekten ucuz zamlı halıyle bıle.
neler yapıyorsunuz, okuyamadım geriye dönük :26: h.sonu sevgilimin ailesiyle tanışma faslı vardı, sıkıntı olmadı şükür çok keyifli geçti. babası ve annesini çok sevdim. annesiyle zaten tanıyordum babasıyla ve dayısıyla tanışmış oldum.
çok yoğun ve heyecanlı bir haftasonuydu benim için. işe adapte olmam çok zor oldu.
sizde durumlar nasıl ?
heycan dorukta desene ömür boyu mutluluklar dilerim cnm ailesi zaten senin ailene benzerse genelde anlaşırsın ilerde ama aile yapıları farklıysa size benzemiyosa iler sorun oluyo benim tezim bu
canım maddiyatımı biliyorsun
daha kurun bitmesine 2 ay var. o zamanda bakacağım. olmazsa kursdan alacağım. ucuz oluşuna lafım yok.
inş maddiyatım rahatlarda alabilirim.
petuş hoşgeldin. valla bak dün akşam aklıma geldin. bugün görünce sevindim.
hayırlı olsun inş.
bizleri dualarından eksik etme emi
sizde durumlar nasıl ?
Hoş geldin Petunya_love.. Özlettin kendini...
İş güç ne olsun ...
Allah mesut etsin inşallah.
teşekkürler canım, evet heyecan çok fazla, aile yapısı çok güzel, ve bize benziyorlar evet. sevgilim de çok uysal bir insan hayırlısı artık inş.
hoşbulduk canım teşekkür ederim, sen nasılsınbende cepten gireyim kızlara yazayım dedim, arkadaşlarım bile arayan oldu cepten onlarla bile konuşamadım.:26:
dua herzaman ediyorum. her akşam yatmadan önce ve sabah kalkınca. şu an ezan okunuyor rabbim herkese gönlünün muradını versin, işlerinde bereket ve kolaylık nasip etsin inşallah..
kızlar ya kafam çok bozuk şöyle güzel bir parça tavsiye edinde dinleyelim
albendende okadar 2 dk insanı sinir ediyolarkızlar ya kafam çok bozuk şöyle güzel bir parça tavsiye edinde dinleyelim
[video=youtube;sr2srxoprw4]http://www.youtube.com/watch?v=sr2srxoprw4[/video]
Ben çok severim bu parçayı sende seversin inşallah
albendende okadar 2 dk insanı sinir ediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?