30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım ama sanırım onlar bellı perıyodlarda sadece fiyat artışı yapıyorlar ucuzlayacağını ben zannetmıyorum.çünkü indirim sitelerinde bıle bellı bır malıyete kadar ınebılırler dıye düşünüyorum ve kursun fıyatı pıyasaya göre gerçekten ucuz zamlı halıyle bıle.

siteden filan yarı fiyatına indirim görünen şeyleri almayın derim derslerde eksiltme filan yaparlar kelime oyunu ucuz etin yahnisi pek olurmuş

siteden filan yarı fiyatına indirim görünen şeyleri almayın derim derslerde eksiltme filan yaparlar kelime oyunu ucuz etin yahnisi pek olurmuş

normalde dedıgınde haklısın ama şöyle bır ındırım oyunu oynuyor bu kurs normalde kursun fıyatı ucuz.kitapsız fiyatını nette yayımlıyorlar o kadar.yoksa herseyıyle bırebır aynı

merhaba kızlar nasılsınız.. özledim sizleri işlerim yoğun pek giremedim topiğe
neler yapıyorsunuz, okuyamadım geriye dönük :26: h.sonu sevgilimin ailesiyle tanışma faslı vardı, sıkıntı olmadı şükür çok keyifli geçti. babası ve annesini çok sevdim. annesiyle zaten tanıyordum babasıyla ve dayısıyla tanışmış oldum.
çok yoğun ve heyecanlı bir haftasonuydu benim için. işe adapte olmam çok zor oldu.

sizde durumlar nasıl ?

normalde dedıgınde haklısın ama şöyle bır ındırım oyunu oynuyor bu kurs normalde kursun fıyatı ucuz.kitapsız fiyatını nette yayımlıyorlar o kadar.yoksa herseyıyle bırebır aynı

araştırdıysan cnm sorun olmaz tabi, ben artık indirim lafından korkuyorum
hangi kursu düşünüyosun

Don’t worry

Son düzenleyen: Moderatör:

heycan dorukta desene ömür boyu mutluluklar dilerim cnm ailesi zaten senin ailene benzerse genelde anlaşırsın ilerde ama aile yapıları farklıysa size benzemiyosa iler sorun oluyo benim tezim bu

canım maddiyatımı biliyorsun
daha kurun bitmesine 2 ay var. o zamanda bakacağım. olmazsa kursdan alacağım. ucuz oluşuna lafım yok.
inş maddiyatım rahatlarda alabilirim.

petuş hoşgeldin. valla bak dün akşam aklıma geldin. bugün görünce sevindim.
hayırlı olsun inş.
bizleri dualarından eksik etme emi

heycan dorukta desene ömür boyu mutluluklar dilerim cnm ailesi zaten senin ailene benzerse genelde anlaşırsın ilerde ama aile yapıları farklıysa size benzemiyosa iler sorun oluyo benim tezim bu

teşekkürler canım, evet heyecan çok fazla, aile yapısı çok güzel, ve bize benziyorlar evet. sevgilim de çok uysal bir insan hayırlısı artık inş.

hoşbulduk canım teşekkür ederim, sen nasılsın bende cepten gireyim kızlara yazayım dedim, arkadaşlarım bile arayan oldu cepten onlarla bile konuşamadım.:26:

dua herzaman ediyorum. her akşam yatmadan önce ve sabah kalkınca. şu an ezan okunuyor rabbim herkese gönlünün muradını versin, işlerinde bereket ve kolaylık nasip etsin inşallah..

Hoş geldin Petunya_love.. Özlettin kendini...

İş güç ne olsun ...

Allah mesut etsin inşallah.

çok iyi yapmışsın.
hayırlısı ile olur canım.
Allah yardım eder.
zaten aileler istekli ve destek ise hiç korkma. sadece dua et Allah a sığın.
Duaların için Allah razı olsun canım.amin
Allah sen bize dua ettikçe sana daha daha hayırlılılarını nasip etsin herşeyin inş.

albendende okadar 2 dk insanı sinir ediyolar

ben artık insanlara fazla sinirlenmemeyi öğrendim herkesi olduğu gibi kabul ediyorum ve birazda kafaya takmamaya çalışıyorum. Ne b.k yerlerse yesinler diyorum. Benim sorunum hoşlandığım çocuk benimle ilgilenmiyor galiba ona moralim bozuldu bide çocuğu baya bi kafaya taktım kafamdan çıkrıp atmam gerekiyor bir an önce

arkadaşlar lütfen hayatınızda erkek arkadaş veya evlılık olmaması dışında görünüşte bır problemınız yok.

lütfen kafam cok bozuk seklınde olaya yaklaşıp ,topıgede gelıp bızlerınde enerjısını düşürmeyin.aksi takdırde ben bu topıge girmek istemiyorum.

zamanında burada bunlarla ılgılı başkaları gelıp laf soyledıgınde bızler onlarla kavga ettık hayatımız yerınde,enerjımız yuksek dıye kalkıp bunun tam tersını yapmayalım lütfen ama lütfen burada.

30 yaş ve üzeri bekar bayanlar topiği burası 30lu yaşlara gelmiş ancak koca bulamadıgı için üzülüp,dövünen,enerjısını kaybedenler topiği değil.

eğer başka bır enerjınızı düşürcek olumsuz bırsey varsa buyrun anlatın sorun herneyse yorumlayalım destek olmaya çalışalım aksi takdırde benım enerjım düştüğü için bu gibi muhabetlerden ben devam edilmesi durumunda girmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…