- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.961
:) herkes öyle diyor yaşın erken diyor ama yaşıtlarımın çoğu evli..ben üniv mezunu işimi gücümü elime almış bir kızım kendi maaşımla geçinip gidiyorum şimdi ise bana değer veren beni merak eden biri olsun istiyorum ne bilyeim yalnız hissediyorum kendimi
ıyı guzelde hıcbırseye merakın yokmu mesela bende aynı sekılde cok takıyordum eskiden mesleğimi aldım ben napıcam dıye ama bır yüksek lisansa,ingilizce kursuna gitmeye vs başladım ,gercekten özellıkle yuksek lısans değişik bır vizyon kattı bana .vaktım olursa ıngılzıceden sonra ıspanyolca öğrenmek ıstıyorum bence sürekli bır konu hakkında düşündüğün zaman o konu olmuyor.oyuzden düşünmeyecek,hayattan zevk alacak başka seylere odaklan.
ıyı guzelde hıcbırseye merakın yokmu mesela bende aynı sekılde cok takıyordum eskiden mesleğimi aldım ben napıcam dıye ama bır yüksek lisansa,ingilizce kursuna gitmeye vs başladım ,gercekten özellıkle yuksek lısans değişik bır vizyon kattı bana .vaktım olursa ıngılzıceden sonra ıspanyolca öğrenmek ıstıyorum bence sürekli bır konu hakkında düşündüğün zaman o konu olmuyor.oyuzden düşünmeyecek,hayattan zevk alacak başka seylere odaklan.
[video=youtube;E_7GtbwWBdY]http://www.youtube.com/watch?v=E_7GtbwWBdY[/video]
Eski film müziklerinin hepsini çok seviyorum..evet bende bu sarkıyı cok sevıyorum
teşekkür ederim önerilerin için..evet yüksek lisans düşünebilirim aslına bakarsan..okumayı çok seviyorum çünkü...yada kpss haırlanabilirim en azından ..
Eski film müziklerinin hepsini çok seviyorum..
Hergün 2 parçadinliyorum
:) herkes öyle diyor yaşın erken diyor ama yaşıtlarımın çoğu evli..ben üniv mezunu işimi gücümü elime almış bir kızım kendi maaşımla geçinip gidiyorum şimdi ise bana değer veren beni merak eden biri olsun istiyorum ne bilyeim yalnız hissediyorum kendimi
aynen cnm zengın veya fakır farketmez hepsı aynı malesef...
neler görüyorum ılıskı yaşayamam sankı ılıskısı var adamın yok nıye tek kıza bağlı kalamam ah canım yazık sana cıdden cok zor dıyesım gelıyor arkadaşlarım anlattıklarında bıde haksızmıyım bu zamanda tek kızla kalınırmı? demıyorlarmı benı benden alıyorlar resmen.
ıyı yapmıssın sırkettekı cocugada.o ayak yapmış evlımısın,hayatında bırısı varmı ee ıkısıde yok tanışabılırız demenı beklemış ama sen iyi cevap vermışsın.ne güzel.
bu zamanda malesef şansa bağlı evet aılelere iş düşmüyor ama düşenlerde var benım arkadaşlarımdan bazıları aılelerının ıstedıklerı ıle evlendıler vede cok mutlular.cokta seker evlılıklerı,cocukları var. ama bende mesela bır annemın buldugu kısıyle evlenmem gıbı gelıyor ama kısmet ve şans .. bende 26 yaşındayım ama senın gıbı evlenmek ıcın geç kaldım olayım yok doğru kişi ile doğru zamanda ve doğru yerde tanışacağım emınım.
BeN kağıthanedeyim şişliye yakın oturuyorum bende ev iş iş ev hafta sonlarıda ing. Kursu herşey çok rutin anlayacağın sıkıldım bunaldım
selamlar herkese
Canım sen hangi kursa gidiyorsun?
Ne işle meşgulsun?
Bende ingilizce kursuna gidiyorum ondan sordum.
merhaba canım ben just english diye bir kursa gidiyorum
kursa başlayalı bir ay oldu fakat çok iyi bir kurs olmadığı kanaatına vardım napalım başladık birkere
bu arada telif hakları ile ilgilenen biyerde muhasebeci olarak çalışıyorum istanbulda yaşıyorum.
katılıyorum.bunlar özenti cnm çünkü bunların yaşamları söyledikleri normal davranış değil aslında, zengin çocuklarında var onlarınki hastalık diyorum ben çocukluktan beri herşeyi var herşey serbest mücadele etmemiş hiç bişey için ,bu çocuk doyumsuzluğa ulaşmış artık sapıtır belli biyaştan sonra hiç bişey zevk vermez genelde düzgün değerlerimize uygun aile hayatları olmuyo ,yada kendilerinin çevresinden evlenip anlaşabiliyorlar benim sinirlendiğim bu sonradan görmeler ya sen sorunlu adamlaramı özeniyosun erol taş rolleri mi senin idolün ceplerinde para yok açlıktan nefesi kokuyo akşam eğlenmeye gidellimi diyolar ilk buluşmada , sabah görüşmiyolar masraf olmasın diye, evden alma olmıycak akşam görüşssen ben yedim açmısın lafı iki bira ısmarlıycak sonra niyet belli valla böylesini bozuyorum zorla kendime yemek ısmarlattım kaçkere sen benimle görüşüceğini biliyosun yemeğini neden tek yedin dedim biz zaten birlikte yemek yiycektik yedim yemeği geç oldu eve gidiyorum dedim
kısmet kızım görücü börücü kısmetinde varsa birşeyler vesile oluyo iyi gidiyo ben internetten tanışıp mutlu olanlarıda gördüm
canım ben de istanbul dayım.
çok sevindim. şişli de bir yer var bu telif hakları ile orası aklıma geldi ilk.
bende burda challenger arkadaşın vasıtası ile bir kursa yazıldım.Allah razı olsun ondan. iyikide yazılmışım.
haftasonları bende kursdayım.
blue apple kursun adı.
kursla ilgili yorumlarım: parasına göre iyi bir kurs olduğunu düşünüyorum.
ama kesinlikle pratik yapıp haftada min. 1 saat çalışmak gerekli.
daha ilk kurum başlangıç düzeyindeyim ben.
ama inş paramı ayarlarsam 2 kur daha kafamda var. inş gidebilirim.
bende bu kuru tamamladıktan sonra başka kurslarda seviye tespit yaptıracağım. bakalım nerden nereye gelmişim diye
rica ederim bakalım bende upperı almak ıstıyorumda su dış ticaret kursu 15 martta kaldı te hayırlısı dıyorum artık ne diyim.
canım kıyamam sana ben ya biliyormusun bende aynı şeyi düşünüyorum sürekli karşımada hiçbir şekilde kimse çıkmıyor. ve kendimi çok yalnız hissediyorum. ama sende evlileri örnek almak yerine bekarları örnek al. onlarla takıl hayatı daha eğlenceli hale getirirsin. nerede oturuyorsun bu arada .
edelim ben 30 yaşında değilim 24 yaşındayım bekarım sohbete hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?