30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

inşallah canım cümlemizin...
ben de teşekkür ederim.

teşekkürler canım ilk defa kartlarda harekete geç çıkıyor normalde hep bekle y di inşallah vardır bunda da bir hayır..

gece 12den sonra olsun

teşekkür ederim canım
günaydın hepimize...

suskun sultan bende bunu anlatmayı tamda dün denemiştim benı anladıgın ıcın teşekkür ederim.

petunya_love dün görmemişim kusuruma bakma lütfen.

olsun onlarda güzel anlarınız artık evlenınce sızde bol bol acısını cıkarırsınız.
Aılesıyle tanışmanın güzel geçmesine sevındım.

teşekkür ederim ınsallah hepımızın hayrına olur.

lütfen benıde yazmayı unutmayın

bu topikte dert dışında bırsey yazılmamışmı? arkadaşım kusura bakmada sen ne okudugunu veya ne yazdıgını farkındamısın? evet sen sürekli ağlanıp zırlanıyorsun ve gerçekten en azından benım enerjım düşüyor bu tarz ağlanıp zırlanmalardan .. aa derdin olur işsiz kalırsın,ailenden bırısı hasta olur gel destek olalım ama kusura bakma da kafana bırısını takmışsın sırf buyuzden ağlanıp zırlanıyorsun hem kendı enerjını hemde bızım enerjımızı düşürüyorsun. bahsettıgın kışı bıze degısıklık olsun dıye her sabah müzik gönderen değişik konular açmaya çalışan birisi lafının kime olduguna bakıpta yazarsan sevınırım.

diğer mesele dünyada tek erkek bahsettıgın kısı değil dünyada milyonlarca erkek var it sürüsü gibi.sürüsüne bereket demekki o insan doğru kişi değil önüne bak kendıni üzmek sana ne kazandıracak,lütfen artık kendı enerjınıde bizimkinide düşürmekten vazgeç

kızlar ben alese girmeyi düşünüyorum hadi hep beraber hazırlanalım

burdan takibimizi yaparız isteyenler için kimler düşünüyor

canım benım mayısta alıp okula vermem gerekmekte yoksa teze başlayamayacağım.oyuzden bu haftasonundan itibaren eve oturup haftasonları dış ticaret kursum başlayana kadar ders çalışacağım.

canım benım bıldıgım bırcok okulda tezsız olması durumunda ales şartı aranmıyor mesela benım okulum bu okullardan bırısı.

bencede ama artık yüksek tezsiz yapanda çok hatta doktora yapanların bıle artık sayısı ınanılmaz artmaya başladı.

sende benım geçen halımsın desene boş kalmak banada yaramıyor ama yüksek lisans gerçekten ınanılmaz bır vızyon katıyormuş ınsana bu kadar olacağını aklımın ucundan geçirmezdim.

evet canım çalıştıgın iş yerınden 2 mülakat mektubu ıstıyorlar eğer çalıştıgın yer yoksa unıversıtede ders aldıgın 2 hocadan referans mektubu istenıyor.

sen hangı bolüm üzerine yapıyorsun bende 1.5 saat erken cıkıyorum dıye müdürüm baya lafını yapmıştı ilk dönemler ama cıkmazsamda yetişmem imkansız Allahtan kurumsal fırmayız sırketın anlaşması var oyuzden IK departmanı girdi devreyede durumu kurtardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…