30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Gunaydin Turko,

Jilian Michaels oneririm , bu forumda topikleri var. 30 gun yap. Ben bu hafta basliycam + 45 dk bisiklet + haftada bir kere gym. Yaz gelmeden fit olmam lazim. :)

cin gibiyim evet
evet kerevizle enginar nazar boncuklarım ama kerevizin yoğurtlu cevizli salatasını denemeyi düşünüyorum.
daha cool bir nick lazım

Gunaydin Turko,

Jilian Michaels oneririm , bu forumda topikleri var. 30 gun yap. Ben bu hafta basliycam + 45 dk bisiklet + haftada bir kere gym. Yaz gelmeden fit olmam lazim. :)

günaydın luckim luckim luckimmm

ben aslında biraz tempolu yürüyüş ve yüzme istiyorum.
ama havuzda yüzemiyorum batıyorum
sen bisiklete dışarda mı biniyorsun yoksa evde olanlardan mı?

Çok geç yattım şümdide yataldan kalkamıyorum yaaa
Limon kıs aferin azimle devam et yakında 4 de kalkarsın
Ne olu kıs sana topiğin cini oldun

turko yarın sabahta yatakta 5 dk kalmak için ölüyorum. ingilizce kursuna gitmesem mi ya evde kalıp temizlik yapmak daha cazip geliyor şu an

günaydın luckim luckim luckimmm

ben aslında biraz tempolu yürüyüş ve yüzme istiyorum.
ama havuzda yüzemiyorum batıyorum
sen bisiklete dışarda mı biniyorsun yoksa evde olanlardan mı?

Operim...

Evde olanlardan ama hic kullanmiyorum kalca kismim genis zaten. :) Bu kez kullanicam Jillian la birlikte.

Yuzmeyi severim ben ama havuzda sevmiyorum.

Hadi bakalim bu hafta baslayalim o zaman.

bir arkadaşla telefonda konuştuk bayağı,buraya adapte olamadım,sonra yattım hemen zaten.

turko yarın sabahta yatakta 5 dk kalmak için ölüyorum. ingilizce kursuna gitmesem mi ya evde kalıp temizlik yapmak daha cazip geliyor şu an

sakın önce bir günle bir kere ile başlar herşey
bir arkadaşla telefonda konuştuk bayağı,buraya adapte olamadım,sonra yattım hemen zaten.
hıhhhhhhhh

cooller ne kız, cooler da donuk demek, cool da olmaz, başka bir şey bulalım.:44:
kızım soğutucu kadın demek

bir günlük as ne olacak,pazar günü kurs mu olurmuş turkuaz da kızacak bana,çok kötüyüm çok

terlik diyorum başkada bişi demiyorum

Operim...

Evde olanlardan ama hic kullanmiyorum kalca kismim genis zaten. :) Bu kez kullanicam Jillian la birlikte.

Yuzmeyi severim ben ama havuzda sevmiyorum.

Hadi bakalim bu hafta baslayalim o zaman.

bende havuz sevmem ama mecbur.
burda yakında öle temiz yer yok zaten.
bide havuzda yüzemeyen biri olarak yüzmeyi planlıyom akla bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…