30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

öperimmm
dene bak çok iyi gelcek.
mevsim geçişlerinde her saçı gibi tabii dökülüyor ama az yani.
zaten yatakdan yerlerden hemen farkedersin.

banyoda bir de tararken dökülüyor benim. daha önce kısa süreli denemiştim zaten,sonra uğraşmamıştım,bu sefer kararlıyım

limon ne yediğini yazıp bana fikir verene kadar açlıktan öleceğim ben,ben mutfağa koşar kızlar

Seni yuzerken hayal edemiyorum. Suna bir baksaniza. Bir arkadasa gecikmis dogum gunu hediyesi, degistirsem mi diye dusunuyorum. Kararsizim hala. :26:
Eki Görüntüle 1025049

bence güzel luckim.
gömlekle filan badi ile filan çok güzel olur bence.
güle güle kullansın

yüzerken havuzda btıyom su kaldırmıyor şu incecik vicüdumu
ben bir kerem denizde kendi kendine boğulup kendi kendine kurtulan biriyim
çok korktum ondan beri cesaretim kırık bu arada
limon ne yediğini yazıp bana fikir verene kadar açlıktan öleceğim ben,ben mutfağa koşar kızlar
sana süper nick buldum bunu kesin beğencen.
taziaslı
tazi tazmanya canavarından geliyor.
kıs dolapları yeme

Pazartesi fitnes 45 dk. Persembe plates gitcem. Haftada 2 gun. Zaten kilo fazlam yok. Saglikiçin bi de vücut daha hoş durur

bir günlük as ne olacak,pazar günü kurs mu olurmuş turkuaz da kızacak bana,çok kötüyüm çok

astım gitti canım ailem 2 haftadır yok haftaiçi okul haftasonu kurs derken genel bir temizlik yapamadım. her yere çamaşur suyunu döktüm

süpürgemle bütünleşeceğim

ben daha yapmadım,ne yedin ki

sucuk bol miktarda

sakın önce bir günle bir kere ile başlar herşey

hıhhhhhhhh

kızım soğutucu kadın demek

terlik diyorum başkada bişi demiyorum

astım canım astım

hadi afiyet olsun canım

temizlik yap ve dinlen bence de,hangi ablanı dinlemen gerektiğini iyi biliyorsun, aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…