- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.801
Yazdım yazıyorum derken 2 sayfa yazmısınız net kopuyor. Bombacı. Sultan :) seviyorum bomba patlatmayı.
Kendisi kokostur.
Hala kararsizim daha bir haftam var, bakalim. :)
yavrular ben çıkıyrum.
öperim sizleri hemde itinayla
aslı hariç
temizlik yap ve dinlen bence de,hangi ablanı dinlemen gerektiğini iyi biliyorsun, aferin sana
Turko Limona anlat :)) Limon topu tut. Ben cikiyorum kizlar , fransizcami toparlamam yarina kadar.
Gorusuruk.
evet biliyorumsüpürgem bozuldu gibi çekmiyo komşudan süpürge istedim
koltukları çekmekten nefret ediyorum ya
eyvallah gülüm
temizliği yaptıysan sorun yok,hem temizlik için kursu asıp hem de süpürge bozuldu diye temizlik yapmasaydın olmazdısüpürgenin içi dolmuş olmasın.
süpürdüm şimdi silme var komşuya teslim eim en hızlı süpürme günümdü
canım süpürge zaten can çekişiyordu boşkende aynı yenilenmesi gerekiyor araştırma yapayım çeyiz topiklerinde bi tane alayım
yeni güzel bombalarını bekliyoruz o haldeinternet hangisini kullanıyorsun da sürekli kopuyor böyle...
küçüklerinden al bir tane annenlere hediyekolay gelsin.
:d canım iyi bişey alacağım 800 lirayı gözden çıkardım hatuna kolaylık olsunbakalım hafa içi hallederim
:d canım iyi bişey alacağım 800 lirayı gözden çıkardım hatuna kolaylık olsunbakalım hafa içi hallederim
selam kızlar, arada girerdim bu topiğe, uzun zamandır girmemiştim.
ben kindar, 30 yaşındayım, öğretmenim.
kindar biri değilim
ve bugün kendimi çok tuhaf hissediyorum :26:
evde net yok ne yapayım
ben kendim bombayım zaten
Hoşgeldiniz. Bekarsınız galiba. Bu topikte bekar,nişanlı, evli, 30 yaş altı üstü her kesimden kadın var da
Nick değişikliği yoksa bu topikte hatırlayamadım ben sizi,eğer önceden yazdıysanız.
Ne gibi bir tuhaf hissiyat ki bu...
aslı beni nasıl unutursunkankamstyle'la sana aktör beğenme çabalarımızı da hatırlamadın mı
evet bekarım
nick olarak hatırladım ama bu topikte yazdığını hiç hatırlamadımtamam şimdi oldu beni tanıyorsun o halde hala hislerini açıklamadın
tanıyorum tabi
tuhaf hissediyorum derken...bugün bişeyi anladım, hayal kurarken hep bekar benle ilgili hayaller kuruyorum artık, yanımda birini düşünemiyorum hiç, alıştım galiba
bi süre önce görüştüğüm insanlardan tiksinmeye başlamıştım ( erkeklerden). bakalım Allah sonumuzu hayır etsin
hayatına iyi bir erkek girerse hayallerin de ona göre kendiliğinden şekillenir merak etmeşimdi hayal edecek bir adam yok, e o zaman tek başına hayal kurman doğal bence. ben hayal bile kuramıyorum mesela,bir de öyle bak olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?