30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

temizlik yap ve dinlen bence de,hangi ablanı dinlemen gerektiğini iyi biliyorsun, aferin sana

evet biliyorum süpürgem bozuldu gibi çekmiyo komşudan süpürge istedim

koltukları çekmekten nefret ediyorum ya
Turko Limona anlat :)) Limon topu tut. Ben cikiyorum kizlar , fransizcami toparlamam yarina kadar.

Gorusuruk.

eyvallah gülüm

evet biliyorum süpürgem bozuldu gibi çekmiyo komşudan süpürge istedim

koltukları çekmekten nefret ediyorum ya

eyvallah gülüm

temizliği yaptıysan sorun yok,hem temizlik için kursu asıp hem de süpürge bozuldu diye temizlik yapmasaydın olmazdı süpürgenin içi dolmuş olmasın.

temizliği yaptıysan sorun yok,hem temizlik için kursu asıp hem de süpürge bozuldu diye temizlik yapmasaydın olmazdı süpürgenin içi dolmuş olmasın.

süpürdüm şimdi silme var komşuya teslim eim en hızlı süpürme günümdü

canım süpürge zaten can çekişiyordu boşkende aynı yenilenmesi gerekiyor araştırma yapayım çeyiz topiklerinde bi tane alayım

küçüklerinden al bir tane annenlere hediye kolay gelsin.

selam kızlar, arada girerdim bu topiğe, uzun zamandır girmemiştim.

ben kindar, 30 yaşındayım, öğretmenim.

kindar biri değilim

ve bugün kendimi çok tuhaf hissediyorum :26:

selam kızlar, arada girerdim bu topiğe, uzun zamandır girmemiştim.

ben kindar, 30 yaşındayım, öğretmenim.

kindar biri değilim

ve bugün kendimi çok tuhaf hissediyorum :26:

Hoşgeldiniz. Bekarsınız galiba. Bu topikte bekar,nişanlı, evli, 30 yaş altı üstü her kesimden kadın var da
Nick değişikliği yoksa bu topikte hatırlayamadım ben sizi,eğer önceden yazdıysanız.
Ne gibi bir tuhaf hissiyat ki bu...

aslı beni nasıl unutursun kankamstyle'la sana aktör beğenme çabalarımızı da hatırlamadın mı

evet bekarım

aslı beni nasıl unutursun kankamstyle'la sana aktör beğenme çabalarımızı da hatırlamadın mı

evet bekarım

nick olarak hatırladım ama bu topikte yazdığını hiç hatırlamadım tamam şimdi oldu beni tanıyorsun o halde hala hislerini açıklamadın

nick olarak hatırladım ama bu topikte yazdığını hiç hatırlamadım tamam şimdi oldu beni tanıyorsun o halde hala hislerini açıklamadın

tanıyorum tabi

tuhaf hissediyorum derken...bugün bişeyi anladım, hayal kurarken hep bekar benle ilgili hayaller kuruyorum artık, yanımda birini düşünemiyorum hiç, alıştım galiba

bi süre önce görüştüğüm insanlardan tiksinmeye başlamıştım ( erkeklerden). bakalım Allah sonumuzu hayır etsin

hayatına iyi bir erkek girerse hayallerin de ona göre kendiliğinden şekillenir merak etme şimdi hayal edecek bir adam yok, e o zaman tek başına hayal kurman doğal bence. ben hayal bile kuramıyorum mesela,bir de öyle bak olaya

aaa olmadı şimdi, neden ki :26:

ben 6 sene ilişki sonrası aldatılmıştım çok da kötü bi şekilde, bu duygu yoksunluğu ondan olabilir, sen böyle birşey yaşadın mı yoksa karşına çıkan insanlar kafana mı yatmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…